След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 697
  • 727
  •   1
Отговори
# 375

Varna, желая ти здраве и много късмет през новата 2011 година!

santa2 Close-mas:

# 376

В "Хюриет" има интервю и с автора на костюмите Serdar Başbuğ. Явно от днес започва сериозна рекламна атака.

Serdar Başbuğ

Завършил университета Mimar Sinan, факултет “Изящни изкуства”, профил “Сценография, декори, костюми”. В същата година печели конкурс в Държавната опера и балет. В началото е работил като отговорник за декорите, след това за костюмите. 19 години се занимава с това. Негово дело са костюмите на танцовата формация “ Огън от Анадола”. Носител е на наградата на Fashion TV за най-добре изработени костюми.

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/16653373.asp?gid=66

Казва, че въпреки че  още се снимат началните  епизоди, вече са подготвили 500 костюма. Екипът, който работи върху тази част от проекта бил çok kalabalık Joy

Придавахте ли значение на сексапила, който излъчват жените от харема. Какво направихте, за да постигнете това.

За успеха в това отношение значение има кастингът. Жените, които са избрани за харема са много хубави- всички до една. Като им направят косите, гримират, като се облекат и излязат на снимачната площадка, сякаш са слезли от картина на художник- ориенталист. За успеха на снимките допринасят разпуснатите им и естествени коси, крехките коронки на главите им, полите им, които шумолят, когато се движат, дългите ръкави. Костюмите направихме с деколтета, но с мярка.

Добре, а кой актьор стои най-добре в костюмите?

Ние сме най-щастливи, когато един актьор стои добре в костюмите, които сме изработили, защото по този начин получаваме отплата за огромната си работа. Не е необходимо да имат страхотни тела, трябва да са артистични. Най-взискателен към костюмите е Халит Ергенч, Nebahat Çehre ми е любимка, ако трябва   да говоря за това на кого му стоят най-добре костюмите.

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 16:18 от varna72

# 377

И двете интервюта са чудесни!

Берг:Със съпруга ми заспивахме разделени. Това беше нещо, което ме измъчваше. Но сега ще си бъда заедно с него. Това че понякога се налага да прекарваме времето си отделно не е проблем, стига  да заспиваме заедно.  Връщайки се в Истанбул този проблем ще отпадне.

За Халит:Трудно е да се опише как светят очите му, когато говори за Али. Казва, че Али е абсолютно копие на своята майка Бергюзар Корел, че се опитва да бъде човек, който вътрешно чува гласа на сина си.

Това е, което искаме да чуваме от тях и за тях!
          Много благодаря , Varna, за удоволствието, което ни достави!

# 378

В "Хюриет" има интервю и с автора на костюмите Serdar Başbuğ. Явно от днес започва сериозна рекламна атака.

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/16653373.asp?gid=66

Да!Започна сериозен отговор на няколкодневните отричания на филма, още преди да го е видял някой.Дори в сайта http://www.dizifilm.com/haberler/muhtesem-yuzyil-carmiha-gerildi-8739.html пише, че ВВ е бил разпнат(според Гугъл)

# 379
Варна,marman  Hug Hug Hug
Как само започна Новата година! newsm03
Тези чудесни интервюта,новинитеза филма на Халит! Hug Hug
Най-хубавото от всичко,е,че сега и Халит,и Берг ще си бъдат заедно с Али!  Heart Eyes
Колкото и да са заети,и двамата ще се прибират при малкото слънчице! Hug Hug

# 380

Да!Започна сериозен отговор на няколкодневните отричания на филма, още преди да го е видял някой.Дори в сайта http://www.dizifilm.com/haberler/muhtesem-yuzyil-carmiha-gerildi-8739.html пише, че ВВ е бил разпнат(според Гугъл)

Силно е да се каже, че е бил разпънат, защото новината за протестите не се появи в големите медии, а в някакви сайтове, но това в категорично се убедих, четейки форумите е, че независимо дали очакват с нетърпение или недоволство сериала,  турските зрители не желаят историческата истина ( по-точно е да се каже тяхната представа за онова време) да бъде пренасяна в жертва на рейтингите или да се "европеизира" проектът само и само да се продаде зад граница.

# 381
  • В тъмната гора.
Честита Нова Година!!!

Много здраве, много лета и много щастие пожелавам на всички!!!

След малко ще кача и клипа...
Варна как ще го поместиш, че да го види Бергюзар, гледам, че е писала в туитър...

# 382
ВАРНА,ЗНАЕШ КОЛКО БОЛЕЗНЕНО ЧУВСТВИТЕЛНА СЪМ КЪМ ВСИЧКО ПРОЧЕТЕНО ЗА СКЪПОТО МИ СЕМЕЙСТВО,НО ВЕЧЕ ДОРИ И ДА СЕ НАПИШЕ НЕЩО
ЛОШО ЗА ТЯХ,ЩЕ ГО ОТМИНА С ПРЕЗРЕНИЕ  Sick И ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ТРЕВОЖА,С ПОСЛЕДНОТО ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ СЕ УСПОКОИХ Blush ИМАМ ВЯРА
В ТЯХНОТО СЕМЕЙНО БЪДЕЩЕ,САМО ДА СА ЗДРАВИ,ДРУГОТО ГО ИМАТ...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всичко хубаво е пред тях, Краси! Сега вече чакат малкото султанче да каже  "annecim", "babacim" .  Hug

# 383
Честита Нова Година!!!

Много здраве, много лета и много щастие пожелавам на всички!!!

След малко ще кача и клипа...
Варна как ще го поместиш, че да го види Бергюзар, гледам, че е писала в туитър...

Изпращам линк към видеото и готово!  Grinning

# 384
В турския форум пише, че имало репортаж за ВВ и в списанието Marie Claire със снимки и по няколко въпроса към основните актьори.

Халит бил казал: " Да можех  поне един месец да имам за приятел Сюлейман!" ( той, милият, толкова е обсебен от ролята си вече, като всеки голям професионалист).

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 15:29 от varna72

# 385
  • София
 ХАЛИТ И ЗА "ОНУР" БЕШЕ КАЗЪЛ,ЧЕ БИ ИСКАЛ ДА ИМА ТАКЪВ ПРИЯТЕЛ....

# 386
Цитат
Искате ли да участвате отново в общ проект със съпруга си?

Да, искам много! Защото извън това, че ми е съпруг Халит е много добър актьор- с професионална етика, дисципиниран и талантлив.

С каква обич и уважение Берг говори за Халит! Тя е имала щастието да работи с него три години и то като негова екранна партньорка. Радвам се и за Берг. Тя също си има свой път на развитие. Сега е още по-красива и женствена като майка и съпруга. Във всички последни фотосесии е очарователна. Мисля, че Берг много умело и балансирано върви напред, няма бясна амбиция, но е и име, което се търси, което предизвиква интерес, което носи радост. Толкова й отива Али! А той има прекрасни родители...Варна, благодаря ти за всичко! Hug Hug Hug

# 387
Честита Нова година!
Нека тя ни донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много здраве, усмивки и любов!
[/color]Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници!  bouquet

# 388
В турския форум пише, че имало репортаж за ВВ и в списанието Marie Claire със снимки и по няколко въпроса към основните актьори.

Халит бил казал: " Да можех можех поне един месец да имам за приятел Сюлейман!" ( той, милият, толкова е обсебен от ролята си вече, като всеки голям професионалист).

Какво ли е усещането да имаш всичко? Да притежаваш голяма част от света? Да зависят съдбите на толкова хора и страни от благоволението ти? Да пренебрегнеш много традиции и порядки и да се отдадеш на страстната любов с друговерка. Да успееш да наложиш тази любов в обществото, в империята...Няма как да не си влюбен в ролята си и да не носиш огромна отговорност за този образ, който също трябва да бъде харесан безусловно...

# 389
Честита Нова година!
Нека тя ни донесе всичко хубаво,което старите не са успели,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много здраве, усмивки и любов!
[/color]Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници!  bouquet

galka, честита Нова година и на теб! Бъзи здрава и щастлива! Благодарности за това, че си винаги до нас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт