След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 699
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • В центъра на България

02.01.2011 14:11:33
Son yıllarda tarihe meraklı okuyucusu sayısı hayli arttı. Tarih konulu kitaplar “bestseller” oldu.
TV’ler de bundan etkilendi; ardı ardına tarih programları yapılmaya başlandı.

http://haberhurriyeti.com/HaberDetay/27789-muhtesem-yuzyil-basliyor.aspx

# 526
Планет, напълно съм съгласна  теб. Разсъждавах върху чувствата, които изпитва Яман, но няколко пъти изразих мнение, че не оправдавам шамарите. Има хиляди начини за комуникация. Но хората са различни - едни направо удрят, други първо разпитват и после пак удрят, трети псуват и изпочупват къщата, четвърти не се прибират и изпускат парата навън...Опитвам се да застана зад единия и другия - мисля, че и двамата имат вина за ситуацията.  Много ми е интересно  и предположението на Краси. Възможно е и да има някаква интрига от рода, с появата на Сервет и тези пари, пък и Захиде кой знае докъде стигна...Напълно е възможно тази реакция да е за нещо друго, Яман отпосле да научи истинската тайна и причина да действат по този начин маман и Кевсер...Не е ли много долно, ако Кевсер участва в тази игра - все пак това е родната майка на сина й...И изобщо не се ли страхуват от възмездие тези жени...?! Ако пък Яман се вързва на някаква интрига, в която е замесен Сервет и то на прима виста, ще е съвсем, ама тогава вече съвсем първосигнално.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:37 от Mydream

# 527
  • Варна
Е,АКО ТАКА ПОГЛЕДНЕМ СИТУАЦИЯТА,НЯМА ДА Е ЕСТЕСТВЕНО ДА РЕАГИРА ПО ДРУГ НАЧИН,
ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ЗА РАЗГОВОРИ МЕЖДУ  ЯМАН И ФЕРИ Е ИЗТЕКЛО....

И СИГУРНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗДИРВА ФЕРИ И Т Н.......

Щом е изтекло времето за разговори, значи започва боксовия турнир?!   newsm09
      Когато думите не  достигат, влизат в действие юмруците?!
  newsm78
      И за какво ще я издирва после? - За реванша?  За втория рунд?        box

# 528
Е,АКО ТАКА ПОГЛЕДНЕМ СИТУАЦИЯТА,НЯМА ДА Е ЕСТЕСТВЕНО ДА РЕАГИРА ПО ДРУГ НАЧИН,
ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ЗА РАЗГОВОРИ МЕЖДУ  ЯМАН И ФЕРИ Е ИЗТЕКЛО....

И СИГУРНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗДИРВА ФЕРИ И Т Н.......

Щом е изтекло времето за разговори, значи започва боксовия турнир?!   newsm09
      Когато думите не  достигат, влизат в действие юмруците?!
 newsm78
     И за какво ще я издирва после? - За реванша?  За втория рунд?        box

Не, обидата ще бъде жестока, за каквото и да е...Не знам за каква любов говорим, ако всеки път ще се бием...

# 529
Maydream, благородство при Кевсер?!?! Naughty
Но все пак си мисля ,че в основата на яростта на Яман е долна интрига.
Иначе не би могло да бъде. Thinking Thinking

# 530
  • София
СИГУРНО НЕ СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛА ТОЧНО,НО ТОВА,ЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ДА Я ТЪРСИ ИМАМ ПРЕДВИД ТОВА,СЛЕД КАТО РАЗБЕРЕ ИНТРИГИТЕ НА МАЙКА СИ И ИСТИНАТА,ЧЕ КЕВСАР НЕ Е РОДИЛА ТОПРАК И КОЛКО ОЩЕ ДРУГИ ЛЪЖИ,ЩЕ ПОТЪРСИ ФЕРАЙЕ ДА И СЕ ИЗВИНИ,НАЙ-МАЛКОТО. А ЗА ШАМАРА,ТОЙ ГО
Е ВИДЯЛ ОТ НЯКОГО И ГО ПРИЛАГА.

# 531
Добра ви вечер ,момичета ! Hug
Най напред  Марче ,мерси за трейлъра ! smile3525

Варна ,Марман,Бабчи за новините ! smile3525 smile3525 smile3525

Страхотна дискусия сте спретнали ....браво .... Peace
И аз изгледах трейлъра и си мисля ,че Яман няма да научи все още за Топрак....майчето Захиде е замислила нещо  Thinking...и то с Кевсер...
каква ехидна усмивка само има Захиде....тя ... тя ще е в дъното на интригата... #Cussing out
Незнам защо Сервет дава тези пари на Фери...не вярвам да си е признал ,че е бил влюбен във Фери ...но ,знае ли човек  newsm78
За Неджип се чудя какво може да каже на Яман за Фери ,та той не е имал нищо общо с нея ,та чак толкова Яман да се вбеси Thinking може би нещо около пожара.... Thinking

Сега за шамара ....хич не ги обичам тия юмручни разправи...хич Naughty,....жената на която казваш ,че много обичаш ,изведнъж  е като боксова круша ...ужас....и един друг мой любимец така шамароса любимата си ,заради нещо ,което си беше въобразил за нея...мисля ,че и тук става същото , с малко изключение ,че  тук в основата стои трети човек и според мен е Захиде....
Вярно ...Фери прекали с лъжата ,вярно... Яман неведнъж и доказа любовта си ,но ...чак пък толкоз ярост и злоба...към любимата жена ....не ,не го приемам...Кара , Кара... защо не научи Яман как да контролира чувствата си , но най вече ...ръцете си ....ръце .... Thinking за какво са те ....да галят , докосват ,бленуват,обичат ....любимата жена ....или да "бичуват "  .... Thinking Thinking Thinking
Някой по назад беше споменал ,че шамара е дело на слаб човек...и така може да се каже....слабост е да не можеш да укротиш своите чувства и да дадеш воля на гнева си и най вече да прибегнеш до физическа разправа...жалко за Яман ooooh! ...разочарова ме ooooh! ....и ....после с какви очи ще се изправи пред Фери.... newsm78

