ВТОРИ клас съм вече аз! - 5

• 41 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
И аз не гледам телевизия, но имам интернет.  Joy
Анда, страхотна е Ането   bouquet .
На мен също не ми хареса това, че я прекъсваше водещата.
Ето линк за Малкото голямо четене
http://malkotochetene.bnt.bg/

Ето и линк към сношното предаване
http://bnt.bg/bg/news/view/47895

# 691
Здравейте, позагубих се пак.
Ще се върна да ви чета след малко.

Ех, защо не гледаме телевизия, пропуснали сме "Малкото голямо четене"..... Tired
И ние не гледаме редовно телевизия,но поне четем форума  Heart Eyes - Анда  беше казала кога ще е...

Като изляза с новата продукция произведения, може би ще бъда оневинена....  Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе аз знаех кога ще е, но забравих.  Embarassed
И като се има предвид, че вчера щях да заведа децата на рд, който е бил онзи ден...........не знам какво повече да напиша. И гинко не съм сигурна, че ще ми помогне вече..... Tired

# 692
  • дядовата ръкавичка
Невероятна е Ането  Laughing "Аз пиша по всяко време, когато се вдъхновя .... дори и да не съм вдъхновена, пиша"  Laughing
Не само има стил, но е и много артистична  Laughing
Жалко, че водещата не остави децата да си поговорят, бяха започнали интересен диалог ...

# 693
Мисля, че Ането спокойно можеше да бъде водеща на това предаване.

# 694
  • у дома

Ех, защо не гледаме телевизия, пропуснали сме "Малкото голямо четене"..... Tired
И ние не гледаме редовно телевизия,но поне четем форума  Heart Eyes - Анда  беше казала кога ще е...

Като изляза с новата продукция произведения, може би ще бъда оневинена....  Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе аз знаех кога ще е, но забравих.  Embarassed
И като се има предвид, че вчера щях да заведа децата на рд, който е бил онзи ден...........не знам какво повече да напиша. И гинко не съм сигурна, че ще ми помогне вече..... Tired

Да не съм чула повече да се оплакваш,че Марена е разсеяна  Heart Eyes

# 695
Мисля, че Ането спокойно можеше да бъде водеща на това предаване.

Щеше да бъде по-добрата от двете, всъщност най-добрата малка голяма водеща.  Laughing

# 696

Иначе аз знаех кога ще е, но забравих.  Embarassed

Да не съм чула повече да се оплакваш,че Марена е разсеяна  Heart Eyes

Нямам право, права си. Simple Smile

# 697
  • Sofia
 Ането е страхотна, как се изразява само. С удоволствие я гледах.
В нашето училище не са организирали участие на децата в състезанието по английски. Така, че Марти няма да участва.
gerka да там използват тези книги доколкото зная.

# 698
Честита Баба Марта!

ivben и в нашето училище няма да има състезание по английски.

# 699
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Вчера са им съобщили за Европейско Кенгуру и моя син си платил таксата.

# 700
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 701
Гери, според моя са им казали за състезание по БЕЛ. Такса 6лв. За края на март.  newsm78

# 702
Честита баба Марта и от мен! Започваме обратното броене до пролетта Simple Smile

# 703
Честита Баба Марта на всички ви Hug !Надявам се ,че приемате нови попълнения  love001

# 704
  • у дома
Честита Баба Марта на всички ви Hug !Надявам се ,че приемате нови попълнения  love001
Приемаме разбира се!  Hug

Честита Баба Марта и от нас!
При нас е мноооооооого студено,искам вече пролет пък  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт