След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 652
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • на брега на Дунав
Честита нова година!

На всички вас, пожелания за много здраве и късмет, професионални успехи и безброй споделени мигове на щастие с любимите хора!

..."простихме си и Непростимите неща"...
когато има обич, и осъзната грешка ,и подходящо извинение......

Така е , Даная, но ...шамара си е шамар и  горчилката в душата ми ще остане!

Дали така ми се иска, но ми се струва че финалната сцена със шамара е монтаж. newsm78 Сякаш прекалено близко и един до друг са Яман и Фери след шамара, а пък и той е някак стреснат/не че няма защо, ако я е ударил...../
Ох, дано съм права newsm17

# 511
Искам на патерици да поздравя всички,имали повод да почерпят след НГ.
На виновниците за почерпката,пожелавам здраве,здраве....и пак здраве!

А сега за анонса,видях един разярен от ревност Яман.Явно Сервет услужливо
е разказал на Неджеб за парите,които е дал за къщата на Фери и да е
доукрасил историята,като е казал,че тя му е била любовница.А Неджеб в
желанието си,,да отвори очите,,на брат си,му е предал разговора. Не вярвам
и Кара,ако беше жив, да повлияе по някакъв начин,за предотвратяване
на раздялата.Е, можеше да се избегне шамара,но ще се кажат и много
силни думи,а именно тях Ферайе няма да прости.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 18:57 от Janapld

# 512

Това е интервю с Мерием, но за съжаление засега го има само  в хартиен вариант. Надявам се да се появи и в мрежата, защото ми е много любопитно да науча повече неща за нея.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 19:23 от varna72

# 513

Денис (приятелка на Берг) е написала: Гледам повторението на БП. След раждането на Али определено си се разхубавила.

Берг: Благодаря ти, мила! Али изпълва живота ми със светлина. Вероятно отразявам светлината, която той носи в себе си.

Денис: Много искам да го видя, теб също. Дано успеем да си уговорим среща. Много целувки.

# 514
Варна,благодаря ти ! Hug Hug Hug
И ние мислим като Денис! Hug
Определено след раждането на Али ,Берг е още по-прекрасна,
слънчева и усмихната! Hug Hug Hug

# 515
Marmanблагодаря за клипчето.Аз го гледах .Помолих за линк към турския сайт ,за да видя отзвука там.
Но като ми пусна клипа се сетих ,че  е в ю-туб. newsm78 newsm78
Сигурна съм ,че ю-туб в Турция не се отваря.
Мар  и Планет - две дами ,на които се възхищавам от самото начало - мислят различно от мен.
Баш си е мъж! вероятно със наранено честолюбие,но поне не каза нищо обидно, - обидата не се забравя!
шамара ,ако е единствен и за да измоли прошка , ако мине по жарта  ooooh! :thinking

интересно с какво ли предизвикаха яростта му?!?!
Кое е по - силно от любовта?!?!

# 516
# 517
# 518
Кое е по - силно от любовта?!?![/size][/color][/b]
Данайче,няма по-силно нещо от любовта.Но в случая Яман се чувства предаден... и може би измамен.Ферайе дълго отлага разговора с него и  ето какво се случва сега .Ударът  може да е дошъл от няколко страни-от Захиде,от Сервет,от Неджиб..Когато е предаден,човек се чувства  много уязвим ..и всичко може да се очаква от него.Яман ще съжалява горчиво за този шамар,но очевидно яростта му беше огромна.Не го оправдавам,не,в никакъв случай!Да посегнеш на човека,кого обичаш!Колкото и да си гневен,трябва да имаш контрол!
Това,което се случи на Ферайе беше ужасно.Всичко друго съм очаквала наистина като реакция от Яман,но не и това.Очаквах изпотрошена стая може би,викове ,но това-не..
Време е за промяна за Фери,промяна ,която ще бъде за добро.Тя просто трябва да си тръгне и да остави всичко зад гърба си в този момент.Ще я боли и ужасно ще страда заради цялата несправедливост ,която се случва,но друг изход просто  няма .

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 20:34 от fresh13

# 519
Фреш ,по принцип съм напълно съгласна с теб. Но все пак има нещо ,което от психологеческа гледна точка може би трябва да се изясни.
Той е всеотдаен човек и влюбен.Изправи се срещу всички.
И сега тази ярост!!
Но това май си е много често срещано - да се разбие с интрига дори най-чистата и желата любов.
Какъв ли коварен трик измисли тази Захиде?!

# 520
Яростта на Яман е оправдана. Да питаш многократно човекът, за когото си готов да влезеш в огъня, дали има тайни от теб, да застанеш против цялото си семейство заради него, да правиш всичко, което той обича, желае, да загърбиш цялото му минало, да му повярваш безусловно, да издирваш детето му, за да го направиш щастлив....Накрая да се окаже, че този човек те е лъгал през цялото време...мисля, че яростта е най-малкото, което ще изпиташ, огорчението, раната, в която всеки е сипвал сол и ти с любов си я лекувал, сега отново ще се отвори и ще боли още по-силно...Шамарът не го оправдавам, но чувствата на Яман са нормални...
Ние знаем всички неща за Ферайе и затова може би я подкрепяме, а и много преди Яман знаем миналото й. Но той не знаеше нейната истина дорай. Нещо повече - той беше лъган. Защото съзнателното премълчаване дори, когато те разпитват и правят толкова неща за теб в тази посока,  вече си е тип лъжа...Съзнателно крита тайна...Да не говорим, че всичко с Кевсер е ставало зад гърба му, т.е. това допълнително носи обида...Колкото си по-всеотдаен и влюбен, толкова повече се чувстваш предаден и си по-яростен...Яман направи това, което се очакваше, за шамара - типично в негов стил...Но той очакваше от всички да го предадат, както и го правеха, но не и от Ферайе и то за нещо, за което толкова пъти разговаряха...Колкото до интригата...дори да няма интрига, ако по някакъв начин Яман научи истината за Топрак, това не е малка причина, ако добавим и нещо допълнително, тогава става още по-нажежено..

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:32 от Mydream

# 521
Само да допълня за Ферайе. Тези всичките години, през които е търсела детето си, толкова е страдала, толкова е копняла за него, че дори любовта на Яман не можа да заслепи, до потуши до известна степен тези чувства, този копнеж...За мен си остава до този момент майчиното чувство - водещо. Тя обича Яман, но мисълта да бъде до сина, който са  й отнели насила , възможността, която се появи, тя не искаше за нищо на света да изпусне...Може би си е имала своите причини да крие, според мен тайната я пазеше точно от страх да не изгуби тази възможност, точно от реакцията на Яман...Тя дори си я представяше и се въздържа. Естествено е, колкото повече да минава времето, Ферайе да осъзнава, че това ще бъде още по-трудно, защото Яман още повече ще се ядоса, както и явно става...

# 522
Marmanблагодаря за клипчето.Аз го гледах .Помолих за линк към турския сайт ,за да видя отзвука там.
Но като ми пусна клипа се сетих ,че  е в ю-туб. newsm78 newsm78
Сигурна съм ,че ю-туб в Турция не се отваря.

Отскоро, не помня колко точно, но YouTube работи  и в Турция. Grinning

# 523
  • Варна

МАЙДРИЙМ, ДАНАЯ, Аз разбирам яростта на Яман! Това което не разбирам е - защо той
      продължава да има проблем с комуникацията?!     newsm78 Точно това, на което го учеше Кара.
      Значи той научава нещо от Неджиб, веднага потегля към дома си и още от вратата се засилва
      към Ферайе. И без да попита нещо и нанася страхотен удар. Удар в който е събрал цялата си ярост.      box
      Ето това не разбирам и не мога да оправдая : Как може с такава ярост да удариш жената, която
      обичаш?!
  newsm78   
      Да беше насочил тази ярост към нещо неутрално. Нещо, което няма да изпита такава болка
      от удара му.  Както казва Фреш - да беше изпотрошил мебелите!     bash
      Да беше се разходил като Онур покрай брега, докато размисли и се успокои. А не да тича
      директно при Ферайе за да си излее гнева върху нея.  Weary
      Не му отива да действа така първосигнално!      smile3512

# 524
  • София
СПОРЕД МЕН ЯМАН ЗА ДА Е ТОЛКОВА ВБЕСЕН Е ИНТРИГАТА НА ЗАХИДЕ,А ИМЕННО,ЧЕ ФЕРИ ТОРМОЗИ КЕВСАР,ЧЕ ТОПРАК Е  ДЕТЕТО,КОЕТО Е ЗАГУБИЛА,ЗА ДА ОТМЪСТИ НА СЕРВЕТ,ЗАЩОТО МУ Е БИЛА ЛЮБОВНИЦА....НАДЖИБ,МОЖЕ БИ Е НАЛЯЛ ПОСЛЕДНАТА КАПКА,ЧЕ ЦЯЛА УРЛА ЗНАЕ ЗА
ТОЗИ ПОЗОР.... Е,АКО ТАКА ПОГЛЕДНЕМ СИТУАЦИЯТА,НЯМА ДА Е ЕСТЕСТВЕНО ДА РЕАГИРА ПО ДРУГ НАЧИН,ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ЗА РАЗГОВОРИ МЕЖДУ
ЯМАН И ФЕРИ Е ИЗТЕКЛО....ЯМАН МОЖЕ ДА Ч У Е,ЧЕ ТОПРАК Е ДЕТЕ НА ФЕРИ,НО НЯМА ДА Е УБЕДЕН В ТОВА,ЧАК СЛЕД КАТО ФЕРИ ГИ НАПУСНЕ И
ТОЙ ОСТАНЕ САМ,ЛЕКА ПОЛЕКА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИЗЛИЗАТ ИСТИНИ ЗА ДРУГИТЕ,ТОЙ ОТБЛИЗО ЩЕ СЕ УБЕДИ МАЙКА МУ КАКВА МАНИПУЛАТОРКА Е И
ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО И СИГУРНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗДИРВА ФЕРИ И Т Н......

П.П. НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТ "ОНУР"  И  "ЯМЯН" И З О Б Щ О,ТОВА СА ДВА РАЗЛИЧНИ СВЯТА,БЕЗ НИТО ЕДНА ДОПИРНА ТОЧКА bowuu
        НИТО ПО СЕМЕЙНА СРЕДА,НИТО ПО ОБРАЗОВАНИЕ,НИТО ПО ИНТЕЛЕКТ,А ВЕЧЕ И ЗА ЛЮБОВТА МУ СЕ СЪМНЯВАМ ooooh! newsm78
        АКО ТОЛКОВА Я ОБИЧАШЕ ЩЕШЕ ДА НАМЕРИ НАЧИН ДА И ИСКА ОБЯСНЕНИЕ,А ТОЙ НАПРАВО С ЩАМАРИТЕ,ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕ НА СЛАБ ЧОВЕК.
        ТОЙ ОЩЕ ОТНАЧАЛО ЗНАЕШЕ КАК СЕ ДЪРЖИ ЗАХИДЕ С ЖЕНА МУ,НЕ ОТЧЕТЕ ТЪРПЕНИЕТО НА ФЕРИ,ОСТАВИ ГИ САМИ ДА СЕ ОПРАВЯТ,А
         ОНУР САМО ОТ ЕДИН НАМЕК ПРЕД ЧУЖДИ ХОРА,ЧЕ ПЕРИДЕ Е ОБИДИЛА ШЕХ,Я ОТПИСА И ДОКРАЯ НЕ ПОЗВОЛЯВАШЕ НИЩО ЛОШО ДА СЕ 
         СПОМЕНАВА ЗА НЕЯ...

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:37 от krasminikif

Общи условия

Активация на акаунт