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 23:29 от Светла Иванова

# 532
  • Варна
     Аз въобще не оспорвам вината на Ферайе. И аз съм на мнение, че Ферайе трябваше да каже на Яман.
     Може би, когато той я питаше дали има други тайни между тях.    newsm78
     Но разбирам и защо тя изчаква - искаше да даде време на Топрак да я опознае. И резултатът
     е  налице. Щом детето вече я смята за най-близкия си човек. И предпочита да живее с нея,
     отколкото с "майка си". Много тежък избор трябваше да направи Ферайе - как да избере, кого
     от двамата да загуби ?  newsm78  -  Как да избира между детето си и любовта на живота си?   newsm09
     И аз съм на мнение, че не е само новината за Топрак. Не мисля, че само това би предизвикало
     такава ярост.    newsm12  Но ми се струва, че този път ударът идва от Сервет.   newsm78
     А може този път да са се обединили гадините.  newsm78 Нищо че иначе не могат да се траят.
     Злобата да ги е обединила.  newsm78

А аз отказвам да нарека този удар с нежното име "шамар". -  Той така се засили, че можеше
     да й отнесе главата.  box    След този удар Ферайе направо трябва да си стегне куфара.
     Да отиде в Истанбул и да се запише в школа по бойни изкуства. За да се подготви за реванша!  smile3503

# 533
Интересно е дали и Сервет е научил за Ферайе, че е майка на Топрак или цялата работа е свързана  нещо друго?!

# 534

Да отиде в Истанбул и да се запише в школа по бойни изкуства. За да се подготви за реванша!  smile3503

Планет  newsm10...напълно съгласна....а може и така да изчака Яман в Истанбул  newsm66 Joy Joy Joy

# 535
Интересно е дали и Сервет е научил за Ферайе, че е майка на Топрак или цялата работа е свързана  нещо друго?!

Thinking Аз си мисля ,че не е научил...и интересно Сервет кога дава парите на Фери ,след срещата Захиде ,Фери Кевсер или преди ...но няма как от трейлъра да разберем newsm78 newsm78 newsm78

# 536
           Едва сега успях да стигна до лаптопа и гледам, че едва ще ви настигна.Но ..... и аз да кажа - абсолютно съм убедена, че Фери трябва да си стяга бързо багажа и да бяга веднага.Дори нещо повече - абсолютно трябва да забрави Яман, ако....... това, което ни представят в трейлъра е истина.Помните ли, че вече ни заблудиха веднъж (колата, която уж блъсна Топрак).Все пак ако втори път го направят няма да бъде невероятно, но ... мисля , че това ще олекоти филма.Много ми се иска, сценаристите да не са имали друга идея и да повторят номера със заблудата.Но... ако все пак шамара е истина - тогава Ферайе трябва да бяга и да не се обръща назад.Може би по-реалистичен ще бъде подобен развой на драмата, а не непременно романтично сдобряване.
           Съгласна съм, че Ферайе злоупотреби с търпението на Яман и отдавна трябваше да му каже.Ясно е , че той ще бъде вбесен, когато разбере истината, но това е съвсем първосигнална реакция.Истински обичащият, човекът с  вдъхновена душа и благороден по природа не постъпва така.Но неговата реакция е обяснима - еснафското възпитание и общество , в което е отраснал му дават ограничена възможност за действие в подобни ситуации.
          Аз продължавам да се надявам, че ще има изненада за нас - зрителите.Дано!Да уточня - добра изненада!

# 537
Извинете,че нахълтвам,но исках да ви кажа,че вчера докато на гости на една приятелка туркиня видях ,че  вечерта към 7 по show тв имаше репортаж с Халит Ергенч за ВВ. Върнах малко страници назад и видях,че не сте коментирали и реших да го споделя с вас.

# 538

Тази сладурана не е ли момиченцето, което играе в БП! Laughing

# 539
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами! Hug Hug Hug
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!!! Желая ви много здраве, щастие и успех във всички начинания.

Сега да се изкажа по трейлъра. Thinking
Направо съм ЧОК ШАШАРДЪ от финала му. Crazy #Crazy
Не мога да повярвам, че Яман е способен да прасне такъв тупаник на Фери. ooooh!
голяма любов...няма що!!! Crossing Arms Много лесен начин намери да се освободи от яда който го беше завладял. И какво стана...с поведението си показва колко е слаб в момента. Седя и се чудя...защо в този момент не заложи на диалога. Седни, питай, сглоби си пъзела пък тогава виж как е редно да постъпиш. НЕ на насилието...пък било то и от разочарование, мъка, чувство за предателство!!! Naughty
Сега Фери просто трябва да си вземе чантичката и да напусне този змиярник . Нека Яман си намери друга боксова круша, пък и СЪСЛАРА ДЕВИЛ ще е щастлива най-накрая. Ще настъпи мир в нейната злобна душица. Mr. Green

Сори, че така нахълтах от нищото ама много се обострих и реших да начешам клавиатурата. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт