Новата година идва, Юлчето на градина пак ще тръгва!

• 21 153
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
добро утро
Яна, успех, дано те слушат дечицата  HugТърпение и си повтаряй ,че всичко ще свърши рано или късно.
Иве и аз давам Колактив 3.Пробвах на дупето му засега няма резултат.Ще купя хума днес ,ако става за разходка.
Били, уникален е Тедо  Laughing
Веси как е баба ти?
Днес свеки замина на Кюстндил за ден, предложи да вземе и Ева и да останат до събота, ама на мен не ми се искаше , скучно ще ми е.

# 646
  • София
Ками на нас помага,опитай с хумата

# 647
  • На края на вселената!
Честито на именниците! Да са здрави!

Аз имах изненадващи гости. Не е излетял самолета заради мъглата в понеделник вечерта. Ходих да ги взема от летището. Как стигнах до там в мъглата на спомени и фантазия не е истина. Не се виждаше дори осовата линия. Оказа се, че очакваните мъж и жена, са две жени, мъж и дете. как се събрахме 8човека в нашата дядова ръкавичка не знам. Само готвих (сега имаме една тенджера спагети, че ги надцених). Тази нощ ги закарах, вече дори са кацнали.

Яна, виж си скайпа  Heart Eyes

Бубе, нещо далечна ми се вижда датата 15.01, 14.01 май  повече ми харесва  smile3534 бъзикам се, почивай и не бързай, че обеща да направим още 3 срещи с теб, пък за една не сме се събрали, срааааамм.

Моите зверове са добре, слава Богу. Вчера бях при Галя и ми даде лекарство за Кати, а за Лина нищо, че скоро е пила. Моля се другата седмица на УНГ прегледа изследванията им да са ОК, да не се планира операция на ушите. Записах час на мъжа ми при Галя за профил. Дано да има ефект.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 12:38 от Томасе

# 648
  • София
Мими много се радвам за записания час, Praynig да помогне.
Децата ще са ок.
Уинкс по колко даваше от мечетата витамини на ден?

# 649
  • София
Янче, късмет днес!

Бубе, дай отчет след консултацията, можеше да се видим във Вита, аз бях там до 11:30 ч., всеки ден съм там преди обяд, ако ходиш пак, кажи  Laughing

Аз нямам някакво особено подобрение, лекарката каза, че явно ще върви бавно, продължаваме със системите и инжекциите. Ще ходя за още едно мнение при невролог в Окръжна, просто  да знам че съм чула и втори лекар, иначе честно казано съм  й се доверила вече.

# 650
Айка, ще мине Hug
Аз днес съм чак от 17.30. Следващият път ще пиша, сигурно ще е след седмица Peace

# 651
  • Sofia
Бубе, що си мисля, че до водолей няма да устискаш  Whistling

# 652
Бубе, що си мисля, че до водолей няма да устискаш  Whistling
  Joy
И аз това си мислех, че ако се сбъдне съня ще е козирог. А много харесвам водолеите мъже, за разлика от козорозите.

# 653
Янче , да те върна малко назад, докато кърмеше Никола и го захранваше лесно ли стана , той харесваще ли новите храни или предпочиташе да си суче??
Бубе, божа работа  Grinning, ама 15.01 скоро ми се струва  Hug
Мими, мъжа ти как се нави да си прави профил при Г.??Нали не беше много "За" хомеопатията?
Много се чудех дали да излезнем ,но се отказах, нещо ми се струва много влажно  ThinkingКукувам си вкъщи и това е  Crazy

# 654
  • На края на вселената!
Не съм сигурна че се е навил. Аз го карам, тоест на сила ще ходи. Вика, че няма смисъл, че нищо няма да стане. Ама май ще отиде. пък да видим.

# 655
Ками, аз психически съм подготвена за края на месеца. Не вярвам да е преди това. Но когато -тогава.
Ние довечера ще излизаме с брат ми и едни приятели и можех да не готвя, но направих мусака да има за детето.
И аз искам мъжа ми да отиде на хомеопат, но знам, че ще стане лесно. Трябва да понастоявам само.

# 656
Е Мими а дано повлече крак мъжът и за другите по ''особени случеи''.И мила Мими много ти благодаря за всичко,ти си златна душа!  Hug
Ками,лесно захраних Никола първо с оризовата каша на Милупа,после взех да слагам круша и други плодове,то детето си показва кога е готово.Надина по-трудно я захраних,тя от всички храни бебеши само попара приемаше и направо на готвено.Никола до 1г.10м. ядеше всичко каквото му предложа,обожаваше тиквички с ориз,пилешко с картофи,пюретата също особено на Алете Нестле плодовите,а каши с плодове как ядеше.Особено лека нощ с грис на Хумана и Лека нощ на Нестле обожаваше аз отделно добавях плод.Всяка сутрин до 2 годишен закусваше закуската от Марти-изтискан портокал,пасиран банан,ябълка и каквото сложа плюс пшеничен зародиш,овесени ядки и кисело мляко и после след като изкара стомашния вирус изведнъж край...
Ето сега поръчах пица и кебапчета уж искаха не ядоха и се наложи да правя пилешки пържоли на един крак.Брат ми още го няма ох.
Бубе козирог е не е лошо за мъж,сериозни са,върви им в бизнеса,оправни,креативни,за шефове много добра зодия.Брат ми е козирог и шефове съм имала,а на Никола аксцедента му е козирог и на мен на козирог по ми прилича Никола отколкото на лъв сега,после ще видим.

# 657
  • София
А моя хич и не го карах да ходи на Х сам си отиде,даже снощи ми вика не ми е добре гърло ме боли дай ми лекарството МИ,неможе да ги запомни кое на кой е и ако трябва да излизам му пиша и ги оставям най отпред.
Моите като видят пюре искат още само тези за големите обаче.И си ги ядът не че купувам ама като минем и искам искам.
Снощи изядоха питата ooooh! няма да правя повече 1 кг хляб на вечеря е много

# 658
Янче, и моят асцедент е козирог. Така си обеснявам ината, който проявявам нерядко.
Но аз мъжете, които познавам са нечестни, отдават се лесно на изкушения и т.н. Но ти все пак ме успокои Mr. Green

# 659
  • Асеновград
Яна , нямате ли стол на колелца / за компютър / ?Защо не пробваш да се придвижваш така , за да не се натоварваш ?
Искате ли да ви разкажа една Тедова смешка?От известно време ние сме семейство паяци - тате паяк , мама паяк и малкото паяче.И си говорим така вкъщи и по улиците.Да , обаче на нашето диване вчера му хрумна , че иска да е пеперудка.И се започна , "мама пеперудка" как да е , ама "тате пеперудка" Laughing трудно го понесе , много се притесни да не му казват така пред хора .

Общи условия

Активация на акаунт