Саморасличе, моите наблюдения от други момиченца са, че не всички обичат да карат колело, така че това да не те учудва
и на мен винаги ми се е искало да карам ролери, н отака и не намерих време, а и нечии чужди, че да пробвам
Моите поздравления за хубавото ти момче и за голямото му постижение - само напред и нагоре и с лекота да постига нови върхове! Амам голям е сладур и колко много е пораснал, отдавна не го бях виждала 

Повече обича да се катери къде ли не. Зъбчета нямаме паднали, нито клатещи се. Пломби също нямаме, което е супер! Даже пръстчето вече го смуче мноооого рядко. Може и да срича на глас, но вече се научи да не го прави и първо си го прочита наум и после казва какво пише. Голяма е хитруша. Но пък е и голяма дивачка и все ми опъва нервичките, но да е жива и здрава!, дано това дивеене да го израсте

!
.
. Освен това много бързо му писва. Все още се занимава най-много с клечки, камъчета и пясък. Да се катери пък няма никакъв мерак, но това ме устройва идеално - едно притеснение по-малко 
особено ако е колело с по-малки габарити и детето е стабилно, ще свикне веднага - нашият малкото колело направо го върти на пета