Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 162
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Хихи детето те стимулира в своя полза,ей много са хитри!
Ох,баща ми как ме нервира,откак дойде неспира да ми мели колко лоша домакиня съм.Виждат те в слаб момент и после се възползват.Какъв хубав тиквеник правила жената дето помага за дядо ми а моя бил гаден.Ама забравя,че заедно двамата го правихме по Коледа.Писна ми с тия манджи и баници,ще си правя каквото мога и когато мога,не се боря за титла най-добра домакиня или за каквато и да е титла по и най.

# 616
  • София
Пратих мъжа ми за витамини за децата,нещо от зелената енергия файда не виждам,коластрата добре им действа.

# 617
Как я преценяваш коластрата, че им действа добре  newsm78 Аз нали давах известно време и до сега не мога да кажа 100 процента дали съм доволна или не. По-скоро не, ама де да знам...Аз давах тогава и капки афа (ти ми ги беше казала)  и сякаш на мен те ми действаха по-добре от коластрата

# 618
  • София
Kами, разгледах снимките от погачата, много сте хубави. не знам дали заради дрешките, но ако не знаех, че е толкова мъничък Вики, определено бих казала, че това е едно 3-месечно бебе. Не заради това колко е голям като размер, това не мога да го преценя, а някакси целият му вид е такъв, погледът. На мен ми прилича на кака си Simple Smile

# 619
  • sf
Аз си взех Вико от градина с Т и яка хрема. Не че ме учудва- половината група са болни + баба му  Crazy естествено и работата почна яко, мъжо е изнервен,, но поне за тая седмица има кой да го гледа до обяд. Само се моля да не направи някой спазъм  Praynig

# 620
  • USA
Ooo, Янче, и баща ти ли сега с упреците. Кажи му като не му харесва тиквеника ти да си направи по-хубав  Crossing Arms. Аз пък изобщо нямам претенции за домакиня. Дори предпочитам въобще да не ме слагат в тази категория. Ако не обичах толкова да ям сигурно нямаше да готвя Wink.

Да ви почерпя едно работно кафе, собственоръчно направено  Laughing:

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:44 от Winx

# 621
мерси Айка, според мен дрехите го правят по голям ,иначе е голяма въшка още  Laughing
Бързо оздравяване на Вико  Hug
Аз само се моля Ева да устиска тази седмица без болести  Praynig,после ще е почивка.Баща й пък пак ще е командирован в Разград  Rolling Eyes

# 622
  • София
Ками, книжката е много хубава, сборна е, със страхотни илюстрации. Подари я прабаба му, в интерес на истината не съм я виждала предието я

Това не е Питър Пан...
Питър Пан не е детска книжка - във всеки случай не и за малки деца...

добро утро
като я гледах май ми се стори че приказките са малко измислени( не истинските) .Многос е дразня на различните вариянти на една приказка за деца.Не може Червената шапчица да я има в 3 вариянта  ooooh!

Аз пък адаптации НЕ купувам. Филмчетата на Дисни много обичам - но трябва да е ясно, че филмите са едно, а книгите - друго... не бих купила, още по- малко - прочела книга, направена по филм, правен по книга...  Sick Rolling Eyes това направо като светотатство ми иде...

ПП
Ками, за силно подсечено най-- много помага хума - правиш лека кашица с вода и мажеш... Ако е не чак толкова зле положението много помага едно кремче с Перу балсам... продават го в аптеката с/у ФФ - Жийон - казва се нещо като "детски крем", розова кутийка, много простичко и евтино нещо, Македонско производство. Имам още от него, но силно подозирам, че отдавна му е минал срокът на годност, не е подходящ за мъници... иначе много помага и за изгаряне това кремче, повече от дефламола.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 19:10 от katiABV

# 623
Здравейте!
Днес дойде една приятелка и ми направи фотосесия с корема. Накрая включихме и Дели, но той много се впечатли и съответно не миряса. Пихме кафе, беше много приятно.
Мариса Hug
Дели покашляше през нощта, но сега през деня изобщо  Rolling Eyes

# 624
  • София
Уинк ееееее прекали,профи си вече във фотографията Hug Аз щях да питам Криси в ам или в бг училище ще ходи?
Вико да му минава бързо,не мисли за лошо.
Мариса ами на коремчетата им действа,а и за подсечено до кръв за през ноща и край няма и помен.Течните Афа и на мен по ми харесват и вижждам действие а от ЗЕ само превъзбуда.
Пека пита ама всички гладни обикалят около печката.
Яна следващия път купи не се мори да правиш,майкати и бащати със какъв статут са?
Бубе тъкмо щях да се чудя къде си Joy

# 625
Много ми се яде питка. Аз направих спагети, но см си обещала да не вечерям, щото много съм качила. Ще ям портокали.

# 626
еее Бубе суперза сесията, искаме да видим снимките задължително SunglassesКолко си качила?
Кати мерси HugНе му е много подсечено, само леко ,но има и пъпчици и е малко груба кожичката по края на зачервеното.Ще сложа коластра довечера.На Ева коластрата й действа определено Peace

# 627
  • София
Тя мойта не стана хубава. Twisted EvilСъс сигурност спагетите ти са по хубави,като се стопли ще ти дойда на гости да ми направиш засукани специалитети
Ками аз ползвам кол актив 3

# 628
Бубе, я яж. 15 кг си качила като тръгна от минус 5, много бързо ще си влезеш във форма не се лишавай

Уинксче, супер Peace

Кати, защо мислиш, че Питър Пан не е детска книга? Какво имаш предвид с това - че не е е за деца на 3 или че не е по принцип за деца?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:51 от марисса

# 629
Вече май са 16 Blush
Издържах, не вечерях.
Така ми се иска по- често да се виждаме с вас. Може някой ден да организирам да ми дойдете на гости на вечеря Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт