Миньончета

• 41 120
  • 614
  •   1
Отговори
# 255
Само си мисля, ако вземем да се зарежем с моя двуметровия, къде да търся друг  Laughing
И той вика - волейболист търси  Laughing

# 256
  • Варна
и аз мислех волейболист да търся, но уви съдбата ми друга била...
 Laughing

# 257
 Аз ходя на високи токчета, нищо че съм 1,76 и стърча над мъжа ми /той е 1.78/, но нито аз, нито той има притеснения от факта.  Всъщност при по важни бизнес срещи в мъжка среда, предпочитам да съм на високи токчета и да съм на едно ниво като височина с участниците в срещата или дори да съм малко по-висока от тях. Ефекта е много впечатлителен.

# 258
За пубертета, имах нещо друго впредвид.
Просто децата израстват в малка възраст/знае се, че през пубертета се расте най-много на височина/ и спират след това или растежа е малък/за съжаление/.
Так, че тенденцията е наистина към намаляване на средния ръст и големи хадила/нещо за мен несъразмерно/.
Храната има голямо значение/въобще не може да се сравнява качеството на храната днес и в миналото/.
Дори и саламчето "куческа радост" имаше вкус и мирис.
За стреса и въздуха да не говорим.
Все пак аз предпочитам жените със среден ръст.
Мисля, че те са най-симпатични на външен вид.

# 259
  • София
Някой да е пробвал това?

http://super-growth.com/

# 260
Обаче, инфант, тва за оросяването на крайниците не е вярно. Или просто аз съм дефектен миньон.
Ами на мен лекари ми казват, че е заради ръстта. Майка ми ми подари Гинко прим коледна опаковка (което намирам за маркетингово недоразумение), дано ми помогне. А, също когато дарявам кръв и тръгна да ставам все ми казват :" Полежи си, полежи си още мъничко, че си височка, да не ти падне кръвното" Rolling Eyes

# 261
За оросяването на крайниците, не зная, нодребните живеят по-дълго.

# 262
Снежа63 и как се получава това, като реално те дишат по-мръсен въздух, щото чистия е на високо  Mr. Green

# 263
Един руснак имаше, скачач. Преди 40 години трябва да е било. Треньорът му казал, че с тоя ръст не може да стане много добър. Намерил се един лекар да му помогне и за 4 години порастнал с 18 см. Най-безобидното било да скача с цел да достигне висяща топка - ту с едната ръка, ту с другата, и като почнел да я достига често, я повдигал с 1-2 см. Спането - с пружини опънат, за краката надолу и подмишниците нагоре.

# 264
Снежа63 и как се получава това, като реално те дишат по-мръсен въздух, щото чистия е на високо  Mr. Green
Кръвното се качва на по-голяма надморска височина.

# 265
# 266
Приятелят ми е пораснал от волейбол и баскетбол, за 1 година много сантиметри, не помня вече колко, 8-9 клас.

# 267
По- нависоко не се знае и какво те грее.
Мисля, че организмът им е по-функционален. Има и разлика един 1,80 и 75 кг. да се разболее/например от грип/ и един 1,50 и 45кг.
Даже е по-икономичен на лекарства/изписват се спрямо теглото, освем спрямо възрастта/.

# 268
Почвам да се убеждавам, теоретично погледнато трябва и нервната ни система да е по-голяма и съответно повече нерви да хабим. Сърцето е по затормозено защото изтласква и преработва кръв за по голям обем  Mr. Green

# 269
а не като мен да чакат среща с неофициалното си двуметрово гадже, за да сложат висока обувка и да се носят заедно като герои от "Аватар"...
Героите от "Аватар" са прекрасни, бе! По-гот ли е да се носите като Йода и Йодовица?
Дона, Йода ли ме нарече? И защо в тази тема пишат предимно високите?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт