*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ*- кой до къде е - 4!

• 68 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
pepeusi77, мисля, че си получила най-хубавия коледен подарък. Чакаме да да ни съобщиш радостната новина!  Hug

# 46
mariq-desislava, а защо не махнете това варикоцеле докато чакате?
Странно ми се струва да лекувате нещо си с прегнил след като има варикоцеле  Shocked

Много просто е - доц. Стратев в Плевен каза, че варикоцелето е прекалено малко и не е необходима операция. Освен това беше сигурен, че операцията по принцип също не дава резултат, а става по-зле дори. Затова изписа инжекциите Прегнил и твърдо заяви, че до два месеца всичко ще е бомба. Grinning Е, двата месеца минаха, на мен ми идва цикъла по-редовно отвсякога и чудото не се случва. Затова не ни остава друго освен да си чакаме ин витрото някога си. В мен проблем няма абсолютно никакъв, по всички параграфи, но дете не се прави от жена само, няма как. Praynig

# 47
  • София
Странно ми се струва да лекувате нещо си с прегнил след като има варикоцеле  Shocked

Много просто е - доц. Стратев в Плевен каза, че варикоцелето е прекалено малко и не е необходима операция. Освен това беше сигурен, че операцията по принцип също не дава резултат, а става по-зле дори. Затова изписа инжекциите Прегнил и твърдо заяви, че до два месеца всичко ще е бомба. Grinning
Ами браво на доцента  ooooh!

# 48
mariq-desislava, аз съм педагог в ОДЗ в Бургас и ме въртят и по групите в градината а през останалото време съм с бебетата ( ясла) зная как се чувстваш..... а и съм една от най младите ( бебето) на персонала. съчувствам ти искрено и дано всичко при вас се получи след лечението. Ти си тази която трябва да е силна, мъжете бързо се отказват но ти трябва да си даваш кураж. а що се отнася до моето положение имам въпрос вчера сякаш ми прокърви леко но докато се избърша и имаше светла кръв не зная какво става. страх ме е малко , не зная. мисля да чакам боли ме кръста, гърдите ох великия въпрос е в главата ми " ще бъде - или не". Стискайте палци, ако наистина е това за което мечтая обричам курбан иска ми се целия свят да хапне та белким стане. поздрави и много усмихнат ден ви желая. пак ще се чуем.

# 49
  • София

Много просто е - доц. Стратев в Плевен каза, че варикоцелето е прекалено малко и не е необходима операция. Освен това беше сигурен, че операцията по принцип също не дава резултат, а става по-зле дори. Затова изписа инжекциите Прегнил и твърдо заяви, че до два месеца всичко ще е бомба. Grinning
Ами браво на доцента  ooooh!
Знам че не е по темата, както и че не съм много компетентна относно мъжкия фактор, но моя мъж е опериран от варикоцеле доста преди да решим че искаме деца, и проблеми със спермограмата няма  Rolling Eyes това е рутинна операция доста познати са оперирани и наистина повечето и преди да си помислят за деца  Naughty

# 50
е дано и при mariq-desislava да няма проблем, значи има надежда

# 51
Извинете ме,но това не беше ли темата за одобрените от Фонд Асистирана Репродукция?
Искам да попитам Zuziza,като ходи вчера до фонда,разбра ли нещо ново?
Ще започват ли вече да връчват заповеди?Благодаря ти предварително Hug

# 52
  • София
Вижте това момичета http://www.focus-news.net/?id=f16761

# 53
Всичко това звучи добре, но кога ли ще започнат с раздаването на тези заповеди.  Щом са отпуснати 15 милн. лв. за тази година, това, както и да го смятаме, означава пари за около 3000 двойки. Вероятно с тези пари ще се финансират двойки, които са взели заповеди миналата година, но не са направили опитите, но те едва ли са много. Според мен са около 200-300 човека най-много. За да могат да се оползотворят тези пари трябва да се дават около 300 заповеди на месец. А все още никой не се е похвалил. И какъв ли ще е този нов график, който са измислили. Да можеше поне това да знаем. Пак да помоля, ако някой ходи, да пробва да получи повече информация. Дано скоро да чуем новини за връчени заповеди.

# 54
Здравейте мацки, пускам топла, топла новина ние пак подадохме документи за втори път и моя току що се обади да пита за номера ни и сме 10 845 от 29.12. и като е попител дали ще ни огрее и нас през тази година при положение че има пари само за около 3000 двойки, любезно жената е отвърнала че ще стигнат и за много повече, това последното с повечето двойки незнам как ще стане но ДАНО.

# 55
juliano, ходих до там и ми дадоха № 10858 и ми казаха, че след 5-6 месеца ще ми се обадят. Само това знам

# 56
Zuziza,благадаря и това си е доста информация! HugДано и по-скоро да ти звъннат Grinning

# 57
здравейте момичета пак съм аз, благодаря за стиснатите палци но явно само това не ми е достатъчно, и този път провал, фалшива тревога. след 15 дни закъснение ми дойде с пълна сила. но ней се ,ще си чакам фонда пук каквото сабя покаже. а как само се надявах да не ми се налага

# 58
и на нас ни казаха след 3-4 месеца, но ....  минаха вече 8 и не знам още колко време ще мине.

# 59
  • Малта
Оххх, това чакане ... а колко НОМЕРА са след последния получил обаждане (май беше 7101), а след този номер има вече записани над 3000 жени  Shocked

а с проста математика 15 000 000 лв. делено на 3000 жени (до януари 2011) прави по 5000 лв., т.е. до края на годината тези които се записват остават за друг бюджет, нали така излиза ?!?!  newsm78

ОфОфОф ... а всички сме нетърпеливи. Аз май няма да издържа и ще се засиля (докато чакам) към вариянт Спонтанен Цикъл, пък ако стане тъкмо мойто финансиране, ще остане за някой друг  Wink

Общи условия

Активация на акаунт