Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 205
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Янче, добре завърнала се  Hug Да се пазиш и възстановяваш.   bouquet

Дани, имам още две четворки, един воден/плодов и последна четворка. По принцип аз си удължих с една четворка, че ми се падаше купона за дипломирането на вода и за това така реших, а и без това декември са все празници...  Sick

Сдухано ми е...  Tired

# 346
  • София
Янче, добре дошла, дано не те боли повече и браво на дечицата!  Hug

Искре, ЧРД на мъжа ти, да ти е жив и здрав!

Мен ме притесни епидемията в СЗ, имам там приятелка бременна и е мед. представител - трябва да обикаля лекарите в поликлиниките Sad Но от тази ваксина се отказах, реших да не прекалявам с ваксините. Ще сложа на Кая само за другия щам менингит, дето се прави след 4 год. възраст.

Аз съм явно по тежките вина - мерлото ми е любимо. Пино ноар също харесвам обаче.

И аз нещо го закъсах. Ще се оправя де, надявам се. В неделя цял ден ме боля под ухото, но вчера ми мина. Освен това имах много странно усещане на езика - всичко, което ям или пия, има мазен вкус. Изведнъж снощи, както си пътувахме към скай сити, забелязах, че не мога да си затворя лявото око. Кръгом към Вита, там офталмолог, невролог, оказа се, че съм получила парализа на лицев нерв, това в резултат от простуда или вирус, как стана не знам, почти не съм си показвала носа през празниците, вкъщи са здрави всички. Сега съм на инжекции кортикостероид някакъв + хапчета. Малко съм зловеща - като мигам едното око не мърда, ако се усмихна не е симетрично  Laughing Ама честно казано се успокоих, като ми поставиха тази диагноза, че в първия момент доста се изплаших от симптомите. Сега се надявам да се оправя с тези лекарства, днес се обаждах в неврологията на Св. Иван РИлски, оттам някаква лекарка каза, че трябва лечение с един препарат, който пък мойта кръстница (невролог в провинцията) каза изобщо да не давам да ми включват, че имало риск да си остана така.  Rolling Eyes Искам още един лекар да ме види, ама не съм имала време да се ровя ис интернет за информация, довечера ще пробвам да почета малко. Ако сте патили или можете да препоръчате невролог, казвайте.

# 347
Галена, добре, че се е оказало това наистина  Hug

защо са розови имената на децата ми, така ли ги виждате?

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 19:46 от марисса

# 348
  • София

Яна, добре си се завърнала, бързо да преминава болката и да заздравее добре крака... и браво на децата!
ayka, много гадно, надявам се да има ефект лечението, което прилагаш... не познавам невролог и не се сещам за някой, който да знае такъв - съжалявам...

# 349
  • Асеновград
Галена , бързо оправяне , много неприятно Hug.
Шушонче , защо ?
Марти , ама и ти  Laughing , не съм си и помисляла , че миеш с маркуча по главите на хората.Можеше сифона да отива във външни водосточни тръби , или вътрешни в сградата.Щом е в средата на терасата , значи са вътрешни и са на топло , няма да е толкова страшно , ако полееш с топла вода.
Розови ги виждам , да.
Ходихме за плочки за кухнята и харесах убийствен паркет , ама скъп  Tired.

# 350
ох Били  Joy  ами тези луди ли са с тези розови лентички  ooooh! на НГ в апратамента, в който бяхме се загледах в паркета (доста скъп между другото) и толкова доволна останах, че вкъщи сложихме ламинат. Там са мерили за влага преди да го сложат и въпреки това се беше раздул на места. Освен това беше надраскан и на места много захабен, хич не ми хареса как стои. Иначе като нов е хубав. Нашият ламинат в хола е с фаска и стои като естествено дърво, освен това се води "мамут", тоест може да издържи много натоварване и най-важното, както казва Десо "като ми писне или се захаби, слагаме нов за един ден"

