Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 8

• 102 175
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • на втория етаж
Моля за помощ. Купих си шевна машина хускварна викинг е20.Всичко добре ,обаче не мога да пусна програма s  която е за оверлог шевове.А не мога защото няма буква s.Въпреки че на панела на шевната машина където са изобразени шевовете там пише че има s,в инструкциите също,но аз s не намирам никъде.В инструкциите пише ,че се намира при контрола  за дължината на бода,но там има 1.2.3.4 и илик. S няма никъде.Моля ако някой има тази машина ми отговори.

И в руските сайтове питат същото Simple Smile - отговора - "S" е крайното положение на регулатора за дължина на бода.Сложи го на последното означение и пробвай с различните букви "А',"В","С" какво ще шие.

# 556
eses,аз съм със същата машина,пиши ми на лични,ще ти ти обясня всичко!

# 557
mami pomognete kak da swalqm kroiki ot burda.nikak ne go razbiram toq nemski,a dosta kroiki si izbrah i mn.skapo 6te mi izleze

# 558
mami pomognete kak da swalqm kroiki ot burda.nikak ne go razbiram toq nemski,a dosta kroiki si izbrah i mn.skapo 6te mi izleze
Имам свалени доста на Патронес и Бутик от руски сайт,който беше публикуван от една от мамите тук.Ако искаш ще ти ги пратя.Неудобството е,че листовете с кройките са сканирани парче по парче на формат А4 и трябва да се сглобят и преформатират.Аз лично го направих във Corel Draw.Другият момент е с отпечатването-съветвам те да е в някоя по-голяма печатница,защото печатът на плотер,например в Office One,(където цветен печат на едната страна) струва 30 лева!

# 559
Благодаря,то не е за индианци  EmbarassedТрябвало малко напън за да се завърти на S.Другите позиции се въртят без проблем,но за тази малко трябвало да понапъна копето.Може би защото е нова.

# 560
Здравейте момичета! Някой ще ми помогне ли да си извадя кройка за домашен халат. Аз съм малко пишман шивачка, но ако някой ми помогне...може и да се справя.

# 561
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

От скоро съм горд собственик на Сингер и имам голям мерак да се науча да шия. Сдобих се с Бурда и скроих ей тази  блузка.
Мерси предварително   bouquet

на кратко ...
ръкавите са на подгъв / или поне аз така ги виждам не са с укроена лента /
деколте ...
...

vpam, благодаря за съвета  bouquet Simple Smile криво ляво се справих. Ръкавите са си с лента - има я в кройката - сгънах на две, и заших с леко опъване и стана по прибран ръкава, ама на мен си ми харесва така Simple Smile
И с деколтето се справих някак си Simple Smile В крайна сметка се получи, макар и с някои деностатъци, но като за първо произведение, мисля, стана доста добре Simple Smile

# 562
за да стои прав ръкава и лентата като продължение ....се шие първо лентата / прегъната на 2/ за ръкава и тогава се затваря ръкава по дължината ... след това де обръща резервата на оверлога навътре , издърпва се и се минава затявка само по височината на бието като се заляга резервичката и същевременно се виксира и "опашката" на оверлога ....  Rolling Eyes дали е ясно идея нямам дано да ме разбираш  Hug

# 563
  • София
за да стои прав ръкава и лентата като продължение ....се шие първо лентата / прегъната на 2/ за ръкава и тогава се затваря ръкава по дължината ... след това де обръща резервата на оверлога навътре , издърпва се и се минава затявка само по височината на бието като се заляга резервичката и същевременно се виксира и "опашката" на оверлога ....  Rolling Eyes дали е ясно идея нямам дано да ме разбираш  Hug

Simple Smile Разбрах аз,  ама нямам оверлог, та импровизирах Simple Smile Аз съм съвсем начинаеща и да ти кажа, гордея се, че изобщо се получи блуза  Flutter Сега се захващам с един панталон, пак по кройка на Бурда. ще е пипкава работа, ама поне няма да е еластичен плата, та се надявам да е малко по -лесно.
Ако имам зор, ще те питам пак.

Мерси и поздрави   chef

# 564
temenuga2 Здравей мила!Ти имаш ли някакво списание с кройки или търсиш такова,за да си извадиш?/ваденето на кройка не е трудно,ако имаш списание ще ти обясня,ако ли не пиши ми на лични,да потърся/ Hug

# 565
Здравейте, имам въпрос - като поръчате кройка от сайта на Бурда на мейл ли я пращат или по пощата на адрес?  newsm78

# 566
  • Варна
Здравейте, момичета! Търся отзиви за оверлог Лучник Minilog, който е на промоция в Метро. Ако някоя има такъв, нека сподели мнения. Praynig

# 567
Здравейте искам да попитам за промоционалните сингери.На мен ми трябва само за илици и рядко за зиг заг.Дали са добри или да се ориентирам към други.Гледах ги в магазина и нямам снимка да кача.На цена 220лв

# 568
здр някой може ли да ми каже как да си направя мостра на такъв волан?

http://kiev.olx.com.ua/pictures/iid-166617978

# 569
Здравейте момичета. Чак сега я видях тази тема, а шиенето ми е хоби още от ученичка.
здр някой може ли да ми каже как да си направя мостра на такъв волан?

http://kiev.olx.com.ua/pictures/iid-166617978
Какво разбираш под мостра - кройката ли?
Така както го виждам от снимката предната част на волана е 1/4 от кръг - личи си от наклона на раето - в единия край е вертикално, а в другия хоризонтално. Начертай кръг с радиус равен на дължината на предния долен край на полата разделена на 1,57. После още един кръг със същия център и радиус по-голям с толкова колкото е дължината на волана и би трябвало да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт