*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ*- кой до къде е - 4!

• 68 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета ,подадохме документи на 9.11.2010 и няколко дни след това от клиниката ми се обадиха да ми кажат че номера ми е 10 3.. ,в началото  се зарадвах Simple Smile че все пак вече имам и номер-сега като търся инфо -ми то нещата се случват зверскии бавно! Twisted Evilи затова решихме да направим едно платено

# 31
Успех момичета и да ни е честити новата тема. И непременно много късметлийска!

# 32
  • Малта
 newsm76 fertilization EFP preggo newsm32
Всичко това го пожелавам на всяка от нас през 2011, като преди това най-скоро да ни зарадват със одобрения от фонда и да се захващаме за работа  Laughing

# 33
# 34
http://www.youtube.com/watch?v=GAueThZowM8&feature=related
Повече късмет на всички и подаръчета от щъркела през следващата година! baby_neutral[/size]

# 35
Да има глъч и детски смях до следващата нова година за всички ни!

И макар да сме одобрени и с връчена заповед (може би съвсем скоро ще започнем изследванията преди старта), редовно поглеждам в темата, защото се вълнувам какво се случва с жени като мен.
Поздрави!

# 36
Успех на всички момичета и на тези със заповеди и на тези, които чакат. Да ни е успешна годината и да се зарадваме скоро на нашите бебета!

# 37
на всички честита нова година да донесе много положителни тестова на всички нас.

# 38
здравейте и от мен чнг и успешни процедури на всички, все още чакаме одобрение с ном. 7883. Трябваше да ми дойде цикъла на 22. 12 а го няма последните дни ми е гадно сутрин, вчера правих тест но е отрицателен не зная какво става. дали е възможно да не може още да отчете теста. не ми го побира акъла - след 5 год. ходене по мъките и неизяснен стерилитет мога ли да се надявам. дори ме е страх да си го помисля, да не вземе да ми дойде че отново рев и разочарование.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 19:35 от pepeusi77

# 39
здравейте и от мен чнг и успешни процедури на всички, все още чакаме одобрение с ном. 7883. Трябваше да ми дойде цикъла на 22. 12 а го няма последните дни ми е гадно сутрин, вчера правих тест но е отрицателен не зная какво става. дали е възможно да не може още да отчете теста. не ми го побира акъла - след 5 год. ходене по мъките и неизяснен стерилитет мога ли да се надявам. дори ме е страх да си го помисля, да не вземе да ми дойде че отново рев и разочарование.
Нали казват че ще стане когато най-малко го очакваме??Аз бих те посъветвала да изчакаш още няколко дни и да пуснеш нов !!И бързо след това да дойдеш и да ни се ПОХВАЛИШ  с добрата вест!! Praynig Praynig Praynig

# 40
  • София
Най добре отиди на преглед.Все пак ще си спокойна.Успех.

# 41
Честита Нова Година!Пожелавам първо здраве и веднага след това бебета за всички ни!
Дано тази седмица да завалят заповеди и вече да започваме процедурите,че няма време годината на заека е,трябва да се множим  Grinning

# 42

Щом ти си номер 7883 и още не са те одобрили, какво да кажа аз с номер 9796 - има да чакам до октомври сигурно. Cry Надявам се обаче бебчето да е станало естестествено, наистина. Вече започвам истински да се отчайвам, досега не се давах, но при нас казаха, че не трябва да се надяваме на чудеса, тъй като сме по мъжки фактор. Изписаха на мъжа курс на лечение с инжекции "Прегнил" - никаква полза, има варикоцеле. Лекарите в плевенската клиника ни обнадеждиха, че често докато се чакало за ин витро, бебето си ставало самичко, но аз вече не вярвам. При мен положението е допълнително утежнено, защото съм учителка в детска градина и всеки ден се занимавам с деца - а всяко едно от тях можеше да е моето...
Желая на всички тази година да е най-плодотворната и да оставим тъгата в старата година! Grinning

# 43
  • София
mariq-desislava, а защо не махнете това варикоцеле докато чакате?
Странно ми се струва да лекувате нещо си с прегнил след като има варикоцеле  Shocked

# 44
Здравейте и от мен. Успешна година ви пожелавам

Днес ще ходя да си подавам документите. Предполагам, че най-рано лятото мога да се включа и аз.

Общи условия

Активация на акаунт