Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аз ползвам единствено на Саносан и понякога Бюбхен. Първата се явява нещо като дъщерна на Бюбхен, но от билницата си тръгна с тази козметика и съм много доволна. А лицето мажа с Бочко защитен крем, когато излизаме. Не ми се е обривал от нищо, но и не си правя експерименти да сменям.

# 496
Gala аз ползвам козметиката на Мустела и съм много доволна   Peace
Много е деликатна за кожата и лесно се отмива.Ползвам и кремчето за крусти(защото си имаме тази екстра  Confused) и от него съм доволна.
Лицето мажа с балсама на д-р Тайс.Уникален е  Rolling Eyes Не мирише много приятно,но пък е ефикасен.

# 497
Gala аз ползвам козметиката на Мустела и съм много доволна   Peace
Много е деликатна за кожата и лесно се отмива.Ползвам и кремчето за крусти(защото си имаме тази екстра  Confused) и от него съм доволна.

newsm10 newsm10 newsm10

нещо не ме отразихте за сребърната вода  Sad , никой ли не ползва  newsm78
аз сега чета в нета - то, ако всичко това е вярно , е златна таз водЪ

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 13:30 от gala.

# 498
Ами аз не съм ползвала никога сребърна вода и нямам отзиви наистина

# 499
Галке, в другата отчетна някои мами ползваха такава вода. Аз не съм се интересувала, но говореха за благотворен ефект върху организма и имунитета.  Подробности не знам Wink
За козметиката - препоръчвам олио и шампоанче на СебаМед. Благодарение на тях моето синче няма крусти. Миришат много приятно и леко, а са и много икономични - аз къпя всеки ден,  а те свършиха чак на третия месец. Сега купих Бюбхен, но в сравнение със СебаМед миришат ужасно Tired

# 500
Здравейте  Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и много бичани!
Честито и на бебчетата, които днес имат месечинка!

Преди малко се пребрахме със Сияна, ходихме да и накупя разни неща за половин час в момента в който излязах от входа и заваля един сняг ама от този дето мокри много голям късмет, набързо напазарих умрях от студ и се пребрахме.

Козметика аз ползвам на Чико ( Гел от глава до пети и олио) имат страхотен аромат обожавам го Mr. Green,  сапунче ползвам на Нивея, което е с крем, а кремчето ми за подсичане е такова където го бъркат в аптеката.

# 501
  • София
а и за сребърната вода - ползвате ли я и за какво?

Бе чак златна не е, само сребърна е Simple Smile
С нея чистим бубата на младежа след баня. Чистих и очета с памуче, когато сълзяха
При хремата на каката пръскам в носа, като обикновено редувам физиологичен разтвор и сребърна вода. Понякога в тях капвам цитросепт или клеева тинктура. Но ако хремата е по-сериозна, както се случи 2-3 пъти, стигаме до капки за нос от рода на Макситрол примерно, нищо че преди това съм пръскала такива работи.
Но за почистване на 'по-леки' сополи - помага според мен.

# 502
и аз ползвам на Мустела за глава и тяло добре му понася и крема за тяло е хубав а за сребарната вода ништо не знам дано някой каже че да вляза в час Simple Smile

# 503
Хей,майчета Привет и от мен! Hug Hug Hug
Как сте?
За много години!Бъдете живи и здрави,много щастливи,много усмихнати,страшно много късмет,любов и незабравими мигове с дечицата!
Честит Имен Ден на всички именници!Да са живи и здрави,с гордост да носят името си!И изобщо честито на всички,които имат повод за празник!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мили дами искам да се консултирам с вас по един въпрос.Става дума за майчинството и по-точно подавахте ли някакви документи или декларации в НОИ за изплащане на майчинството и ако сте подавали,моля кажете какви  Peace Peace Моля за малко инфо по този въпрос.

# 504
  • Sofia
Dana_2010, моля те сподели каква е диетата!

# 505
  • Варна
mama na nana, трябва ти заявление по чл.50 за отпуск от 135 до 410 ден /има го на страницата на НОИ/ и копие от акта за раждане на детето. Носиш ги на работодателя и от там с още няколко формуляра ги внасят в НОИ.
Ето го заявлението
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПАЗНУВАЩИ!

# 506
Rosi, моята диета е: спирам хляб, тестено и сладко изцяло. Хапвам плодове, зеленчуци, супи и ястия от тях, кисело мляко, сушени плодове. Ако много ми се хапва друго, вечерям с риба или пържола, но без добавки. Не ям сирене, но аз и не го обичам много. Салатите си ги застройвам с оцет или лимонов сок, но не и със зехтин. Кафето си го пия с лъжичка мед вместо захар. Общо взето това е. Peace

Помага и непиенето на алкохол, може само по 1 чаша вино на вечеря. Най-важното е да се забрави за хляба, бисквитките, шоколада, тортите и т.н. Нищо пържено или панирано. Може варени яйца понякога.

# 507
  • Sofia
Благодаря ти Дана, аз имам проблем със сладкото, останалото не е проблем, засега съм спряла хляба и съм намалила сладкото т.е. по една вафличка само на ден  Embarassed. Мислех да си правя тази зелевата супа и да ям 2-3 дни, но мисля, че докато кърмя няма да е много подходящо да го правя.

# 508
Аз имам винаги кърма, стига да пия вода. Мога и съвсем да спра яденето дето се вика, ама нямам такава воля  Embarassed

# 509
Палмирка, съветвам те да си купиш козметиката от аптека. Точно от същия сайт поръчах душ-гел на Бюбхен и се опъпчи детето - просто не знаеш къде се съхраняват  Hug
Иначе съм доволна от Мустела - шампоанче, крем за дупе и Авен - пяна за тяло. Чудя се какво кремче да взема за лицето, че като излизаме навън в студа, после кожата на бузките и челото й стои суха и грапава. Да препоръчате нещо?
Снощи ме направи на маймуна това малкото чудо. Откри, че може да пищи и пищя от 2 до 4  Crazy Всички комшии трябва да са разбрали, че може да пищи вече... А когато не пищеше, ръкомахаше и риташе усилено, това й е активната гимнастика в последно време - с тати й викаме "хеликоптерче" Simple Smile Откъде толкова енергия от това дете по никое време, пък аз едвам  гледах... Вашите буйстват ли така?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 16:54 от fata_morgana

Общи условия

Активация на акаунт