За колелото ще опитаме първо както казваш да махнем на малкото помощ. и тогава на голямо.
Колелото ни е страст, но с баща й не й махаме помощните, че много ни е страх да не си удари коляното. Пу аман вече, един месец ако изкараме без травми ще намалят лекарствата, ама пусто не се случва
, но пък плува детето и пее във вокална формация от детската градина 
Аз не наказвам никога - няма смисъл, говорим си като възрастни хора и това е по-успешното според мен... Дава повече резултат и с разумни обяснения детето "кляка"
с буквите и ученето - ще му намериш подхода и ще има интерес ... Примерно като ме пита - мамо, какво пише тук ... аз се правя, че имам друга работа в момента и не мога да погледна натам, казвам - кажи ми буква по буква и аз ще ти помогна да го прочетеш... и така на тях им става интересно 
въпреки, че то образованието ни вече е такова, че май не са необходими толкова усилия , както едно време
не е лесно при теб, но ти ще се справиш - няма кой друг 

но трябва да провериш как стоят нещата с "газенето на зелените площи", че да не се появи някой чичко, който даправи проблеми точно на празника - все пак сме в Българи, не в Щатите, където лежат по парковете
Но аз имам година да завърша бакалавър (не ми признават предишната бакалавърска диплома), та нямам търпение да дойде ред и за магистратурата, че да приключвам с това учене, четене, четене.... 
! И затова искрено ви се възхищавам
!
!