СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Ваня, бързо възстановяване!
Страхотна новина е че си отслабнала, но начина по който е е много тежък.
Много прегръдки

# 631
  • София
Благодаря ви за подкрепата!

И аз много се радвам, че отслабвам, но на никого на пожелавам по този начин. Всички панталони са ми като шалвари, наизвадих дрехи, в които преди изобщо не се напъхвах (все още си ги пазя Simple Smile). Та има изгледи да си вляза и в най-слабите дрехи. Grinning

М/у другото, предпоставка за образуване на камъни в жлъчката е също така дългото гладуване (не, че съм го практикувала, защото не издържах) и преяждането (тук съм била неведнъж  Embarassed). Самите лекари не са сигурни от какво точно се образуват, най-вероятно от холестерола в храните, а той идва от местните продукти (в къщи не обичаме мазно и не готвя така, та назад, назад се върнах до Дюкан и може би многото изпробвани диети). Затова, внимавайте кога, как и по колко ядете, в това забързано ежедневие не винаги се замисляме. И си пазете нервите, че и това май оказва влияние.

# 632
  • София
Честити втора радост на Мари! Да е жива и здрава бебка  Hug !

Гоя, лека бременност на теб!

Толкова е хубаво, когато има такива радостни новини в темичката ни  Grinning .

Аня, не би могла да го кажеш по-добре, отколкото си го написала относно диетите - подкрепям всяка твоя дума. Няма да разводнявам поста си с допълнителни подробности, но наистина е безкрайно важно какво точно се яде и кога.
Радвам се, че вече си по-добре  Hug !

Тони днес го водих на контролен УНГ преглед, защото преди десетина дни направи отит, но хремата още я влачим. Предписаха ни днес Назонекс, но категорично няма да го давам  Naughty Crossing Arms ! Ще си се придържаме към хомеопатията и така.
Иначе юнакът е добре. Във фаза сме на рисуването с водни боички и имам чувството, че денонощно може да се занимава с това. Мен ме устройва идеално, защото това е тихо и неангажиращо ме занимание, и така мога да свършвам по нещо вкъщи, когато сме двамата  Mr. Green .

# 633
Благодаря ви момичета  bouquet
Гоя, леко бременеене и на теб Heart Eyes

Аня, съжалявам да чуя през какво си преминала Hug Относно диетите - абсолютно подкрепям казаното от теб, особено тоз Дюкан, толкова е коварен,че думи нямам #Cussing out

# 634
  • Бургас
Честита Нова 2013 Година!
Желая много, много здраве, късмет, любов, разбирателство и много благополучие през годината на Вас и семествата Ви!
Надявам се да сте изкарали незабравима Нова година!
Нашата също е незабравима, но поради Варицела. Такава гадост не съм виждала. Алекс целия е в пъпки, ама няма местенце, където да няма, включително в миглите на очите, в ушите, ноздрите, устата, абе ужас. Много го сърби, правихме някаква пудра, уж да го облекчи, ама е само временно. Дано по-скоро да му мине, защото днес продължават да избиват.
Прегръщам Ви всички!

# 635
  • София
Ох, милият! Дани я прекара пролетта, точно за РД на брат си. Избиваха първите 2 дни само при него. И интересно Емко не се зарази. Бързо да минава на Алекс! А темп. има ли?

Успешна и благословена Нова година и от мен!
Едната ни кумица вчера роди близначета, момиченца! Grinning Другата чака момиченце напролет, много бебета край нас тази година - имам и 2 приятелки ще раждат напролет.

# 636
  • Бургас
Ваня, честити бебешки новини около вас!
Да си здрави и пукави малките юначета!
Алекс от снощи е с температура и продължават да избиват пъпки. Днес е 4 ден, почти няма здрава кожа останала. За сега не го сърбят, но го болят. Дано скоро да спрат да избиват и да се оправят, че той много се мъчи. Днес не иска нищо да яде. И в устата има афти.
Сори за оплакването. Хубав ден ан всички

# 637
Горкото детенце    Sad. Ще се пребори той и бързо ще забрави Hug

# 638
  • морето и сините вълни :)
Здравейте!
За много години на всички
Не съм влизала от месеци тука,направо не помня от кога.Не съм ви чела но ще по прочета какво се случва с нашия отбор.При мен все една и съща.Влади расте ,с това и не-слушането му:)
Голямо ми е диваче-ама да и е жива и здрава мишката Hug
Лятото си взехме кученце,най вероятно всички във facet-o са го виждали и с него и Влади вкъщи лудницата е пълна.Пускаме джипа с дистанционното(който и на всичкото отгоре пее) пускаме и кучето да лай след джипа и лудницата започва...
та така всеки ден сме вкъщи.хихихихи
Целувки на всички сега ще ви почет малко....да видя кои бременеее и кои не

# 639
Честита Нова година! Здраве и късмет да има!

аз също не съм влизала тук от месеци, тъй като във фейсбук се наглеждаме кой как е  Simple Smile

Ванче, не се укорявай за жлъчката и за Дюкан  Naughty аз също я правих ... едва ли някой ще може да ти каже защо се е получило така ...

а иначе за слабеенето - знаете, че аз съм фен на детоксикациите при пълнолуние  Peace ако се правят всеки месец - гаранция, че ще паднат много кила  Laughing

# 640
  • София
Веси, и нея съм правила. Laughing Доста диети бях пробвала, не знам вече от какво се бяха появили тези камъни, четох, че май е често явление при жени с породени деца - по време на самата бременност хормоните повлияват да се сгъстява жлъчния сок и явно 2 една след друга... Вече не го мисля, добре съм, почти всички храни ям вече, ограничавам се (най-вече не вечерям), защото искам да продължа с отслабването и най-вече да ги запазя. Simple Smile

# 641
Здравейте, момичета   bouquet Много щастлива и успешна Нова 2013г.
Аз да се похваля,през юли ще си имаме бебе и Тошко е много щастлив,че ще става батко  bowuu
варицелата я прекарахме по Коледа,открих я на една бензиностанция в Сърбия по път за Германия,за 3-4 дни изби и за толкова и завяхнаха пъпките,дано всички я изкарат така леко  Hug

# 642
Честита нова 2013 и от нас Hug
Мирта, лека и успешна бременност и прекрасно,здраво бебе на финала Simple Smile
Много се радвам,че 1 по 1 преминаваме в отбора на майките с по 2 дечица Simple Smile

# 643
  • Бургас
Мирта, честита втора бременност и от мен!
Честит имен ден на Тони на Калимей!
Да е жив и здрав, много усмихнато и будно дете!

# 644
  • София
Честит имен ден на Тони на Калимей!

Сърдечно благодаря   bouquet !
Ето да се почерпите за здавето на моя именик:

Общи условия

Активация на акаунт