Миньончета

• 41 069
  • 614
  •   1
Отговори
# 240

Това не е свързано с храната, а с нещо съвсем друго...

И то е?

# 241
# 242
а не като мен да чакат среща с неофициалното си двуметрово гадже, за да сложат висока обувка и да се носят заедно като герои от "Аватар"...
Героите от "Аватар" са прекрасни, бе! По-гот ли е да се носите като Йода и Йодовица?

# 243

Липса на физическа активност, храна, съдържаща вреден холестерол, липса изобщо на качествената такава, злоупотреба с алкохол, цигари...

# 244
  • София
Имам чувството, че днес всичко що е навършило 12-13 години е лапнало по една цигара. Ако аз тогава още растях на ръст, те спират.

# 245
Колко е удбно да метнем цялата вина върху стреса.

# 246
 Да не започвам пак една моя приказка, за дядо ми, който пушеше до 96 години, и умря с цигара в уста, и през целият си живот ядеше сланина и пръжки на корем /сигурно ако беше се отказал от тези пороци, щеше да доживее и до повече години, ама на... дядо ми не е бил запознат с това, и така си отиде млад и зелен от този свят,лека му пръст/. И ракийка си пийваше и винце, всеки ден. Виж, обаче от ранна утрин излизаше да пасе овцете, и така до вечерта не спираше, от един баир на друг баир. Ама, нито часовник имаше на ръката си, че да бърза да прибере овцете от паша, нито пък някой му висеше на главата, да му нарежда, как да си живее живота. И друго, прасето /дето ядеше сланината и пръжките/, не беше "щастливо прасе", ама беше здраво такова. А и друго, беше един от малкото в селото, чието семейство ядеше бял, пшеничен хляб, не ръжен. Бог да го прости, милият ми дядо, просто си е съкратил животеца, с незнанението си.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 18:23 от inna-bubulina

# 247
Завиждам на миньончетата заради по високите от тях мъже, заради това, че могат да носят високи обувки, а не като мен да чакат среща с неофициалното си двуметрово гадже, за да сложат висока обувка и да се носят заедно като герои от "Аватар"...Заради това, че могат да останат незабелязани, да се скрият, да намират лесно дрехи, да им се оросяват правилно крайниците,  да епилират по бързо краката си.....май е това  Mr. Green
А аз завиждам на високите, защото могат да стигат до горните рафтчета без помощта на стол, да простират без да се налага да обуват токчета, да плуват без плавници ( тва беше гаден майтап, знам), да не се налага да викат в тълпата, за да ги видят, да гледат филм в киното без да им пречи нечия глава, да се хващат за горните дръжки в автобуса, да карат кола без да си издърпват на маск седалката и без да ползват възглавничка, да си носят торбите без да им опират в земята. Все такива нещица...

# 248
да си дойдем на темата....харесват ми жени около 165-170.
аз съм 178,62 кг.имала съм много обожатели под моят ръст.и още има доста такива.но повечето са над моят ръст.аз лично се харесвам точно такава.нямам комплекс,и не виждам защо някои момичета да имат.
кофти ми е само,че приятелките ми с доста по нисък ръст от моя, имат комплекси като сме заедно,лишавам себе си от удоволствието да сложа 2-3 см токове.за да са те добре.та аз не си позволявам високи обувки.но не е болка за умиране по- важно е моите хора да се чувстват добре,отколкото аз като кобила до тях.

п.с.на коледа ,вечерта на заведение, видях една дама,нежна,красиво лице и тяло,около 160 ръст,30-32 год.хареса ми много и споделих със компанията.съпругът каза,че е готина.брат му/190 ръст,/каза,че е пеперуда///дори не разбрах добро ли е или лошо това,////////а друг мъж от компанията ни,нарече дамата която харесах като----дребна колкото,-тапа от шампанско----а той не е от най-високите.около 175.
та няма угодия никога.
важното е да сме здрави.нито ръст,нито пари,нито къщи ще ни направят щастливи.
всеки знае за себе си.
и най-вече е нужно да разбере себе си,със всичките си тревоги,притеснения,комплекси и т.н.
весели празници.не можем да променим много неща като външност,ръст,роднини----тук вече е друга тема//но можем да приемем себе си такива,каквито сме.и най-вече и другите-такива ,каквито са!!!!!!!!!!!!!!!
не сме никой.и никоя тук не е по добра от мен,теб или другите,не сме!!!!!
светът не се върти около нас
престанете да спорите коя е по- добра,по- висока,по -добра домакиня,по- работеща,по-знаеща!
всички сме жени,искаме едно единствено-щастие и здраве!!!
п.с.за момичето,дето искаше снимка с жираф,за да се убеди за височината----имам такава.
п.с.нарочно няма да оправя правописните грешки,пунк,и т.н.

и с главни букви ще напиша само:

Бъдете добри.Всеки ден.

Весели празници...

# 249
# 250
Завиждам на миньончетата заради по високите от тях мъже, заради това, че могат да носят високи обувки, а не като мен да чакат среща с неофициалното си двуметрово гадже, за да сложат висока обувка и да се носят заедно като герои от "Аватар"...Заради това, че могат да останат незабелязани, да се скрият, да намират лесно дрехи, да им се оросяват правилно крайниците,  да епилират по бързо краката си.....май е това  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

E не, няма толкова смях! Подкрепям  напълно!

# 251
Та за миньончетата...
Дядо ми беше висок 1.58 и тежеше с мокри дрехи я има, я няма 50-тина килограма. Виж, баба ми беше около 80-тина такива и беше видимо по-височка от дядо ми, ама се обичаха.
Та, любимото ми миньонче, беше този ми мой Дядо /обичам те дядо  Flowers Rose  Flowers Rose/.

# 252
Обаче, инфант, тва за оросяването на крайниците не е вярно. Или просто аз съм дефектен миньон.

# 253
Нормално е по-старите хора да са и по ниски. Още повече, че хората в миналото като цяло са били малко по-дребни от нас.

# 254
Аз съм 1.78 и имах огромния късмет да се взема с мъж, който е висок 2.02. Доволна съм, а и понеже ходя само на ток, щеше да е комична картинка, ако бях с някой много по-нисък от мен. Въпреки че ....за любовта граници няма! Wink

Общи условия

Активация на акаунт