Мими честит рожден ден
И на имениците честито 

, на Кати - също. Не съм достатъчно смела да пробвам
. 
. Прекрасни хора просто. Кристиан пък тази година празнува Куанза, Ханука и Коледа, сега ще празнува и Нова Година (българската и американската), а после и китайската Нова година. Да живее глобализацията. 
Дано всичко се оправи- животът каква игра е, не е истина просто. За туй да се наслждаваме на момента,че не се знае знае ли се.

Никола първия месец го закарах на консултация при една заместничка на моя педиатър, пълна негова противоположност. Тая като видя, че е качил 1300 гр. започна "дебелите бебета са болни бебета, какво яде", казвам й кърма, тя пита колко пъти, аз й казвам колкото иска и тая се изцепи "здраво доносено бебе на един месец трябва да има 5 хранения, спирай нощните хранения, давай воидчка". После моят педи в кръга на шегата ми каза да си монтирам кранче. Валери пък ми качи 1700 гр, представям си какво би изкоментирала за него
. Прекрасни хора просто. Кристиан пък тази година празнува Куанза, Ханука и Коледа, сега ще празнува и Нова Година (българската и американската), а после и китайската Нова година. Да живее глобализацията. 

Препоръчани теми