Да ви питам, спрях се на един термо чувал 3в1 http://moetobebe.bg/prams/2556 Скоро си говорехте за тях и ми е интересно, дали този и заслужава парите?????? . А че няма пух, хич не ме бърка, защото имах завивка от гъши пух и много бързо я командировах. То се свлича тоя пух, то е проветряване, то е сушене .... повече хамалогия и малко смисъл - всяка нощ се будех вир вода с нея
Изведох го днес на разходка, че вече не знам какво ми идеше да го направя. Егати киселяка, та си поспа малко, после го напичах на слънце докато си играеше и сега уж пАК спи ... да видим ,колко секунди ще бъде този път.

fata_morgana,
то явно всички бебоци като разбраха, че могат да "пеят" и всички съседи са в час
аз на моя все искам да му направя клип на великите изпълнения, но като види камерата не знам какво му става, сякаш му вадиш пушка
За сребърната водица - никога не съм ползвала, но казват, че била много полезна
Даже вчера четох някъде, че казват да си сложиш сребърен пръстен във вода и да поостане 12 часа и после да се изпие - било страхотно против простуда и леки грипове - ама аз никога няма да се заема с такива неща,
((( ами какво да правя... нищо. Ще си взема този от сайта - здраве да е. Малкия е станал по-богат от нас, не сме му пипали парите от погачата и сега от нова година, така че все някъде искам да инвестирам малко от паричките му, а с другите май влог ще направя. Иначе този чувал ме кефи, защото не само зимата може да се ползва, а аз обичам много функционални нещица
, така че няма какво да го мисля!

,тия дни трябва да идем на консултация да видим пухчо колко точно е станал 

/та кога трябва да почна да вземам майчинство?Каза че документите януари ще ги подава,от мен нищо не искало,ама кога януари,пък кога ще почна да получавам