Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 161
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
само ще ти е до нас след някоя и друга седмица  Laughing

# 631
  • София
Бубе, удивяваш ме, как може да проявяваш такава воля! 15 кг при твоя ръст не ми се струват много.

# 632
  • USA
Бубе, бива ли така да се тормозиш, като броени дни имаш да ядеш на корем?  Laughing

# 633
Аз на обяд /1,30/ бях прегладняла и се освиних много здраво  Embarassed Но това не ми попречи да вечерям    Blush Embarassed  Аз нещо нямам воля за диети, въпреки, че доста ми тежи вече и много бързо се уморявам.... Rolling Eyes

# 634
  • София
Кати, защо мислиш, че Питър Пан не е детска книга? Какво имаш предвид с това - че не е е за деца на 3 или че не е по принцип за деца?

Че не е за деца под 10. Едва ли биха я разбрали, което е по- лошо едва ли биха я оценили изобщо под 6.
И... определено 30 е по- подходящо число за истинско разбиране. Една от ОНЕЗИ книги... като Мечо Пух, като Алиса... Приказка без край... книги, които уж са предназначени за деца, но в действителност не могат да бъдат разбрани в пълнотата си от човек, който няма нужния опит, преживелици... горчилка натрупана дори. Ами, не- детски.

Питър Пан е носталгия по безвъзвратно изгубеното детство, безгрижие... безотговорност... не можеш да влезеш в книгата и да съ-изпиташ тази носталгия, когато си още безгрижно, безотговорно дете...

# 635
  • Асеновград
Да , обаче Кати , няма нищо лошо да я прочетеш на 6 и да разбереш едно , после да я прочетеш на 20 и да я разбереш по съвсем друг начин.Аз много обичах Питър Пан като малка , не знам дали съм го разбирала , но усещах , че има особена магия в тази книга.Любимата ми книга бяха едни приказки на Андерсен , останали от братовчедите ми / с 12 и 15 години по-големи от мен / , окъсани , но със страхотни илюстрации.Баба ми я държеше в чекмеджето на масата в нейната стая и не даваше да я вадя от стаята - четях я там и я връщах пак в чекмеджето  Laughing.
Отплеснах се , извинете ме , това заради моя страх дали ще успея да накарам Тедо да заобича книгите.
Снощи четохме "Франклин обича да командва" , Тедо слуша в захлас и накрая , когато вече заспиваше каза "Мамо , искам да командвам" Grinning , демек нищо не беше разбрал.
Имам нужда от волята на Бубето , такъв корем съм надула , че съм като бременна , обаче само чета диети и си казвам - не , това не е за мен , няма да издържа и по цял ден мисля какво да сготвя и какво ще ям.
Искам да я видя тази фотосесия.
Ками , много сте сладки , Виктор наистина изглежда по-голям  Heart Eyes.
В понеделник Тедо тръгна на градина и взехме снимките с Дядо Коледа.На снимката ми изглежда много голям , а ръцете му - огромни.

Айка , Яна , как е положението днес?

# 636
  • Sofia
Да , обаче Кати , няма нищо лошо да я прочетеш на 6 и да разбереш едно , после да я прочетеш на 20 и да я разбереш по съвсем друг начин
Точно каквото мислех да напиша!!!

Бубе, това с невечерята не го разбирам, ама ти си знаеш най-добре  Hug
Надявам се днес да е хубав денят на всички!!!

# 637
Добро утро
Честит имен ден на всички именнички.  bouquet
Вillie ти ме убиваш с това че ръцете на Тедо са големи ама ела да видиш нашите снимки дето освен едно сгънато инатче  което не ще да се снима нищо друго не се вижда. #Crazy
Вики как е Вико днес. Hug
Яна не им се вързвай на приказките чети си книгата и се имунизирай с непукизъм . Hug
Вorianna що се наказваш имаш толкова малко време да се наслъждаваш на тези малки удоволствия после като почнеш да търчиш с двама ще се стопиш. Hug

# 638
  • София
ДУ
Честито на Именниците да са живи и здрави  bouquet
Кирова аз като търчах та отслабнах Joy ама Бубето е друга наука тя ще свали.
Уф още не съм разгледала снимките на Ками Twisted Evil

# 639
Днес ми трябват стиснати палци с децата съм.Димитър неможа да се справи сутринта,неуспя да ги събуди и да влезе във времето за да не закъснее,а и зъб го боли ще ходи на зъбар.Единствена надежда ми остава брат ми да дойде за час два като стане,ама той става в 2 ч на обяд.

# 640
  • София
Яна силно стискам.Г даде ли ти нещо?

# 641
  • Асеновград
Ще стискам , Яна  Hug.

# 642
 wavey
Как сте момичета?
Не мен нещо 24 часа денонощие ми е малко все не успявам да свърша това, което съм запланувала  newsm78 Rolling Eyes
Време за нищо не остава
Яна  Hug
Айка, ти как си?
Много хубав ден на всички   bouquet  bouquet

# 643
Галя каза като приключа с инжекции и аб тогава да се обадя.Аз в петък приключвам с инжекциите,аб то още в неделя приключи и в понеделник ще звъня.Щ е пратя майка.Тя всъщност ще ми помогне за добро калциране да направя.Явно за друго не иска да се меси защото много интервенции и медикаменти,но за болката ще я питам и за съня също щото не ми действат нщо.Утре ще ми махат шевове.

# 644
Добро утро! Сега се събуждам.
Вчера имах контракции около час и нещо. Обаче си легнах и заспах. После сънувах, че ще родя на 15 януари. Това е рождената дата на баба ми  Crazy
Днес съм на консултация.

Общи условия

Активация на акаунт