# 351
  • София
Препоръчвам ти д-р Момчилова - кабинетът й е при басейна Дианабад.
Телефонът й е 0899 288 148
Галена това е цитат от сайта,тази докторка баша невролог на майка ми,много голяма практика има.Първа в София почна с акопонктура.Бойка Момчилова е пълното име.
Марти розови са Mr. Green
Били аз мислех че си харесала стилаж за вино Joy
Шуши не така Hug

# 352
Шуши  Hug и това ще мине, нали знаеш  Hug
Преди малко един съсед идиот ми гръмна пиратка в краката. Много се уплаших.  Confused
и от разни други неща ми е криво и ми изби всичкото
Искам да избягам в гората поне за няколко дни. Сама!

# 353
Привет!
Галена, един приятел имаше такъв проблем. Оправи се. Ще отмине.
Янче, радвам се, че се завърна. Съжалявам за това, което си изживяла.
Аз днес го ударих на почивка. Много хубаво си изкарах с една приятелка у тях на кафе.
Ками, коя е твоята гинеколожка?

# 354
Галенче, бързо да се оправиш, дано не е болезнено  Hug
Яна  Hug за теб и малките ти съкровища  Hug
защо са розови имената на децата ми, така ли ги виждате?
Joy Марти как ме разсмя...
Шуши, работата ли ?!?  Hug

# 355
  • София
Били совиньон блан Чили Mupa да пробваш,ей сега привършихме бутилката.Велина ти сигурно си го "ползвала"кажи да пробвам някое розе и да приключвам,че баща ми вика тате на мен си се метнала пияница Joy
Мая и аз бих се уплашила може ли такива глупаци ooooh!

# 356
  • Асеновград
А , стилаж за вино , за какво ми е , аз не мога да задържа затворени бутилките.Гошо има колекция алкохоли - и вина , и твърд алкохол.Ами редовно му я развалям  Embarassed.
О , Мая , как се ядосвам на такива.

# 357
  • София

Пробвам да видя дали работи нещо
Били ще идвам на гости да знаеш помирисвам те,а и куето "Въшо" е от вашия град.

# 358
  • USA
Иве, страхотна снимка! За миг помислих, че съм влязла във фотографската тема.  Laughing

Не им помня имената аз на вината, освен на редовното калифонийско, което си пийвам, което е много радост само срещу $2 Simple Smile.

Кой е Въшо?  Joy

# 359
  • София
Майче, тоя е за бой! #Cussing out

Аз се обърках от лекарски съвети...Кръстницата ми твърди, че изписаното ми лечение е слабо и че в такива случаи има риск от засягане на други нерви в черъпномозъчната кухина, (да пази Бог) може и затруднено дишане да се получи, и дори в сърдечната област. Настояваше днес да ми бият 40 мг.. метилпреднизолин (което май е урбазон), и понеже говорих с нея чак вечерта и не бях я послушала, каза да не чакам до утре и да изпия ампулата. А предписаното ми тук лечение е с 4 мг. на ден само, друг кортикостероид...Послушах я, не ми се рискува. От друга страна ми е малко неудобно, че не спазвам точно предписанието на лекарката тук и тя реално не може да прецени точното действие на лекарствата. Освен в четвъртък да й призная, че съм пила и друго... Най-много да ми се накара. Друго което ми каза кръстницата (това засега не го правя), е веднага да започна и зинат, т.к. кортикостероидите правят организма много уязвим към бактериални инфекции. Засега мисля да пия прополис и утре ще мисля пак. Извинявайте, че ви занимавам с подробности, но знам че много от вас са се сблъсквали с урбазон и др. кортикостероиди и ви имам доверие. Сега ще се върна назад да видя на Буути каква доза урбазон й бяха слагали наскоро. А на децата какви дози давате?

п.п. марисса, нали все ме убеждаваш колко хубав цвят е розовото - какъв точно е проблемът с лентичките? Wink

п.п.п. не се стряскайте, умишлено спирам да използвам имена тук, минавам само на никове, моля ви и мен да ме наричате с ник.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 00:50 от ayka

Общи условия

Активация на акаунт