СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Пебс, питай ги предварително от предишния ден дали ще ти приемат нещо, което ще приготвиш вечерта  Peace Поне е гаранция, че е прясно направено ...
Дайте ЕЛЕМЕНТАРНА и ВКУСНА рецепта за някакви дребни сладки - мислех за меденки, но при тях трябва няколко дни "технологично" време  Rolling Eyes

# 121
Веси,така ще направя.  Peace
За сладки се сещам за моите любими ореховки,или пък онези от бисквити,масло,кондензирано мляко и ядки... Rolling Eyes

# 122
Пебси, прати ми, когато се сетиш на ЛС, бисквитите  Praynig, аз ореховките ги имам - вярно, че  и те са подходящи за децата и стават бързо ...

# 123
Привет
Да се разпиша и аз, че напоследък никакво време нямам..
Празниците минаха супер, два дни имахме гости в къщи- пълна къща с хора, но пък беше страшно  весело.
Криси си ходи на градина, забавляват ги госпожите. За 1-ви март имаха и баба Марта, за 8-ми подготвят тържество и съм официално поканена  Laughing Направили са много сладки покани госпожите.
Веси, за бърза рецепта- 600 гр обикновени бисквити, 250 гр масло, 10 суп. л. нескуик и малко мляко.
Натрошаваш бисквитите на трохи, смесваш с какаото и мекото масло (на стайна Т°) и оформяш топчета и прибираш в хладилника. Може да си ги овъргаляш и в кокос, смлени орехи и др.

Може да разстелеш върху фолио, да намажеш отгоре с шоколадов мус, плодове или ядки... и да навиеш на руло.. Става бързо и е вкусно.
Изпратих ти календара на пощата, ама доста се забавих, сори. Вчера ми върнаха харда и за това.
Ставам, че нямам време да се оправя за работа.

# 124
Честит празник, мили мами! Бъдете много щастливи и обичани!

# 125
  • Бургас
Честит празник на патерица! Чуствайте се винаги обичани, желани, секси и обгрижвани!
Веси, мерси за пожеланията!
Аз вчера нямах никакво време да седна на компютъра, ние изкарахме много добре, ходихме с приятели на заведение и с Алекс разбира се, но много се забавлявахме. В момента много ми се спи и ще ходим да се къпем с дребчо и ще лягаме.
Освен всичко друго вчера една тераса се изппречи на пътя ми и не я видях и така си ударих главата, че освен цицина и кръв се чудя дали нямам и сътресение. След удара ми стана черно и нищо не виждах за секунди. А днес пък, цял ден ми тръпне лявата половина и утре ако пак съм така ще ходя на лекар.

# 126
Лекси, пиши как си  Hug

# 127
  • Бургас
Привет,
Веси, мерси че си ме мислила. Лека цицина с пукнато, но явно главата ми е по-зрава от терасата. От днес вече не ме боли. Първите два-три дни имах черно петънце в края на окото. Но лекарите казаха, че било нормално като за такъв удар.
Вече вървя много далече от сградите.

# 128
Лекси, добре че леко си се разминала  Hug То наистина си е приключение да се придвижиш по нашите улици. На нашата улица като изкарваха електромерите, ги монтираха до оградите на височината на главата на Криси са точно. Всеки път изтръпвам като прелети наблизо до тях  #Cussing out
Ние се възползваме от хубавото време, направихме си страхотни разходки този уикенд, видяхме се с приятели, пускахме хвърчило на стадиона, много забавно беше. На Криси от доста време й се искаше да вземем хвърчило, та голямо тичане и смях е с него.
Миналата седмица имахме тържество в градината, сладури големи бяха, страхотна програма ни направиха.
Весело пролетно настроение на всички   bouquet

# 129
  • София
Лекси, радвам се, че си добре и че няма сериозни последствия след такъв удар!

И ние се радваме на пролетното време, макар и не напълно, защото държа Тони далеч от деца - болни сме  Sad ! Зотова разходките са ни ограничени откъм оживените площадки и паркове.
От четвъртък сме с непостоянна температура, варираща между 37.3 и 38.8, като ту я има, ту я няма. Оня ден въобще не е вдигал, днес - на три пъти. Не ще да яде, което е много показателно за него, че нещо не е наред. В четвъртък педката каза, че само му е зачервено гърлото, даде смучещи бонбонки-лекарство и Изопринозин, и каза, че ако до неделя се влоши, ще даваме антибиотик. Първоначално ми каза да го следя да не се обрине, защото имало епидемия от варицела по градините, но се оказа, че не е това. Днес прегледът показа, че гърлото се оправя. Не знам какъв е този вирус, но със сигурност е "малкият дявол" при нас, защото днес ми се обадиха от ДГ да ми кажат, че там има салмонела и че не приемат деца, докато не им се направи изследване. Та днес носихме и ако за изследване.
До края на седмицата ще сме си вкъщи.

# 130

Привет  Hug

Мейче, бързо оздравяване на Тонката! Дано изследванията за салмонелата са отрицателни  Praynig А казаха ли ви от къде се е появила? Да не е от детската кухня?
Лекси,  Hug Надявам се, че вече си по-добре!
Илиянка, като ти чета поста, Криска си е изкарала страхотно  Peace
Дано вече се стопли трайно, че да стоим повече навън. Тази зима на мен ми се видя мнооого дълга, много му се радвам на слънчицето тези дни. А и Яна е по-спокойна вечер след като сме се разходили и е поиграла на въздух преди това.
Предната събота ние пък ходихме в зоопарка. Яна тича на воля, крещя с цяло гърло всеки път като видеше животно: "Mama look! Това е слон; носорог; мечка!"  Laughing Напоследък ни говори на английски все повече. Сама изявява желание да учим нови думи и изречения - имаме картинен речник "Първите 100 думи на английски за деца" и тя вече ги знае почти всичките. А снощи донесох един диск с уроци по английски за деца и тя така се захласна да гледа, че едва я накарах да ходим да си лягаме Simple Smile
Нашия осмомартенскии празник се състоя на 9-ти. Всички дечица се справиха чудесно, никое не се разплака, пяха, казаха си стихчетата ( предавайки си микрофон  Grinning явно това им беше интересно и ги отвлече от реването ), танцуваха, даже накрая заедно и хорце играхме. И познайте дали 1 минута преди Яна да рецитира не ми се напълни картата на апарата Sad То само на мен може да се случи подобноо нещо  Crossing Arms Докато изтрия някои снимки и...Яна си каза стихчето и си седна, много ме беше яд! Добре че имаше един човек, който се търкаля по пода и снима с камера /доколкото разбрах, правел филм за градината/, та се надявам да ни направят запис тези дни. Иначе имаме няколко снимки, ще покажа като отимам малко повече свободно време.

Приятни слънчеви дни   bouquet

# 131
  • Асеновград
Привет на всички !!! Влизам да кажа  една страхотна новина:

ДНЕС В 9:04ч ВАНЯ Е РОДИЛА ВТОРАТА СИ РОЖБА!!! ИМАТ СИ МОМИЧЕНЦЕ НА ИМЕ НИКОЛ,С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 3 330 И 49 СМ!

ЧЕСТИТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО,А БАТКО МИТКО СИГУРНО Е МНОГО ЩАСТЛИВ!!!

# 132
Ееееее, Краси страхотна новина  smile3501 Много се радвам за малката госпожица  Heart Eyes Да е здрава, усмихната и много успехи в живота й пожелавам   bouquet
Краси как сте вие? Нищо не пишеш, Ани как е?
Ади, наистина е страхотно като е топло времето, някак по-добре се чувства човек. Вярно, че слънчицето ни зарежда с положителна енергия  Hug Целувки на сладурката Яна от мен  Heart Eyes

# 133
  • София
Честита втора рожбичка на Ваня!
Да е жива и здрава малката Никол  Hug !

Ади, не са ни казали нищо, а и аз не се сетих да питам, защото телефонното позвъняване ме събуди сутринта и акълът ми никакъв го нямаше още сънен!
Утре ще имаме резултата от изследването; той е готов от два дни, но нямаше кой да отиде да го вземе от лабораторията.
Иначе Тони днес е бил много по-добре, както ми каза майка ми. Втори ден е на антибиотик. Не е вдигал температура и е хапвал малко повече. Пожелал е даже да излезне навън за малко - нещо, което категорично отказа вчера.

# 134
  • Бургас
Честита дъщеричка на Ваня!
Да има едно кротко и усмихнато бебе и най-грижовния батко Мити!

Общи условия

Активация на акаунт