Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 205
  • 727
  •   0
Отговори
# 375
  • София
Немога да го обясня,като се видим ще ти го представя нагледно Mr. Green

# 376
Айка, избери си една лекарка и я слушай, най-добре тази в Дианабад Peace Обичам розовото, но целият ми профил е издържан в синьо, нищо и без това ще се дегизирам

Опитах се да намеря стари мои мнения, не успях, и в гугъл и в бг мама  newsm78 по принцип и аз нямам проблем с това, което пиша, ама знае ли човек. Искре как по двете имена ще ти излезат мнения във форуми, дори там да си говорим на първи имена?

# 377
  • Sofia
donsita, по-скоро става дума за неща от личното пространство - което може да е ОК сред познати и приятели, но да не е ОК за пред работодател (например).
марисса, по скоро може по името да се започне и стъпка по стъпка да се достигне до доста "лична" информация (лична - засягаща личното свободно време на човек, а не от сорта на ЕГН).
На мен ми се е случвало да търся нещо в google и да попадам на резултати, които са постове на мои познати, които дори не подозират.  Peace
Както и да е - аз имам малко по-особенно мнение за анонимността.

# 378
Добър ден!
Айка,бързо оправяне и наистина много мнения и все на някой трябва да се довериш.
Изпратих децата на градина,гък не казаха.Снощи изкарах тежка нощ,много ме боля и от шева почна да кърви.Сега съм легнала,на масата има солети,бисквити и мандарини до довечера ще съм на това и само до тоалетна.Сутринта Д. вече все да изпушва,в нас е нещо страшно,по земята е пълно с дрехи,масата и всичко е покрито с вещи,търсил една дреха и извадил целия гардероб на вън и така стои дни и няма кой.Разбрах се с татко от утре да дойде,да ми пооправи,да ми пусне пералня и така.И баща ми и брат ми са мъже живели сами и много добре се справят с домакинските задължения.
Трябва и да сваля килограми задължително заради глезена,а заради залежаването да се храня умерено с подходящи за калцирането храни.

# 379
Там-там  Hug Малчо нещо подкашля, но ще му мине. И ме ядосва - по много. То сигурно и аз съм по-раздразнителна ама той прекалява  Confused Утре ще пътуваме до Варна. Малко да се разсея и да сменим обстановката.
Хубав ден на всички  Hug
I.a.n.a   Hug Сега ще си проличи какво всъщност "толкова" правиш по цял ден  Peace Дано околните почнат да те зачитат повече!

# 380
  • София
Аз ако напише моето или на детето името в гуугъл и си откривам стари постове (поне преди ставаше, търсила съм си така стар пост, като ми е трябвал за нещо, че ми е по-лесно, отколкото през форума). Аз тайни не пиша, но наистина не искам всеки, на когото му склимне, да може да прочете кога сме се скарали вкъщи и т. н.

# 381
Не мога да си представя, как мой бъдещ работодател ще извлича мнение за мен от форумите, а няма да гледа как съм работила или как ще работя  Rolling Eyes Търсила съм само старо гадже в Гугъла  Laughing
Янче  Hug

# 382
Аз засега няма да се крия.
Пак си поспах. Тези дни нещо нямам организация, но ще се наложи да се стегна.
Янче, аз като знам за една вечер каква става къщата и ти съчувствам. Всяка сутрин само, за да сложа нещата по местата им ми отива час.

# 383
който не иска да му пиша на име да казва  Grinning

Бубе, я почивай  Hug

# 384
  • София
За изтриването нищо не казахте,освен ддвама трима?
Аз ако си измисля нещо ще го ползвам за напред.
Марти получих крема-дегримьор,не ми лепне на първо четене.

# 385
здравейте
Аз не казвам нещо тайно ,така че наричайте си ме по име Laughing
Бубе казва се Хафузова Peace Почивай си повечко!!!
Днес сутринта напомням на Ева ,че трябва да си мие ръчичките след тоалетна и тя ми вика- "ама госпожите не дават , само преди хранене може" ShockedАнтон като я е завел им е казал това, те веднага отрекли.Но аз не мисля че тя лъже- вкъщи има този навик Close
Мъжа ми замина за Разград и само го мисля в тези студове ooooh!Вики е неспокоен , абе гаден ден ще бъде Rolling Eyes
Яна Hug

# 386
Те нали ходят сами до тоалетна, кой ги гледа какво правят след това?

Ками при д-р Хафузова ли ражда? Много я харесвам нея, тя ме наблюдаваше в патологията и тя първа видя, че Валери е момченце  Grinning...сега се усетих, че ти не ражда в Шейново  Shocked може съвпадение на имената

# 387
не Марти нее съвпадение в имената точно тя е  GrinningПреглежда в поликлиника в Младост Peace
Забравих да кажа бързо оздравяване на айка Hug

# 388
  • Асеновград
Може би затова не им дават , защото са ги виждали да се заиграват , когато се мият без надзор.Тедо се е научил да се пръска с вода като си мием ръцете.Но не е правилно , няма значение каква причина имат.При нас тоалетната е вътрешна , влизаш в стаята за игра , в дъното е вратата към спалнята , а отдясно тоалетната и е с прозорци , от стаята за игра се вижда всичко вътре , та може по-лесно да се осъществява контрол.
Ками , теб дали по име или по ник , все тая  Laughing , аз също не мисля , че съм написала нещо , което не е трябвало.
Но ако работодател / настоящ или бъдещ / види колко от работното време прекарвам във форума , горко ми  Mr. Green.

# 389
ами може би се намокрят и трябва да бъдат преобличани ,пък ги мързи лелките  #Cussing out Знам ли.......

Общи условия

Активация на акаунт