Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 205
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • USA
Айка, забравих да ти кажа, че шефката ми имаше подобно нещо. Но нейното си имаше име - в смисъл болестта е кръстена на някой. Много е неприятно, на нея половината лице и се беше парализирало, първо не можеше да мига, после мигаше по-рядко. Минава. Не съм сигурна вирус ли беше или бактерия. При нея мина за около 3 седмици ако не се лъжа.
Според мен реши при кръстницата ли ще се лекуваш или при въпросната лекарка. Ако не си сигурна, отиди при друга лекарка, поискай си точната диагноза и проучи въпроса по интернет. Много е кофти така да получаваш противоречиви мнения. Най-добрата ми приятелка също е лекар, но я слушам избирателно. Simple Smile Не знащото и нямам доверие, а защото дори да е в нейната специалност не може добре да прецени от разстояние.

Това мисля, че имаше моята шефка: http://en.wikipedia.org/wiki/Bell's_palsy. Вирусно е.

За никовете съм ЗА, особено за тези които сме с по-рядки имена. Много индексират търсачките от БГ-мама. Особено с новия интерфейс, където всичко е на първа страница ми се струва по-достъпно. Сега всеки може да дойде и да си цъкне директно, преди поне трябваше да мине през таб Форуми.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 01:24 от Winx

# 361
  • София
да, и на мен така ми казаха - парализа на Бел.

за никовете - аз самата се улавям, че ако се присетя за някой позна с дете, го търся понякога във форума по името и рожденната дата на детето, ей така от любопитство. А не трябва - аз искам да си споделям с вас, не с всеки (не-/)доброжелателен познат или непознат. Друг въпрос, че то с това име на детето пак е лесно рапознаваемо, ще обмисля - може да я наричам "К." Laughing.

# 362
  • USA
И аз съм го правила това  Embarassed. От любопитство дали е във форума (повечето не са, слава Богу) Simple Smile. После не ги следя. Simple Smile Не може да се избегне, освен ако не решим да затрием имената и снимките на децата от първата страница. Според мен по-лошото е някой да ти напише името в Гугъл и да ти цъфнат мненията.  Laughing
В американската тема едно от момичетата преди време разправяше как хич не и пука и няма какво да трие. Не знам какво е станало впоследствие, но започна системно да си затрива старите мнения, за да не стоят запечатани во веки веков, че дори ни помоли да не я цитираме. Не лоша тактика  Thinking.

# 363
  • Асеновград
Добро утро ,
щом искате с никове , с никове , тъкмо свикнах на имена , ама прави сте.
Били ще идвам на гости да знаеш помирисвам те,а и куето "Въшо" е от вашия град.
Това кучето ли е?Идвай , само дето нямам къде да ви сложа , ама и това ще стане  Wink.

Че то можеш ли да си изтриеш старите мнения , аз мислех , че само модератор може.Да не би да са минали в архив и затова да не се виждат?Макар че сега има бутон за проследяване и на мненията от архива.

# 364
  • Бургас
Добро утро,
Да това с анонимността е лекинко проблем, още повече че новата визия не ми харесва. За това и изтрих линка към албума ни, с който си затрих лентичката от диетата  ooooh!

Айка, и аз да сложа мерудия на манджата, но подкрепям мнението да решиш все пак кой ще те лекува.  Peace Все пак от много мнения и различни лечения, може да стане и по-лошо. Но аз ти пожелавам най-бързо оздравяване Hug

И ние планувахме на бара да държим вина, обаче нещо не се получава, че кривчо го ползва за стълба към тавана  Joy

Ми сдухано ми е... отрязаха ме за онази работа, в крайна сметка. Беше за Айко, за добро или зло, а така да ми беше на сърце и на специалността ми, щеше и в сивито ми да стои добре. А настоящата никак не ми харесва, а като почнеш някъде и търсенето на нещо ново става много трудно, да не кажа невъзможно.  Tired

# 365
Яна добре дошла и бързо да се възтановиш .Много  Hug на Н и Н.
Айка, и ти да се оправиш бързо ,че много неприятно виждала съм при едно момиченце беше на около 10-11 години и беше го получило от тчение.
Шуши не се сдухвай може да излеле нещо по хубаво ,а и все пак имаш нащо за момента .
А аз вече се отчайвам от никъде нищо , накрая ще се принудя в някой магазин да почна ,но какво ще правя тогава с децата незнам. Sad
С това за анонимноста ме накарах те да се замисля ,ще взема и ника да си сменя че той е много ясен.

# 366
  • София
ДУ
Щом сте казали на никова да дойдем,то трябва да сменям.То междодругото никой не чете предишните теми,може ли да се изтрият,на мен не ми трябва.Махайте и снимките,тъмо Там-там няма да прави.
Айка така ще се объркаш,само единия слушай.Права е че кортикостероидите свалят имунитета.

# 367
  • sf
ду
и днес съм почивка, освен срещата ми довечера.
Мъжо нещо го закъса, падна му коронка оня ден, беше на зъболекар. Сутринта се оплаква,че го боли ухо и му е подуто около ухото и самата буза. МИслех,че е от зъба,ама той призна,че от дни го боли гърло, ама малко било , а преди това седмица и повече се влачеше с хрема. Ще ходи при доки следобяд.  ooooh!

Махнете снимките от първа страница, също и линкковете към старите теми. Сменете си никовете, ако са ви като личните имена.
Но защо и от какво се криете по принцип?  Joy

# 368
  • София
То не е до криене,изказал си нещо за някой и той го види,не е приятно.
Вики нурофен форте много помага за болката.И за двете става

# 369
  • Sofia
И аз мисля, че е добре да станем малко по-анонимни. Особенно с тези нови "функции" на форума. Снимките и линковете към старите теми наистина могат да се махнат.
Другото нещо - защо да сме анонимни: Аз като човек, който е правил интервюта за работа винаги проверявам какво пише за човека в интернет. И доста често лични неща пречат в такива моменти.  Peace

# 370
  • София
Измислете ми ник,аз немога

# 371
 wavey
за колажа всичко е направено, но много бедно откъм материал за монтиране и затова нищо не пускам, пък като гледам няма и да се пуска;)
за никове- аз съм съгласна  Peace
..........Аз като човек, който е правил интервюта за работа винаги проверявам какво пише за човека в интернет. И доста често лични неща пречат в такива моменти.  Peace
  202uu
Мая, как е Малчо?
С тези пиратки вече наистина прекаляват  #Cussing out
Ива&СиЕ, ти нали имаше друг ник преди, или се бъркам    newsm78

# 372
  • sf
ама самия факт,че изкаваш нещо за някой пред трето лице, говори,че не би трябвало да го криеш казаното. Инак е говорене зад гърба  Joy
да не мислите,че всичко ви казвам.  Joy

# 373
  • София
Не мислим че всичко ни казваш.Но като казваш незначи че трябва да го научат други,нали
Веси имах гоца

# 374
  • sf
ама точно това имам впредвид- щом съм написала нещо, значи нямам против да го научи който иска. Ако нещо е твърде лично, няма да го напиша, а ще го кажа лично на който искам.

Общи условия

Активация на акаунт