СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Честит имен ден на Тони и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Честито Мирта  Hug
Много е хубаво с две деца - е вярно можеш да луднеш, ама няма по-хубаво от това да си имаш бебе. Каката  помагА, но и много бързо й писва  Mr. Green . Вече ми тръшка врати, вика ми : Тихо, не си чувам филмчето!! Laughing и много филосоства.
Ще пусна една снимчица на двамата Simple Smile
Скрит текст:

Пуснете и вие снимки на децата да видим колко са пораснали  Heart Eyes

# 647
  • София
Честит имен ден на Тони и от нас! Hug  bouquet  bouquet

# 648
  • София
Отдавна никой не е писал, в това число и аз, затова да благодаря с огромно закъснение за пожеланията от последните постове.
Днес ще ви черпя  Mr. Green ! На моето момче сутринта му падна първото зъбче.
Феята на зъбките се е подготвила с подарък за утре сутринта  bowuu Laughing . Голяма радост беше днес.

# 649
  • Бургас
Честито на Тони за първото зъбче!
Да израстват само зрави, бели и силни зъбки!
Алекс също беше много щастлив, когато сепември месец му паднаха първите две зъбчета, даже едното вече е пораснало. Той каза, че госпожата в градината му обяснила, че това означава че е пораснал и той беше много щастлив.

# 650
Честито на Тони за първото зъбче! Ние още нямаме паднало зъбче Simple Smile

Кали Мей, какъв трябва да е подаръкът - задължително ли е паричка или може и количка  Laughing

# 651
  • София
Ами нашата "фея" му донесе звезден рейнджър на мотор, така че и количка мисля, че ще стане  Laughing.
Установих, че и второто долно зъбче му се клати на Тони, та скоро сигурно пак подарък ще се взима.

Я споделете някой бисер, който са казали децата.
Вчера споделих във Фейсбук част от разговор, в който питах Тони:
- Какво работи мама?
- Режисьор на пулт.
- А какво е режисьор на пулт?
- Човек, който прави телевизия.
 Heart Eyes

# 652
аууу, срамота е... зарязали сме всичко ... долу ФБ Laughing има ли още такива, които нямат? там поне се виждаме какво правим ... ЛЕКСИ?
Има ли още такива, които нямат паднало зъбче като нас Simple Smile

# 653
  • Бургас
Привет,
Веси, аз нямам ФБ, но нямам и време за компютъра. Нещо много ме натоварва психически работата и воъбще не ми се сяда на компа. След работа, караме колелета и тримата, разходки, игри и ежедневи. Ние сме с 3 паднали зъба и 1 и 1/2 излезли, но третия може и въобще да не излезе, защото няма място. Клятат ни се и два от горните, тръгнаха да ни избиват и кътниците. Алекс е в процес на тръшкане за всичко. Само когато е на компютъра не хленчи. В някаква фаза е, съужда се преди първи петли и тази седмица не знам как ще изкарам, вече съм дроб от недоспиване.
Споделета как са децата, а и вие. Чакам новини

# 654
  • София
Веси, наистина си е срамота  Crossing Arms . Вярно е, че във ФБ се виждаме кой как е, но сме спрели да общуваме помежду си така, както тук. Надявам се, че всички Септемврийчета са здравички и наистина много ще се радвам да оживим темичката ни.
На Тони му се клати второто долно зъбче, но за разлика от първото, това не дава да се пипа - явно го боли повече, или и аз не знам.
Сега ни е обзело голямо вълнение. Не знам дали съм ви споделяла, но от миналата година Тони ходи на карате и сега в неделя му е изпита за първото коланче (бяло с жълта лентичка  Laughing). Днес ходихме в едно фото за паспортна снимка, защото ако спечели коланчето, от Федерацията по карате ще му издадат паспорт за постиженията, отделно ще получи грамота за спечеления колан.
Стискайте палци да се представи добре (въпреки, че лицевите опори не ги можем  Joy).
Отделно от това продължаваме и с плуването. А този уикенд видяхме на басеина Вали на Мунка с татко му , както и малката сестричка, която вече ходи  Heart Eyes !

# 655
зъби паднали нямаме още ... на плуване ходи само в детската градина, на плиткия басейн, защото преди година и повече се стресира от нормалния басейн и оттогава казва, че го били разширили и нямал вече дъно и не иска да влиза в него  Simple Smile надявам се, че ще пръвъзмогне страха скоро и вече ще го водим извън градината.
баща му иска да го записва на нещо друго - бойно, но ще видим вече от есента ... хубаво е да разходват енергия някъде ... аз много държа на плуването, щото аз не го мога  Mr. Green
и такааа ... а иначе се молим за топъл юни, че в края на месеца сме на морето  Simple Smile

Кали, хайде чакаме след неделята да се похвалиш за каратето Simple Smile

Лекси, аз вечер го пращам само с баща му да карат колело - бащата свикна, има и други бащи и всички сме доволни Laughing

# 656
  • София
Ех, хубаво е да има раздвижване в темата ни. Simple Smile

И Дани няма паднало зъбче. Мен ми се струва рано, на Емко май след 6-тата год. започнаха да се клатят, но и на 2мата към годинката им изби първото зъбче като бебета, та може и това да оказва влияние. От няколко дни се оплаква, че го болят долните 2, но дали напират нови отдолу не знам.

Колело му взехме съвсем наскоро 20 инчово със скорости, драг скаут, като на Емо, малкия драг чака на терасата да го измия и пусна в продавалника. Забелязвам, че много бързо му окъсяха дрехите, втория срок ходят на баскетбол в у-ще, може и от това да е. Много им харесва и на 2мата. Simple Smile Иначе чакаме с нетърпение лятната ваканция, останаха им още 2-3 дни у-ще. Sunglasses

lexy, в къщи Емко е ранобудника, дори и в събота 6ч. е станал. Като му доскучее да е само с котката, буди и Дани, който си е поспаланко като мен. Laughing

# 657
Ванче, 20-ката не му ли е голяма или той е по-висок? На нас ни подариха едно 20-инчово със скорости, обаче на Гого му идва високо, не се чувства добре, няма контра, което е много важно за нас  Mr. Green и се принудихме за една 18-ка с контра. Той може и кара без помощни колела, но още не е свикнал на 18-ката, явно е и по-тежко колелото и засега ще си остане с помощните, да посвикне с размерите и габаритите ... Mr. Green

# 658
  • София
Малко му е високо, но седалката е на най-ниското. Той миналото лято се качваше на 20-ката на Емко, помагах му за самото качване и слизане, защото на Емко рамката е по-висока, въпреки, че е със същия размер гуми. Доста време преди това беше с колелото без педали, може би само година да е бил с 16-ката. Всъщност това без педалите май мин. лято го продадох.

# 659
Има раздвижване по темата, което ме радва Simple Smile
Ема едва наскоро забеляза колелото като забавление и тъй като още не може да спира е на 1 малко с помощни гуми ooooh! Зъбчета паднали нямаме, но пък забелязах,че има 1 кариес и трябва да се вземат мерки...
Кали,успех с каратето и ще чакаме новини Hug

Общи условия

Активация на акаунт