Миньончета

• 40 999
  • 614
  •   1
Отговори
# 150
Баба ми казваше "женска", което  пък на мен ми е още по- отвратително.

# 151
Айде сега анализ на любимото на Вълка и осмокласниците "женка"
Женка е заредено с хормонални трептения. Привидно пейоративно и пренебрежително, но всъщност пръскащо се по шевовете от трудноизпълними мераци.

# 152
Повлиян съм от северозападния диалект. Там женица се среща на-често като сгодна женица. Което в никакъв случай не означава смачкана от живота, опърпана и сбръчкана, с удължени до земята ръце от пазарски чанти.

# 153
Сега ако кажеш и какво значи сгодна.  На мен пък много ми се чудеха на израза "вредна булка".

# 154
  • София
Повлиян съм от северозападния диалект. Там женица се среща на-често като сгодна женица. Което в никакъв случай не означава смачкана от живота, опърпана и сбръчкана, с удължени до земята ръце от пазарски чанти.
Joy Пак до "таковата" опряхме.

# 155
Ех, този езиковедски разговор много ми допада  Laughing

# 156
Женоря.

# 157
Дядо ми, лека му пръст, казваше ' с ръце като на радомирски бозаджия'.

# 158
Ясна нещо не излаза линка-ако си пущила линк де WinkИначе таа сгодна женица къде съ кръши като зелен боб а добра ;D

Буше,принципиално никой не отрича убоста-особено въплатена у сгодна женица с големи цици.

Само успехи-здраве,радости,парици и некоа сгодна женица-да и разказваш сънищата де ги сънуваш!

.. е кък кво бе, нещо за пианье, неко сгодна женица и тека е   Grinning

Била сгодна женица и оня са навил набръже.

е това е сгодна женица - е че ти подари ено цвеке не бой са  ;D,ама радиална си е кеф един път нали сал пити с мед да има кой да дава,това се прероди като си я зема

млого сгодна женица, куто глеам и тризанци мое ги кърми без проблмеи .. че и на комшииката близнетата ...

Ако а убова, оглеждам я  Wink оно убавото си е убаво  Grinning
А я кажете, вие куту видите сгодна женица, пръво за секс ли мислите или само са възхищавате?

Пущи снимка на Вуйчо да го огледаме, па моо и да му намериме сгодна женица  Grinning.

ей - че ми направите неко комплекси с теа манжди - сички готвите па само азе не мога  Sad Sad Sad Sad

Куто си земеш неко сгодна женица, нема имаш тоа проблем, знаеш ли ти - ама виж, мое са появат други проблеме после Wink

Оставам с впечатление, че сгодна женица е добра за съпруга, но се набляга и на циците все пак - да кърми тризнаците си и на комшийката близнаците Shocked

Сега сериозно - в нашия комерсиален, материален и прагматичен свят сме изтърсили по пътя и изгубили думичката сгоден - добър.
Останала е само думичката изгоден - изгодна сделка, изгоден предбрачен договор.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 11:29 от Вълкът с дълъг ник

# 159
Много слабо представяне на двата лагера тук Crossing Arms
 В другата тема стана драма от това на коя по-бързо и завират макароните, тук много деликатни всички...

# 160
  • Варна
Нали?   Laughing Ник'ъв сеир няма, да му се не види!

# 161
Много слабо представяне на двата лагера тук Crossing Arms
 В другата тема стана драма от това на коя по-бързо и завират макароните, тук много деликатни всички...
Е аре де, пусни една снимка на крак, да ти обяснят колко ти е сбръчкан  Mr. Green

# 162
 Ще надхвърля допустимите размери за снимка  Wink Ама и на ширина освен на височина  Simple Smile

# 163

Сега сериозно - в нашия комерсиален, материален и прагматичен свят сме изтърсили по пътя и изгубили думичката сгоден - добър.
Останала е само думичката изгоден - изгодна сделка, изгоден предбрачен договор.

Бих казала - съща форумка.  Но в нашия, какъв беше свят , трябва и да работи и да изкарва пари.
Което не е нещо ново - и едно време са преценявали - Уф, тя болнава, няма да може да ходи на нивата.

# 164
Статистиката сочи, че на високите жени им върви повече в кариерата от ниските.
На миньончетата им отстъпват, но до определен период от време и то поради физически причини.
Спомням си на времето, имах колега около /130 кг и 1.80м/, спорехме за нещо, а всички се бяха събрали и се заливаха от смях.
Считам обаче, че миньончетата са по- привилегировани в секса, дапеч по.

Общи условия

Активация на акаунт