След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 644
  • 727
  •   1
Отговори
# 495

Варна не видях да е публикуван линк към клипчето.

Мишел, публикуван е, но след това много други хора са писали и нашето съобщение се е изместило надолу.

# 496

Varna, mar_tomova, с вас дните наистина стават много хубави - всеки ден ни дарявате с нещо ново за нашите любимци!  smile3525
(а шамар наистина трудно се прощава - съгласна съм с вас!)

# 497
Може ли да ми подадете линк към този сайт?! Благодаря предварително, в който е поздравителното клипче 
." Мар.   ..."простихме си и Непростимите неща"...когато има обич, и осъзната грешка ,и подходящо извинение......

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 13:21 от Danaya33

# 498

Danaya, това е клипът на Мишел!

# 499

Берг е написала преди малко: "Първа сцена в Истанбул. Чувствам се много добре!"
Варна,  Hug Hug Hug!
Варна    bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Мар Томова,благодаря за фрагмана !  bouquet  bouquet
Бабчи,за новините! Hug Hug

# 501
# 502
# 503
  • Plovdiv
 ..."простихме си и Непростимите неща"...
когато има обич, и осъзната грешка ,и подходящо извинение......

Така е , Даная, но ...шамара си е шамар и  горчилката в душата ми ще остане!

# 504
Този шамар много ме огорчи...И в най-неприятните представи на Ферайе имаше само думи на гняв, удряне по масата, но едва ли си е представяла нещо такова...Вечер е, когато се случва всичко това...Сигурно веднага ще си тръгне...не ми се вярва да лежи до Яман цяла нощ, обляна в сълзи  и да будува...Може би първо Яман ще излезе, разгневен на нея и на самия себе си...Представям си предоволната ехидна усмивка на Захиде, когато  види Ферайе да излиза с куфара си...Представям си и как ще навива пружинката на Яман на другия ден...Как ще му навира в очите колко долна и безцеремонна е Ферайе  как през цялото време е била права за тази жена...
Какво ще обяснят на хората в Урла. Къде е Ферайе, защо си е отишла? Всъщност много лесно е да я очернят и да й измислят нещо грозно. Дали затова всички ще заминат в Истанбул? Искам Ферайе да се оттърси от тези злобни хора и да заживее нов живот...Много го искам...Тя заслужава...Стига е страдала...Но това, което кава в интервюто разкрива още по-заплетени ситуации...ще излязат и всичките тайни на Захиде някой ден...
Неджип обръща масата на тези, които бяха най-близко до Зафер. Дали е разбрал за пожара или междувременно са му скроили на него или на братята му нещо и Неджип е узнал...

Между другото върнах сериите назад - Яман още тук посегна да удари Ферайе - около 2.40 мин. http://vbox7.com/play:c9b6d75a

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 15:59 от Mydream

# 505
Mydream,и аз мисля като теб! Hug
Замислих се дали видях нещо приятно в рекламата...
Единственият хубав момент в целия фрагман беше ,когато Ферайе и Топрак се забавляваха на люлките-толкова щастливи бяха и двамата.Но пък Кевсер как ги наблюдаваше-ще я боли,разбира се ,как няма да я боли ,но тя още от самото начало избра грешния път, взе грешните решения.А и нали си има добър съветник..

# 506
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Със здраве,момичета!
Нека 2011 г. бъде ползотворна и спокойна,

за вас и семействата ви!
 Hug Hug Hug

# 507

Снимачната площадка на ВВ

# 508
Варна,благодаря ти за снимките! Hug Hug Hug
Жане,бъди здрава,всичко най-хубаво за теб и
близките ти през Новата година! Hug Hug

# 509
  • Варна
       ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ!    Hug Hug Hug

Изумена съм, разочарована съм, бясна съм  ... smile3511
       Не мога по никакъв начин  да приема поведението на Яман във фрагмана.
       И аз първо веднага върнах лентата  назад и си спомних, че той не за първи път вдига ръка
       на Ферайе. Но първият път се спря, макар и с оправданието: "Ти не заслужаваш дори това!"
       Но тогава ситуацията беше различна - тя съзнателно се опита да го отдалечи от себе си,
       наранявайки го.
       Но това сега не е шамар! Това е много силен удар, нанесен със сила, замах и злоба!
       Такъв удар, насочен към толкова крехка, слаба и беззащитна жена, не цели само да я унижи,
       а да я убие!      box
       И ако тази сцена не е въображаема или насън, а действителна  аз си мисля че новината,
       която е научил не е само за Топрак. Може Сервет да е изпълнил заканата си да отмъсти на Ферайе.
       Да е подготвил пъклен план и да е използвал Неджиб за осъществяването му?!    newsm78
       И за мое съжаление първият етап от плана му е успешен.     Weary
       А Яман много ме разочарова.       newsm09
       Тъкмо бях започнала да го приемам и казах, че бързо се учи.     smile3515
       Оказа се, че е много слаб ученик.     smile3506
       Изобщо ли не се опита да опознае Ферайе през времето, докато бяха заедно?newsm78  
       Това не е реакция на истински мъж!    smile3513
       Да не е малко момче, че трябва постоянно някой да го води за ръка?! newsm78
       И като го няма вече Кара, кой ще му казва как да постъпи?!  newsm78
       Не е ли  време вече да порастне? newsm12

Общи условия

Активация на акаунт