СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

ВАНЧЕ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБИЧКАТА! МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ ДВЕТЕ ВИ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!

Мейче,радвам се че Тони е по-добре. Дано по-бързо оздравее напълно - при това хубаво време трябва да играе навън, а не да стои вкъщи.

Или,целувките бяха предадени  Peace

Аз както ви се нахвалих вчера, че сме добре днес Яна се събуди с една красива кашлица и Т 37,5. Сега сме си вкъщи и към 14ч. ще я водя при доки. Да видим какво ще пием този път. Ние от ноември доста боледувахме, но удържахме фронта без АБ, дано и този път се размине  Praynig

Целувки за всички малки и големи   love001

# 136
Честита втора рожба на Ваня! Да е жива и здрава и много да радост да ви носи! Hug Hug

Бързо оздравяване на болничките!  Praynig
И Мишока е болен - с ангина на антибиотик и се гледаме в къщи.
Браво на Яна за английския!!! Hug Аз купих "Първите 100 думи на немски за деца" и забелязвам, че много бързо усвоява, особено като гледа картинките Simple Smile и аз покрай него Simple Smile

Поздрави и целувки от нас! Hug Hug

# 137
Здравейте, на мене за известно време не ми беше до писане.
Сега да се  разпиша.

Качих няколко снимки за който иска да ни види:
Кишо на Витоша преди 2 месеца
Кишо на друга планина
Бузи Бу
Творчеството на сина ми (Аня това познаваш ли го  Laughing)

Честита дъщеричка на Ваня, да й е жива и здрава и много радост им пожелаваме!

Валентия много се радвам че си се появила, честита втора дъщеричка и на тебе! разказвай каквото има при вас и чакам снимки да ви видя.

Пожелавам на болничките бързо да се оправят!
Моят също заформя сополи в момента, ще видим как ще се развият нещата другата седмица.
Ние днес не го пуснахме на градина, защото те решили да правят сборна група, което при нас значи с големите и не ми се понрави много, защото големите ги посбиват малките.
И го водихме с нас да правят ваксина на Мина и той се обясни в любов на педиатърката ни, каза й много те обичам! не знам защо, ей така му дойде от вътре.
Мина пък вече има 2 зъба, тежи почти 7кг и вече е на 4 месеца и 20 дена. Смее се когато батко й прави бели в къщи и плаче с него, когато той плаче.
Той пък иска да я гушка и да я носи, но не му даваме. Иска и да лепи лепенки по нея.
А сега преди лягане щях да ги набия двамата с мъжа ми - оставила съм им Мина, тя реве горката, а те й правят такова като на индианци с ръка на устата. За малко им се размина.

Лекси, как сте вие вече?

КалиМей хубаво, че Тони се оправя!

Целувки на всички и чао  Heart Eyes

# 138
  • София
Мунка  Hug !
Разкошни снимки, но... МАЛКО  Sad !
Много е сладка бебка, пу-пу  Heart Eyes ! А Вали толкова е порастнал... как лети времето!
А какво е това, върху което е рисувал Вали? Някаква специална дъска ли е?

Мики, Мишето немски ли учи? Браво на него!
Радвам се, че се разписа  Hug !

Тони няма салмонела, резултатът е отрицателен; явно си е бил някой грипен вирус. Днес вече сме съвсем добре. Възвръща си апетита, няма температура или други неразположения. Сополи има още, но и това е на оправяне. В понеделник ще го водя контролно при педката, че и бележка за градината да вземем. И от вторник го пускам при децата, че много му писна вкъщи. Уж гледам да го оборудвам с нови филмчета, да измисляме нови игри... ама то не може само ТВ да гледа, а аз се изчерпвам откъм идеи на каква по-точно маймуна да се направя, че да му е интересно. Друго си е да беснее с връстници. От няколко дена проявява интерес към четенето на приказки, което много ме радва; преди само прелистваше страниците на някоя книжка и нула внимание ако някой му чете нещо. Проявява вече и засилен едипов комплекс - ревност към мама, когато тати я целува  ooooh! ! Той знае (от филмчетата), че когато принцът целуне принцесата, те се женят.
И днес като скочи и като ни вика: "НЕ! Няма да се оженвате! АЗ ще се оженя за мама!"   hahaha !

Ще видя другата седмица като имам малко свободно време вкъщи, да кача и аз малко снимки, че в Мултито не съм влизала мноооого отдавна  Embarassed !
Приканвам всички да пуснем снимки на дечицата ни - наистина от сума ти време не сме разглеждали.

Бързо оздравяване на болничките!

# 139
Честита дъщеричка на Ваня. Да им е жива и здрава  bouquet
Аз много се радвам на семейства с повече деца - особено ако са 2+ нагоре Hug
Ние сме добре - нищо интересно освен,че мъж ми си изтърва полета за командировката,та стана голям екшън в сряда Sick ooooh! Но излетя благополучно в четвъртък за мое и негово облекчение.Малката си расте,но няма грам спокойствие от  каката - в момента,в който засп и Ема ходи да я буди ooooh!

# 140
КалиМей, нещо не ме бива в снимането напоследък и не знам защо всичко става размазано - това дребното много мърда  Mr. Green
Рисунката е на дъска с тебешири - подарък от Аня ни е. С тебеширите обаче не се ограничава само по дъската, а и по стените, добре че се бършат, но пък цапат и дрехите...

А твоят Тони верно много ревнува, ние не сме чак така, сигурно бебето го разсейва  Laughing

# 141
Момичета много много ви благодаря , много ме развълнувахте със своите пожелания,благодаря ви че ви има и че си споделяме всичко! Ние за сега сме добре ,вече втори ден сме си в къщи ,аз се възстановявам но все още си имам болки в коремчето и съм малко отекла ,бебка вече е хвана бебешката жълтеничка и сме малко жълтички,баткото е много щастлив и само е целува,  ще гледам да кача в най скоро време снимки.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Обичкам ви

# 142
 Ваня, Hug

Мики, Мишето немски ли учи? Браво на него!
Да, и двамата усилено учим немски, защото през май мъжа ми започва работа във Виена и ние планираме да отидем при него.
Иначе и той казва, че иска да се ожени за мен  Laughing

Мунка, страхотни са снимките!!! Heart Eyes

# 143
Мерси! ще ме накарате да снимам още  Laughing

Ние учихме някои думи на руски и на френски, но не го влече особено, затово не настоявам.
Иначе беше научил песните на крокодила Гена но без да ги разбира.

# 144
Честито Ваня! Много здрава и щатастлива да разсте малката Никол!!!   bouquet

Момичета, сигурно сте го обсъждали, за което се извинявам, но на вашите деца пускат ли детски в градината?
до колкото разбирам и сутрин след закуска и следобед след сън, нашите деца ..... гледат детски  #Cussing out
аз мислиа че друга е идеята на детските градини....

# 145
  • София
Валентия, аз не знам детска градина, в която да не се пускат филмчета. Въпросът е колко често се случва във вашата. Доколкото разбирам - доста често  Confused !
В нашата градина им пускат предимно серийки от Magic English, което е част от учебната програма и се случва в часовете по английски. Петък следобед се води празничен и тогава гледат други неща, не свързани с учебния процес. С две думи, за мен е ОК това, защото като се замисля - Тони гледа повече филмчета вкъщи, отколкото в градината.

# 146
  • Бургас
Привет,
Валентия, в нашата градина също се гледат много филмчета, сутрин като водя Алекс гледат, следобяд като го взимам също, и през деня пак. Аз бях не потресена, ами не знам какво да кажа. Вдигнах луд скандал. Но се оказа че само аз от родителите смятам че не трябва да се гледа телевизия и ме обявиха за извънземна, даже купиха ново двд. Нищо не можах да направя, но сега ми е хрумнала друга идея. Да разговярам с някой, който отговаря за учебната дейност, предполагам Дирекция образование в Общината и да повдигна въпроса. Ако има ефект ще споделя.

# 147
В нашата градина за сега е добре, защото нямат ТВ  Laughing Но... наскоро някой от родителите е подарил ДВД и естествено събираха преди 2 седмици пари за ТВ  Confused И аз не съм много ЗА това в детска градина, но стига да е в рамките на нормалното, може и да го преглътна....
Иначе им организират театри, фокусници и е забавно. Криси е доволна и от танците за сега, определено си е развлечение и учат доста неща.

# 148
За телевизията в дг - само в частната дг нямаше.
Сега в държавната ДГ имат и той сега го питах, каза че гледат много филми. Хванах ги че гледат за колите, което аз много не го харесвам.
А в яслата даже ми се бяха "оплакали" че само моят не искал да седи на столче да гледа детско и ставал и тичал наоколо.

Подробност какво гледате в детската градина:
- за костенурките
- за езерото което изчезнало
- жабките дето плуват в другия басейн
- птицата откраднала меда на пчеличките - коя птица - е тази дет лети, бухал някъв
- друго не
То ми е ясно вече що гледат, уж щяха да имат хора от нова година, имали са 2-3 пъти и от тогава учителката била заета  Close

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 22:02 от Мунка

# 149
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
Влизам с бърз въпрос към софиянки.Понеже не познавам много София  Embarassed,а ми се налага пътуване с преспиване бихте ли ми препоръчали хотел,който няма да струва "майка си и баща си",но от който бързо и лесно мога после да стигна до хотел "Кемпински".Ама го обясних. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт