Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Гала, сигурна ли си за 28.11.? Защото ако наистина на 28.11. изтичат, следва до 30.12.да са подали инфо в НАП и на 05.01. най-късно да ти занесат заявлението в НОИ. Ако вчера са ти ги подали и всичко е ОК, ще получиш пари до края на месеца.

# 526
На мен последния ми болничен изтече на 30.11 и преди малко проверих, че тази седмица са ми превели първите пари от майчинството.

# 527
  • Пловдив
Привет Hug
Залипсвахте ми бре Heart Eyes

Дребуса се гледат с татито, докато аз съм на очни и вечер като се прибера, сърце не ми дава, да седна на компа Mr. Green Толкова ми се радва мъника Heart Eyes

Колкото теми сте захванали... Simple Smile Започвам по ред, но не обещавам, че ще се включа по всички  hahaha

И аз все още съм от щастливките без МЦ Mr. Green Имах едно лека зацапване преди около 4-5 седмици, но май всичко беше от притеснения...

За кухнята - до нас има такава, но изобщо не съм се интересувала какво и как... И аз съм на мнение, че не мога да осигуря разнообразието...

За ясли подадохме документи преди месец, че и повече даже... Смятам като навърши годинката, живот и здравее, ако го приемат5 да го пускам. Друг е въпроса дали и колко ще сме редовни, защото сме на дежурства с таткото и в 99% от случаите единия почива.

Килограмита няма да ги коментирам изобщо, защото са ми болна тема... До лятото ако не сваля някой и друг, ще сменям гардероба Joy Диети никога не съм се и опитвала да спазвам, защото не мога да устоя на някой и друг шоколад, та ще видим какво ще правя с мойте +10...

Не можах да изчета всичко, а трябва да къпем дребуса Simple Smile После, ако не са изключили компютъра, докато се нхахраним, ще се включа отново... Simple Smile
Лека вечер и ден и т.н.т. че не знам пак кога ще "открадна" малко време Simple Smile

# 528
какви са тия скъпи чували дето показвате  ooooh! - много ми се виждат 120лв!
ето по-евтини http://www.kasida.bg/category/chuvalcheta-bebeshki-kolichki-73.html

# 529
Гала, сигурна ли си за 28.11.? Защото ако наистина на 28.11. изтичат, следва до 30.12.да са подали инфо в НАП и на 05.01. най-късно да ти занесат заявлението в НОИ. Ако вчера са ти ги подали и всичко е ОК, ще получиш пари до края на месеца.

сигурна съм, даже убедена. вчера се обадих на счети и тя ми каза,че още не са ми ги занесли документите,защото се носели след осигуровките. и ми намекнаха да съм благодарна ,че си ги внасят иначе ни лев няма да видя.

и аз какво да правя - благодарна съм. скъсах си нервите с тия пари.от юни месец до сега ми отровиха живота, а ние си разчитаме на тях.

Яничка, дай да измислим едни бели дънки или джинси за Дари. обиколих няколко квартала и не мога да намеря ,а много ми трябват.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 20:48 от gala.

# 530
Яничка,не ме питай как посрещнах празниците.

antonia, до 28.11.2010 г ми беше 135-тия ден и от тогава на пост и молитва.
Споко Гале, моите болнични са до 30.11. Т.е. майчинството ми почва от 1.12. и пари не чакам поне до средата на януари най-малко. Оня ден ми се обадиха от офиса да ме питат дали съм попълвала декларация, а тя е при тях още от октомври месец. Много са забутани милите. Така че и ние що- годе сме на твоя хал. Confused Mr. Green

# 531
  • София
Йоана все още е с Т  Sad .Много ми е мъчно  Sad .Ако някой е запознат с туя 30 СН ,може ли да ми я разясни  Blush
За козметиката - ползваме все различни неща.Къпя я с Авен Педиатрил.Тялото и мажа с Хип ,лицето с Авен Педиатрил а дупето с крем Здраве.
От сребърната вода си нямам понятие.

# 532
Йоана все още е с Т  Sad .Много ми е мъчно  Sad .Ако някой е запознат с туя 30 СН ,може ли да ми я разясни  Blush
Гери  Hug, горкичката Йоана. Дано я свали най-накрая тая Т милата. Сори, ама не мога да ти помогна със съвет за нищо хомеопатично. Confused

# 533
какви са тия скъпи чували дето показвате  ooooh! - много ми се виждат 120лв!
ето по-евтини http://www.kasida.bg/category/chuvalcheta-bebeshki-kolichki-73.html

прави ли ти впечатление,че по-евтините са за летния вариант на количката.
аз имам този втория на Джордани, супер дебел ,но не става за зимния кош. ако ми видиш снимките във фейсбук ръцете саа и постоянно на вън.

# 534
  • София
Момичета да ви питам нещо за майчинството:
Преди, в сайта на НОИ (с специален код) можех да виждам дали, на коя дата са ми представени документите за болничен в НОИ.
Знаете ли как мога да проверя дали документите ми за майчинство вече са там?

# 535
зимните кошове нямат ли си към тях някакво покривало  newsm78 тези, които съм показала са наистина само за летните кошове.
аз вчера си попълних декларацията и на 10-ти ще я занесат, значи пари ще получа към 20-ти.

и да се похваля с първа МЦ  newsm44, да се опазим и тоя месец и слагам спирала.

# 536
На мен последния ми болничен изтече на 30.11 и преди малко проверих, че тази седмица са ми превели първите пари от майчинството.

Е,как на 30,11.,нали сме с един термин? ThinkingИли защото преноси?Моя изтича на 09.12.,не знам дали счетито е занесъл декларациите,но в справки НОИ не ми излиза инфо.

# 537
И все пак да добавя един коментар относно козметиката на Чико. Още в осмия месец като бях и избрах Чико за бебето и накупих цялата козметика такава. Но когато се записах при педиатъра, той ми каза, че колкото лекари - толкова и мнения за козметиката, но конкретно за Чико, ще ме посъветва да си я запазя за по-нататък, поне на 6м. да стане бебето,че ако има нещо да става да е по-голямо детето. Каза, че не е лоша и на някой деца им понася добре, но е виждал ужасни неща, причинение от нея. Аз веднага казах, добре тогава, ще си купя Мустела,чела съм,че е много хубава. Но докторът ме отряза, че това,че една козметика е много скъпа и прехвалена, съвсем не значи,че е хубава.И аз тогава му казах, добре, в болницата го миеха с Хип и много хубаво миришеше и той каза, че Хип е приемлив вариант и ако искам за малко бебе съвсем спокойно мога да си взема Хип. Та по този повод ЧИкото миседи в шкафа все още непипнато. Само казвам за инфо, ако някой все пак се интересува и от други мнения.

# 538
За Симона съм вземала Мустела Стелатопиа,ами,не съм доволна,въобще не ѝ помогна.Така,че предпочитам да не вземам.В нашата болница също бяха с Хип,и аз сега взех такава.Досега бяхме с Авен педиатрил,за баня е добре,но лосиона не ми хареса и взех на Бюбхен олиото с лайка,супер доволна съм.

# 539
Яничка, дай да измислим едни бели дънки или джинси за Дари. обиколих няколко квартала и не мога да намеря ,а много ми трябват.

Нямаш проблем! Само ми кажи кой номер искаш и ще потърся.

Общи условия

Активация на акаунт