Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 226
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро,
Честит Имен Ден на всички!

Май никой не е спал добре, имам чувството, че колкото по-малко остава, толкова по-напрегнато е всичко около нас  Wink  Аз сънувам само колички, дрешки и магазини, то и това си е изморително  Laughing и на сън да не можеш да си починеш....

# 46
Добро утро мамчета
Бързам да се запиша за днес,че след малко изчезвам да миткам пак и тъка чак до в вечерта.
Гггъбка и Нощни очи мерси за закуската и кафето   bouquet   bouquet
какче    Hug
Agent Provocateur бързо възстановяване  Praynig

# 47
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес   bouquet
Навън е зимна приказка.Заведохме синковеца на детска и в 10.30 съм на запис на тоновете.Навън няма никакво движение по улиците Shocked но все пак заради снегът ще трябва да тръгна по-раничко.
Аз вече доста време не мърдам от 60кг нагоре,но тръгнах от 43 та съм си тромава или поне така се чувствам и много ми тежи вече всяко движение ooooh!За бемките-на мен при първата бременност ми излязоха доста по врата все много дребни и сега имам нови пак такива,но и старите не са се скрили макар да са минали 5 години.Нещо вече ми е много напрегнато,имам доста време до термина на 20ти,но все имам чувството,че ще родя всеки момент и не че ме е страх,по-скоро съм като изпъната струна...

# 48
Навън е зимна приказка.Заведохме синковеца на детска и в 10.30 съм на запис на тоновете.Навън няма никакво движение по улиците Shocked но все пак заради снегът ще трябва да тръгна по-раничко.

Аз съм от 11.15 може да се засечем  Wink

Меганче ЧЕСТИТОООООО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАРТИ, ДА СЛУШКА И ДА ПАПКА МНОГО newsm51 newsm51 smile3525

BG-ДЕСИ виж че от нашето стискане на палци има резултата, така че и на КАКЧЕ също и стискам яко палци, да мине всичко бързо и безпроблемно  Hug Hug Hug

Ъ

# 49
  • София
Добро утро и от мен!

Меганче, честита рожба! Да е жив и здрав, да расте достоен мъж и да ви дава много поводи за гордост!

Чери, много се радвам за добрите новини при вас! Дано Изи се прибере много скоро в къщи!ю

За зърната - мажете ги с Лансинох. Според мен е добра идея да ги подготвите, за да не се окажете в моето положение, ходещи с компреси Гармастан, а кърменето да е агония.

Събуди се... после пак ще пиша!

# 50
look_at_me и на мен ми се появяват някакви малки брадавички даже имам и нови кафяви петънца и няколко и по зърната, та мисля пак да посетя дерматолога да го питам дали ще има проблем за кърменето.

снуки мисля, че се появяват заради хормоните. Поне дерматологът, при когото ходя ми беше казал, че старите бенки могат да ми се уголемят заради хормоните и затова предполагам, че новите излизат по същата причина.

Чери много се радвам за вас.

Честито бебе и от мен на мама Meganche

Мисля, че в предната тема и мама shikozna се беше разписала, че вече се кърмят с бебчето, но само такава информация мернах. Да й е живо е здраво и като има възможност да пише. Simple Smile

За килограмите съм +15. Остава ми още един месец  Rolling Eyes

# 51
Добро утро и от мен мацки!

Мога и аз да се запиша към групичката на спалите лошо. Странно, но цяла нощ ми се повъщаше плюс болките, които изпитвам по цялото тяло вече - направо гадост. Незнам дали не ме хваща и паника заради постъпването ми в болница утре но..........

Бубе - Гармастана е добър и можеш да си го използваш и по време на кърмене също не се отмива Peace

Какче, чакаме новини от теб днес Hug Praynig

Честит имен ден на всички именници днес   bouquet

# 52
  • ул. "Мечтание"
Бубе - Гармастана е добър и можеш да си го използваш и по време на кърмене също не се отмива Peace

От кога това?  newsm78 Когато го ползвах преди две години и кусор си беше баш с отмиване.

Какче Praynig Praynig Praynig

# 53
  • Сливен
Добро Утро мацки! Честито бебче Мартин. Честит имен ден на всички именници!

Да Ви почерпя, днес майка ми има имен ден  Hug
Стискам палци на всички, които им предстои раждане  Hug

# 54
гермастана  е задължително с отмиване. Лансиноха е без. Аз не съм ставала да пишкам, но Явор дойде де ме събуди в 7...
Стискам палци на всички които ще влизат в болница,Деси много се радвам, че се размина секциото.

# 55
  • ул. "Мечтание"
Виолини, честит имен ден на майка ти! Да ви е жива и здрава!  Hug

Ей, то днеска Стефановден бе!  Party Хайде честито на всички знайни и незнайни именници!  Hug  bouquet

# 56
Добро утро!

Аз цяла нощ ставах през час да пишкам и едниии кофти сънища да не ви говоря.

Честит празник на всички празнуващи днес!

# 57
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!
Да сте много здрави, щастливи и само с добро да Ви споменават!   bouquet

# 58
Добро утро, аз освен че спя без проблем и мъж ми от днес си е в нас, че се е шашнал да не взема да родя без него и само кръжи около мен и не ми дава нищо да пипна  Mr. Green

Агентке  ooooh! направо ме разби с тоя менискус бързо да се оправяш  Hug

За килцата, аз съм доволно почнах от 62кг. сега съм 71-72кг. винаги може и по-зле  hahaha

Да питам за тези кремове за зърна, аз доколкото знам не се ползват преди раждането, защото може да предизвикат контракции  newsm78 или пак нещо не съм доразбрала?

Честит имен ден на всички, които празнуват   bouquet

# 59
  • ул. "Мечтание"
Да питам за тези кремове за зърна, аз доколкото знам не се ползват преди раждането, защото може да предизвикат контракции  newsm78 или пак нещо не съм доразбрала?

Пак си недоразбрала. Simple Smile Крема сам по себе си няма как да предизвика раждане. Не се препоръчва да се стимулират зърната по време на бременност, ако си с чувствителна матка примерно.

Уф, няколко дни съм яхнала метлата яко!  afwitch Вчера мъж ми си беше вкъщи, та по него мятах, сега съм се развихрила из форума и само се заяждам с хората наляво-надясно из темите и се излагам.  Twisted Evil  ooooh!
Ама пусто, не мога да се отлепя от компа....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт