Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Хелоууу, мамита!

Да ви питам, спрях се на един термо чувал 3в1 http://moetobebe.bg/prams/2556 Скоро си говорехте за тях и ми е интересно, дали този и заслужава парите?????? . А че няма пух, хич не ме бърка, защото имах завивка от гъши пух и много бързо я командировах. То се свлича тоя пух, то е проветряване, то е сушене .... повече хамалогия и малко смисъл - всяка нощ се будех вир вода с нея  Naughty Naughty

Изведох го днес на разходка, че вече не знам какво ми идеше да го направя. Егати киселяка, та си поспа малко, после го напичах на слънце докато си играеше и сега уж пАК  спи ... да видим ,колко секунди ще бъде този път.  Whistling

fata_morganaJoy Joy Joy то явно всички бебоци като разбраха, че могат да "пеят" и всички съседи  са в час   hahaha hahaha hahaha аз на моя все искам да му направя клип на великите изпълнения, но като види камерата не знам какво му става, сякаш му вадиш пушка  Crossing Arms Crossing Arms

За сребърната водица - никога не съм ползвала, но казват, че била много полезна  newsm78 newsm78 newsm78 Даже вчера четох някъде, че казват да си сложиш сребърен пръстен във вода и да поостане 12 часа и после да се изпие - било страхотно против простуда и леки грипове - ама аз никога няма да се заема с такива неща,  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 16:55 от talktoher

# 511
И аз съм на същата храна като Дана, определено има ефект, само че аз хапвам черен шоколад,когато ми се яде сладко и всеки ден си ям пълнозърнест хляб.Иначе пия по малко и газирано и количка. От годините,през които бая диети съм правила, съм се научлила на това,че човек не трябва да се лишава от всичко (хляб, сладко,теста и т.н.). защото няма как това да се прави дълго време и после, когато започнете пак да ядете, много бързо се наваксват килограмите. Затова по-добре от всяка храна по-малко, отколкото да има лишения. Така резултатът е много по-траен и същевременно се чувстваш по-добре. А и вече има диетични варианти и заместители на абсолютно всичко. Като ти се яде свинско - яж,но крехко филе, като ти се яде мляко - яж нискомаслено, като искаш олио на салатата - сложи си зехтин и т.н. и т.н. Да не споменавам за много продукти, които вече и от соя ги правят. НО трябва воля. Аз съм такава лакумия,че не минава седмица бес Макдоналдс и КФС.

А за козметиката май няма много значение каква е. Ние ползваме Хип, ухае невероятно. Но когато пътуваме го мия с какво ли не и с най-обикновени бебешки сапуни и тялото съм му мила с шампоан на Джонсън и нищо му няма, така че не се вманиачавайте, то се слага съвсем мъничко и веднага се изплаква. А за мляко за тяло ползваме пак на Хип,само дето не го ползваме,защото засега не му е суха кожата и няма за какво само да го мазотя. С крема за подсичане по същия начин. Ако видя,че се зачервява - тогава.

# 512
talktoher, е много ме е яд като видя такива цени. Тук в H&M има толкова хубав и е намален на 30 евро в момента и само се чудя как да го взема на Галя, че ще ми е препълнен куфара. Пууу ако можех и за двете ви щях да взема по един.  #Cussing out

# 513
  • на североизток
Talktoher заслужава си и още как! Няма да съжаляваш! Яничка, пусни ни снимка на този за 30 евро!

Аз ползвам козметика на Чико, душ гел от глава до пети и мляко за тяло. Наистина ухаят прекрасно! Доволна съм и от Хип, но Чикото е мнооого пъти по-добро! Даже последния път като бяхме на ДК, педи ме попита с какво я мажа, че много и била хубава кожата Laughing И лицето и мажа с това мляко и нямаме никакви проблеми! Даже почти не се е подсичала, само на някои местенца и то ако пампито се е застояло повече Rolling Eyes и само тогава ползвам Судокрем

Гери Александрова, ще покажеш ли новото бънджи, че колко време го чакахме  Mr. Green

# 514
Честит имен ден на всички именници! Да си носите имената с много здраве!!!

Аз ползвам шампоана за коса и тяло на Клоран, много съм доволна и сега вече е на свършване а всяка вечер къпем Влади. Благодаряние на този шампоан на Влади не му се появиха крусти. Направиха опити да се появят, но след като изкъпехме Влади изчезваха.
Олио ползвам на Нивеа - препоръчаха ми го, но мисля да го сменя с Бюбхен или Клоран като свърши.
Бебешно мляко бях взела ХИП - много хубаво мирише, но веднъж след баня сложих от него вместо от олиото и на сутринта кожата на Влади беше станала толкова суха, че неповторих да го мажа с млякото, само с олио. Кожата вече не му се е изсушавала. Млякото вече аз го ползвам, намоята кожа добре се отразява  Rolling Eyes
Сребърна вода купих за да имам, за всеки случай - прочетох много хубави неща за нея, също и сребърна лъжичка си поръчахме. На Влади вчера му капнах малко в носа, защото му хъркаше нослето. Пътувахме до Силистра за празниците и там започна - мисля че възухът беше много сух. Е много физиологичен разтвор и малко сребърна вода и вече нищо му няма. Иначе аз се бях разболяла много тежко - хремо и гърло, капнах си в носа няколко пъти и имаше доста голямо подобрение почти веднага и съм доволна. Мъжът ми има доста сериозена себорея и мисля да започна да карам да си слага и сребърна вода. С какви ли не лекарства и препарти не сме пробвали и от всичко има само временно подобрение.
За килограмите - като бях качила 20кг през бременността спрях да се меря, а преди това имах 5 качени. Първите два месеца след раждането много килограми свалих без да правя нищо по - въпроса, но се закотвих на 68кг и ни на горе ни на долу. А бях 65кг когато забременях. Сега ми трябват физически упражнения, с диети не мога да отслабвам, най-много да се изпокарам със съпружието - като съм гладна всичко ме дразни.

Вчера ни биха ваксините, след това Влади беше малко раздразнен, но не вдигна Т. Вечерта вече раздаваше усмивки. Вече сме 65см и 6,300кг, незнам защо като го измериха 6,340кг докторката каза да го запишат 6,200кг  newsm78. Мерят го по боди и памперс всеки път с свалят по 50гр от измеренето, повечето пъти сваля и памперса за да провери по - точно.

# 515
Еха............. Това си е половин цена Sad((( ами какво да правя... нищо. Ще си взема този от сайта - здраве да е. Малкия е станал по-богат от нас, не сме му пипали парите от погачата и сега от нова година, така че все някъде искам да инвестирам малко от паричките му, а с другите май влог ще направя. Иначе този чувал ме кефи, защото не само зимата може да се ползва, а аз обичам много функционални нещица  smile3521, така че няма какво да го мисля!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

# 516
Ами има един вариант за тези чували да ви ги изпратя, но хайде да проверя и утре ще ви пиша.

Иначе ето го:

http://shop.hm.com/nl/outletshoppingwindow?dept=SALE_BABY_KLA&shoptype=O

# 517
  • на североизток
Ами има един вариант за тези чували да ви ги изпратя, но хайде да проверя и утре ще ви пиша.

Иначе ето го:

Къде  е newsm78

Абе, защо не ми излиза цялата лентичка??? Името отдолу го отрязва #Cussing out

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 17:42 от iv4i_79

# 518
  • в мечтите си
Gala аз ползвам козметиката на Мустела и съм много доволна   Peace
Много е деликатна за кожата и лесно се отмива.Ползвам и кремчето за крусти(защото си имаме тази екстра  Confused) и от него съм доволна.

newsm10 newsm10 newsm10

нещо не ме отразихте за сребърната вода  Sad , никой ли не ползва  newsm78
аз сега чета в нета - то, ако всичко това е вярно , е златна таз водЪ

Гале аз я ползвам повече от година.Профилактично на малката по няколко капки или малка лъжичка.При хрема ср.вода + клеева тинктура.Промивам очичките и изобщо служи за всичко.Доволна съм и винаги имам по 1 шишенце под ръка

# 519

Иначе ето го:

Къде  е newsm78

Абе, защо не ми излиза цялата лентичка??? Името отдолу го отрязва #Cussing out

Горе, второто от ляво на дясно.

# 520
Благодаря за отговорите
купих сребърна вода и и намазах дупето,че и без друго е доста подсечена и намазах и лицето да видим тези пъпки дали ще се махнат.
козметика купих Мустела,но много гадно мирише.е ще си я ползвам да - дадох 50 лв. , но после мисля да взема чико.

онзи ден и дадох хамомила и това днес се разпра от сън. да видим как ще продължи с поведението и ще кажа пак резултат

Яничка ,   bouquet
Аз определено не бих дала толкова многопари за чувал, може би ако ги имах нямаше да се чудя  Mr. Green,ама на този етап не бих.

има ли срок в който трябва от фирмата ми да внесат декларацията в нои, аз я занесох на 27. 11. 2010г. а те още не са я занесли в нои  #Cussing out

# 521
има ли срок в който трябва от фирмата ми да внесат декларацията в нои, аз я занесох на 27. 11. 2010г. а те още не са я занесли в нои  #Cussing out

Е как така още не са ти я занесли ?!? Ти вече майчинство трябва да получаваш !!! Те луди ли са ?!?  #Cussing out

# 522
  • Варна
Гале, кога ти беше термина на теб? Ако 135-тия ден ти изтича на 1-2 декември, срока за подаване на документите е края на януари. Всъщност до последно число на януари трябва да подадат в НАП информация за заплатите и осигуровките и след това до 3раб.дни да подадат заявлението ти в НОИ.

# 523
Яничка,не ме питай как посрещнах празниците.

antonia, до 28.11.2010 г ми беше 135-тия ден и от тогава на пост и молитва.

# 524
Здравейте мамита,За много години!!!!!  Hug Hug Hug
Аз се позагубих малко ,та се опитвах да ви изчета досега :oops
Бебчо расте ли расте,сигурно вече е 9 кг Crazy,тия дни трябва да идем на консултация да видим пухчо колко точно е станал Rolling Eyes
Иначе е послушно бебче,ляга в към 11-12 и става в 8 сутринта,е има и изключения ама нямам как Wink
Много му се играе на детето ,говори му се,и много се смее на глас и пищи Heart Eyes
За козметика сте писали,ползваме Мустела,бяхме с Нивея ,но от нея направи обрив,та докато го оправим Naughty
И аз исках да питам за майчинството,бях с термин 14 ти,и понеже хич ме няма с тия работи/счетоводителката все не мога да я разбера,тя ли не обяснява,аз ли съм тъпа Tired/та кога трябва да почна да вземам майчинство?Каза че документите януари ще ги подава,от мен нищо не искало,ама кога януари,пък кога ще почна да получавам newsm78
и сигурно ако работодателя не внася осигуровки и майчинство няма да имам ,или те не са свързани?Извинявам се ако задавам много тъпи въпроси,ако може някой да подскаже Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт