Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • у нас
Гери, сори че не съм се включила Confused при висока Т и скоро даван панадол ---> ефералган или баня. Това второто действа безотказно. Вода малко по хладка от нормалната за къпане- с половин мах 1 градус и цопваш бебето. Много бързо сваля Т. Има и др. медикаменти за Т, но още са мънички милите  и докато не препоръча наблюдаващия педиатър не е редно аз да казвам. На този етап 99.9% баня и ефералган ще оправят положението. Нурофена също понижава. Те всичките са от една група...
Надявам се че сте изкарали спокойно нощта Hug

как е свършил деавита Shocked майка каза че имала много опаковки Rolling Eyes днес ще питам да не би да има още някъде. Ако намеря ще пиша Peace
нат ....интересно е това с твоята докторка, двете диагнози са съвсем различни и  задържането на кърма е мастит, а мастопатия или фиброкистична болест е доброкачествено новообразувание. Може да се развие ако преди това си имала мастит и това е втора задръжка newsm78

браво на септемврийчетата. В този момент освен куковица Ралица др. няма в темата. Ама то защото детото не може да спи по повече от 12 ч  Crazy, въпреки че се опитва  Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 05:45 от Tommelise

# 481
спокойно и аз съм тук  Mr. Green

gala. и 0 Гости преглежда(т) тази тема  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 482
Добро Утро!Днес е Йордановден,Богоявление!
Народното поверие за Богоявление гласи, че ако хвърленият във водата кръст замръзне, годината ще е пълна със здраве и плодородие.
Честити имен ден на Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана!

# 483
Добро утро!

Честит имен ден на всички именници!Да сте живи и здрави!!!

Дана,вчера спомена,че ще започваш диета.Каква ще е тя,при условие,че кърмиш?Питам,защото аз имам да свалям 15 кг от бременноста и 7 от преди това.А досега винаги съм отслабвала,като ям само салати и много движение.А пък и ме е страх да не намалее кърмата,защото искам поне до март да я кърмя.

На Симона висока Т съм сваляла,като я увия с мокър чаршаф.Изключително неприятно,но при 40 гр. и нагоре е ефикасно.Иначе свещичките действат бързо.Ивайла на втория прием на Пентаксим и Синфлорикс нямаше никакви отр.реакции.Сега на 18 сме на консултация,дано пак ни се размине леко.Иначе и тя вече събира ръчички,голямо дърпане на пръстите си прави.Набира се да сяда,но май още не прави опити да се обръща.

Голямата я бях записала на ДКухня към 1г.и 1/2,преди това аз ѝ готвих,в смисъл оставях нашето ядене без сол и подправки.Спомням си,че ѝ правих една млечна супа с грис и сирене,много я обичаше,и сиренена каша също.Но сега не знам дали ще имам време с двете деца да готвя.Киселите бързо стават,но супи и ястия-не знам... ThinkingИначе за захранване ще вземам на Хип пюретата,защото са малки,а отначало не ни трябва много.Лекарката спомена за картоф,на ДК ще ни каже.Единственото нещо,което си спомям за захранване от голямата е,че ѝ авах едно пюре от спанак,тя го плюе,аз тъпча,беше просто ужас.Обаче ѝ казах"Трябва да го ядеш и това е".Горкото дете,сега ми много гадно.Общо взето имам чувството,че първите деца са по-ощетени.Нея я оставях да плаче,за да спи сама.Сега туй дребното ме върти на пръста си.Преди след баня заспиваше сама в кошарата,сега-не Naughty.Иска да я гушна и веднага е заспала.Ще видя как ще я отучвам,ама ми е много жално като плаче.

А пък така ми се излиза,но с този хепатит много ме е страх,то е и кално,мръсно,май само на терасата ще постоим.

Айде,че се събуди душата.

# 484
bubbast, и аз съм така. Хем трябва да пазя диета, хем се страхувам да не ми намаллее кърмата.От друга страна - трябва да започвам вече - да мога до пролетта да съм във форма, че имам 6-7 килограма излишни. Ужас- никога не съм тежала толкова много! ooooh!
Приемам съвети и идеи всякакви.
Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името!

# 485
  • у нас
на Ралица и се спи Tired и ще вземе да прилегне до малката Mr. Green.... а кога ще чете за държавния по Аг newsm78 Whistling

# 486
Ралица да доведе Рая при леля и Даниелкка  Mr. Green.Пък ти учи,спи ко искаш прави  Heart Eyes!

# 487
  • София
Здравейте ,
тази сутрин пак сме с лека Т 37.3,но няма да я пипам ,нека сама се пребори с нея.Досега нежеланите реакции от ваксините са били доста леки и изведнъж много ме изненада това снощи.Аз да си питам пак а с дозировката сгафила ли съм?
Дрешките от Мадъркр ,които поръчах ноември ,пристигнаха преди малко ,част от тях бяха за коледни подаръци  Mr. Green .

# 488
Честито на всички именици. Да са здрави и късметлии. И на месечинките също.
Да ви се похваля, вече втори ден Ники хапва морковчета и му се услажда, мисля. Няма никакви реакции. Спокойна съм засега. А за това, че е ранно захранването, педито каза, че на АМ е препоръчително след края на 4 месец, а на кърма може и след 6-ти, нещо свързано с хемоглобина не разбрах точно, но пък и имам пълно доверие. Това, което чета в нета съвпада с нейните думи и за времето и за това с какво да се започне, зеленчуково предлага, защото после трудно свиквали с безвкусните, като са опитали сладичките. Дано и за напред нямаме проблем с другите неща.

# 489
Здравейте и от нас с Ади  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ   bouquet
Връщам се да ви изчета  Peace

# 490
Здравейте на всички...много съм изпуснала изчетох Ви през ред  ooooh!
Нас ни нямаше по празниците имахме си испанска Баба ,която си видя внучката за пръв път и нямах време да пиша.Сега я изпратихме и ми стана много мъчно ,че си замина  bowuu newsm45 .Мъжа ми съшо го няма командировка е .Радвам се за всички, че сте добре   bouquet.
Аз да се похваля захраних с банан и морков, до сега бях давала по лъжичка ябълка и мандарина(и круша),няма да увеличавам количеството просто я пробвам на други вкусове.Няма реакции за моя радост края на месеца почвам с картоф,тиква и пащърнак .
Моля да ми кажете писна ми от тези сапуни с които къпя малката само ми оставят бяла по коритото  newsm78, каква козметика ползвате мисля да купя от тук (http://pakostnik.com/bg/products.php?cat=55 ) душ гел за тялото и главата, кремче за бузките ,че много пръхнат  newsm78 но не знам ако купя всичко на една марка дали няма да се обрине,а искам да го взема по интернет не мога да излизам в този студ. Моля кажете ми вие какво ползвате????

# 491
Здравейте и от нас, сега се връщаме от една смразяваща разходка бррррррр, замръзнаха ми шушоните.

Одеве бяхме на консултация и питах за захранването, но докторът каза да изчакам поне до средата на 5-тия месец и после да захраня със зеленчуково пюре. Попитах и дали може да давам плодово между храненията за витамини, но той каза,че няма смисъл и само рискувам да върна коликите и детето да развие алергия към нещо, така че ние ще изчакаме, иначе така ми се захранва,нямам търпение.
Уфф, ние се събудихме, няма и 5 минути спокойствие, изчезвам

# 492
Палмирка аз ползвам-A-DERMA синята серия Peace

# 493
Аз ползвам и за тяло, и за глава гела на A-Derma. Много е хубав. Бебешки сапуни сме накупили няколко, но още не сме стигнали до тях.

# 494
добро утро ,
гледам сте подхванали тема,точно за която искам и аз да ви питам - някой ползва ли MUSTELA и доволен ли е?
а и за сребърната вода - ползвате ли я и за какво?

Честито на всички именници - да са живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт