СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 058
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, когато и където можете  Hug Аз съм в хотела и мога да присъствам на няколко срещи, ако се наложи  Peace

Краси,благодаря ти мила  Hug  Радвам се, че Ани е добре. Ама и тези доктори са едни... И аз вчера се ядосвах с един, при когото ходя на държавна ЖК, стои в кабинета само за красота - все като го попитам нещо ме препраща при разни "платени светила в областта"  Close

За срещата - за събота сутрин, без децата, в х-л Акваленд в залата за непушачи Wink, мисля че около 10ч. ще е удобно за всички. Засега Веси и Илианка са почти на 100% сигурни, чакам Ванчето и теб за потвърждение. Марито и Ками няма да могат да дойдат. Аз ще се обадя на Велина, а Веси ще помоля ако все още поддържа връзка с Емук да покани и нея. Ако се сещате за още някого казвайте.

# 556
  • Бургас
Краси,
имаш невероятен бонбон! Потънах в очичките! Много прилича на Ани!
Приятна среща на всички в Пловдв!
Аз бях на курс в Банкя. Това е първото обучение, което беше невероятно. Много се разтоварих и много научих. Преподавателя беше страхотен човек. Раздаваше се в това, което преподаваше. Вечер купонясвахме с колеги и се върнах като след почивка. Сега чакам уикенда да почина малко.

# 557
Да са живи и здрави всички с имена Константин и Елена! Весел празник на всичките ни именници!

Момичета задават се 4 почивни дни, някой желаещ за среща?
Ако искате може да идем с децата на театър, след това в някоя градинка да ги оставим да потичат, а ние да си поговорим Simple Smile Мисля, че за детски клуб няма да постигнем съгласие, така че мястото да е удобно за всички. Затова по-добре някъде навън - като има пясък и люлки децата са доволни Wink

# 558
  • София
Винаги съм от желаещите за среща  Mr. Green .
Давайте този път да се организираме сериозно, че наистина не сме се събирали от много време.
Може в Борисовата градина, или в парка "Заимов" или парка срещу Софийския университет, или в Южния... както решите, за мен е без значение.
За куклен театър - има много малък избор на представления в момента, защото е края на сезона. Пък и е по-добре да сме навън в хубавото време.
Може и да се видим някой късен следобед или вечер в някое заведение, без децата.
Варианти много - и всичките ме устройват  Peace !
Само да се организираме.

# 559
Тази събота и неделя съм на работа,но четвъртък и петък почивам. Както знаят софиянки, живеем до парка Гео Милев,Борисовата също не ми е далече. Ако някой има желание да се видим, да се обажда Hug

# 560
Здравейте момичета след толковааа време.
Да се отчетем и похвалим, че ще ставаме четирима и ще сме 2 на 2  Grinning
Ема е много заинтригувана и казва,ч е ще помага - ще видим  Laughing
Иначе сега ще я записваме на балет, досега в градината ходи на модерни танци и английски  Simple Smile, но приключи годината.
Вие как сте, нещо ново да се похвалите?

# 561
Иначе сега ще я записваме на балет, досега в градината ходи на модерни танци и английски  Simple Smile, но приключи годината.
Вие как сте, нещо ново да се похвалите?

Честито Hug Толкова се радвам, че все повече от нас се решават на второ дете:)

# 562
Честито begbie , страхотна новина , лека и безпроблемна бременност  до финала! Hug

# 563
Благодаря  Heart Eyes

# 564
Бегби, много се радвам и ти пожелавам лека бременност Hug - а Ема-бадема ще е прекрасна кака  bouquet

# 565
Бегби, много се радвам и ти пожелавам лека бременност Hug - а Ема-бадема ще е прекрасна кака  bouquet
Горещо се надявам!  Laughing Heart Eyes

# 566

Честито begbie, лека бременност до края ти желая  Hug
Аз и Марито също чакаме бебчета Simple Smile Марито не се е хвалила какво ще е второто и детенце. Ние ще сме като вас - очакваме момченце в началото на август Simple Smile И Яна повтаря, че ще научи бебето на много неща - да говори, пее, танцува и да не си бърка в носа  Laughing Нашите кумци имат момченце на близо 7м. и когато се виждаме с тях Яна е много нежна с бебето, гали го по краченцата и косата и много му се радва. Надявам се и с нашето да се държи така.

За среща с децата май не остава много време...Аз предпочитам някъде на закрито да се видим - едно ако завали и второ, че не мога да тичам след Яна "на дълги разстояния"  Mr. Green Пък и нашия татко много трудно успяваям да го убедя да се включва в подобни мероприятия. Другия вариант е наистина без децата да се видим. Но като гледам май и във фейс-а трябва да пуснем съобщение, че тук сме 3-4 дето се вясваме.

# 567
  • Варна
Здравейте момичета!  bouquet
Не съм писала в темата Embarassed,,,ехееее не помня и аз,но ще разкажа накратко, как я караме:)
Първо да се похваля,че вече говорим и правим изречения, пеем песни и рецитира стихчета.
Не зная защо ,но Роди не искаше да говори,започнахме да ходим по доктори (УНГ,Невролог,психиатър,психолог,логопед) за да разберем от къде е проблема:(
изкараха я аутист,после хиперактивна и накрая излезе дефицит на внимание изписаха и сиропи за уж храна за мозъка,добре ,че не ги дадох:(
прекратих всичко сама и реших ,че детето има нужда само от логопед и не съм згрешила нали съм и майка вече година ходим (попаднахме на логопед харесват се взаимно)
Не ходим на градина,занимаваме се в къщи ,записах я на художествена гимнастика:)
На есен ще съчетаваме предучилищна с логопед

Честито на всички мами който ще си имат второ бебенце! :hug:adi_san ,begbie,Марито(пирожките на Марито дано ,не греша се хапват редовно у нас)
Много е хубаво ,че си правите срещи и се виждате,ние се виждаме с erika и нейното момченце Емилио в кварталния парк.
Кали, благородно ти завиждам за свалените килограми:) yes
Аз спрях цигарите и се накичих с едни 10кила  261uu голяма мъка,но много е важно да се харесваш,че иначе големи депресии,и с друго се успокоявам, казвам си важното е да сме здрави другото майната му.
Записах се на народни танци в кварталното читалище:),но май банкетчетата повече от танците:)хихихи
Много дълго стана,уж накратко,радвам се че писах ,не знам защо ,но все едно ви познавам нищо ,че не сме се виждали:)

До скоро!Бъдете здрави! Hug Hug Hug

# 568
Adi_san 29-та седмица а? То почти не останало, хваща ли те бъзето  Laughing Аз отсега правя уговорки с таткото вкъщти:"да вземем този път да пробваме секцио?!"  Laughing
Babaitka, много хубав пост, така зарежда с положителна енергия Simple Smile)
10 килца- много важно, ама пък не пушиш  Simple Smile Hug
И за танците искренно завиждам, щото съм мързеееел и като такъв реших като се роди детето и съм си вкъщти да се запиша на китара ( само да не мърдам ) Laughing

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 18:41 от begbie

# 569
  • Варна
Здрасти пак Wink
begbie -мацко, това с китарата ме разби  Joy Joy Joy
да споделя моите мисли за диета,чудех се с какво да се стимулирам и си мислех да си взема
витаслим за отслабване, но после си казах шупе ме е да се тъпча с хапчета,ше зема да се гътна Naughty реших ще си взема дъвки витаслим за отслабване  Mr. Green
тъка че, аз с дъвки, ти с китара голяма картинка  Hug Hug Hug
begbie
не се чуди,щом не си пробвала секцио, не ти трябва(стига да не ти се наложи де)
моите и двете са секцио,но аз така си бях решила,за баткото се налагаше,а с роди не ми се искаше да разбирам какво е нормално раждане нищо ,че по лесно се възстановяваш,но ти си знаеш Peace  
 ,а гледам от варна си къде ще раждаш?

п.п.сега открих групата в фейса, там съм Радостина Иванова пратих покана, ще чакам някой да ми отключи   newsm56

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 16:30 от babaitka

Общи условия

Активация на акаунт