След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 641
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv

Добър ден и добра година за всички!

Bitmeyen Şarkı 17.bölüm fragmanı...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=489558212382

Да ви попитам , гледахте ли го, има ли го преведен ,
че между многото наздравици може пак  да съм  пропуснала.   Heart Eyes

# 481
Хубав втори януари на всички!
bab4i, marman, чудесни сте!
Hug Hug Hug
Мари, не сме го гледали, мила! Чакахме го с нетърпение!   bouquet  bouquet

Захиде в действие! Номерът е измислен!Нямаше какво друго да стои зад това ново поведение! Яман удря Ферайе. Това означава, че преди тя да напусне Урла, той е научил тайната. Изглежда и Сервет знае, че тя е майката на Топрак и й предлага пари. Наистина се очертава интересен епизод!

Няколко пъти си пуснах рекамата. Установих, че ми е домъчняло много за филма. Дори за Неджип! Той е нещастен по своему. Но явно нещастията стават още по-големи! А музиката е толкова хубава...Колко хубаво започна БП - колко неща се промениха оттогава...Вече няколко месеца познаваме Ферайе, Яман, Топрак, Мелек...Чакам с нетърпение серията...Този път ми е любопитно какво ще прави Ферайе в Истанбул...Къде ще отиде?...

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 11:59 от Mydream

# 482

Оффффф  #Cussing out, колкото и да е ядосан Яман, не можаха ли да намерят друг начин, по който да си излее гнева, нещо да счупи в стаята, ама защо трябва да удря Фери. Сигурно научава за Топрак. Да си взема нещата, милата и да се изнася от тази ужасна къща!

МАР, огромно благодаря за видеото!

# 483
   bab4i , благодаря за кафето!   bouquet

mar tomova, не сме го гледали, но завършва много грозно!   (дано да е пак сън) Mr. Green

Вероятно това е причината за заминаването!Но защо всички я последват?

# 484

Оффффф  #Cussing out, колкото и да е ядосан Яман, не можаха ли да намерят друг начин, по който да си излее гнева, нещо да счупи в стаята, ама защо трябва да удря Фери. Сигурно научава за Топрак. Да си взема нещата, милата и да се изнася от тази ужасна къща!

МАР, огромно благодаря за видеото!

Дали наистина я удря!? Кой знае как му представиха нещата? Същото си го помислих, яд, гняв, но този шамар забравя ли се след това? Cry

# 485
Хубав втори януари на всички!
bab4i, marman, чудесни сте!
Hug Hug Hug
Мари, не сме го гледали, мила! Чакахме го с нетърпение!   bouquet  bouquet

Захиде в действие! Номерът е измислен!Нямаше какво друго да стои зад това ново поведение! Яман удря Ферайе. Това означава, че преди тя да напусне Урла, той е научил тайната. Изглежда и Сервет знае, че тя е майката на Топрак и й предлага пари. Наистина се очертава интересен епизод!

Няколко пъти си пуснах рекамата. Установих, че ми е домъчняло много за филма. Дори за Неджип! Той е нещастен по своему. Но явно нещастията стават още по-големи! А музиката е толкова хубава...Колко хубаво започна БП - колко неща се промениха оттогава...Вече няколко месеца познаваме Ферайе, Яман, Топрак, Мелек...Чакам с нетърпение серията...Този път ми е любопитно какво ще прави Ферайе в Истанбул...Къде ще отиде?...

Според мен Сервет върна онези пари дето му даде Перихан - 150 хил Каква ли причина може да вбеси Яман ,че да я  удари?!?!Не е тайната за Топрак - там ще е шокиран ,но не и вбесен.
Друго е ,някаква интрига на Захиде - то. newsm78 newsm78 #Crazyдо събота ?!?!

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 12:06 от Danaya33

# 486

Според мен Сервет върна онези пари дето му даде Перихан - 150 хил ще е шокиран ,но не и вбесен.
Друго е ,някаква интрига на Захиде - то. newsm78 newsm78 #Crazyдо събота ?!?!

Това е добро предположение, защото все пак Фери не може да тръгне за Истанбул без пари. А тези би могла да приеме, докато пари, дадени й, за да се откаже от Топрак- никога!

# 487
ЗДРАВЕЙТЕ!!
След този фрагман и шамара на Яман вече си обяснявам защо Фери е в Истанбул!Но в този сериал интригата е толкова заплетена,че трудно се предвиждат бъдещите събития-А защо цялото гнездо оси,мухи и т.н. са в Истанбул??
newsm78 newsm78 newsm78

# 488
  • Plovdiv
И аз гледах клипа няколко пъти  преди да го пусна .
Ако съм  на мястото на Ферайе НЕ бих простила на Яман този шамар НИКОГА,
каквато и да е причината !

# 489
И аз гледах клипа няколко пъти  преди да го пусна .
Ако съм  на мястото на Ферайе НЕ бих простила на Яман този шамар НИКОГА,
каквато и да е причината !

И аз така!

# 490

Берг е написала преди малко: "Първа сцена в Истанбул. Чувствам се много добре!"

# 491
Явно в този епизод нещата са доста екстремни!   Колко хубаво се забавляват Ферайе и Топрак в парка. Всичко е план на Захиде - за да изглежда, че Ферайе е замисляла всичко и се е възползвала от всички! Като, че ли Неджип казва на Яман, защото е с палтото, когато разговарят, тъмно е и после със същото палто слиза от колата и влиза в стаята на Ферайе. Но защо, какъв е поводът  да ги приема и то от омразния Сервет? Мисля си, че тя не би искала да има нищо общо с него и не би приела пари по никакъв повод.  За шамара също - много крайна мярка, но по принцип това е стилът на Яман. Той си е бабит - удари Месут, само защото си каза мнението, Неджип е удрял много пъти Зафер - също, Сервет. Е, лъжата не е малка, той наистина направи много за Ферайе, но гневът го е заслепил и не можа да избяга от себе си... Шамарът е страшна обида...Чувала съм, че един мъж удари ли веднъж - повтаря...Ферайе няма лесно да прости на Яман! Не и скоро!  А и той доста ще върви по жаравата, за да стигне отново до нея...Тези хора я побъркаха Ферайе...Да бяга оттам! То живее ли се в среда на злоба и интриги!

# 492

Варна,  Hug Hug Hug!

# 493
  • В тъмната гора.

Да, сега го прочетох, след това е писала и за трафика по моста.
Варна не видях да е публикуван линк към клипчето.

# 494

Вече нищо не е в състояние да развали настроението й!Дори шамарът на Яман!   Joy

Общи условия

Активация на акаунт