СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Честито ново бременеещо мамче в отбора!
Пожелавам лека бременност и леко раждане!
Всички дечица ще са добрички и милички с бебчетата, вече са големи и разбират.
Успех с китарата и дъвките! Wink
Аз ходих до началото на май месец на народни танци, но не отслабнах и грам.
Сега се надявам поне два-три килограма от жегите и по-леката храна да сваля.
Приятна нова седмица!

# 571
,а гледам от варна си къде ще раждаш?

не знам, шубето голям страх Embarassed, сега си мисля за АГ-то, предния път бях в Майчин дом. Този път бебето по-голямо, сега имам такова шкембе както с Ема в шестия  Laughing

# 572
  • София
Отдавна не съм ви писала, но ви чета от скоро. Simple Smile Честито на новите коремчета и леко бременеене! Hug

begbie, аз имах същите опасения като теб, когато бях бременна с Дани и се радвам, че докторът ми не се нави на секцио. Родих го пак едро бебе, но мнооооого по-лесно. Wink

# 573
begbie, честито   bouquet

Бабаитке, защо не пробваш една детоксикация - след няколко дни е пълнолуние  Mr. Green със сигурност ще свалиш малко ... Аз ще правя детоксикацията на Атанас Михайлов /хомеопата/, с фреша, но само в неделята и понеделника  Simple Smile

# 574
Честит празник на милите ни дечица!!!baloni Да растат засмени и много щастливи!!!

Лека бременност на begbie!

# 575
  • Бургас
Честит празник на всички септемврийчета!
Желая много игри и усмивки на детските лица!

# 576
  • Асеновград
beqbie, страхотна новина. Леко бременеене и от мен, и едно здраво, сладко и пухкаво бебче Simple Smile)

Ади, много съжалявам, че не успяхме да се видим, не успях и да ти звънна, беше много гаден ден, и видях, че си звъняла, но беше късно, на другия ден изключих, и то си мина времето и нямаше смисъл да звъня  Embarassed

Ние сме добре, Анито изкара една дребна шарка, наречена Розеола, или шестата болест, водят я най-леката и безобидна шарка. 3 дни беше с Т около 38, без нищо друго, и след това избиха пъпчиците навсякъде, едни ситнички,отначало като петънца, после се оформиха. Сега вече почти няма нищо. Уж е до 3-4 годишна възраст тази шарка, а пък в редни случаи можело и на по-големи дечица-тя Анито е с мерките на 3 годишно, така че  Laughing
Иначе Кристиан, както беше кротък и все го хвалих, сега е станал такова шило, не мога да го държа, само се върти, бута ме, а още нито може да се изправя сам, нито да лази, в един такъв период е  Whistling върви едричък, за разлика от кака си  Grinning

Бабаитке, майчината интуиция няма равна! Добре, че не си дала другите неща. Всичко ще се нареди, щом си взела правилното решение, и вече имате успехи  Heart Eyes

# 577
Здравейте и от нас, от мноооого отдавна не съм писала, домъчня ми за вас и реших да намина, зарадвах се много на новите коремчета, леко бременеене в жегите момичета.
Ние с Поли все още се гледаме самички, опитахме детска градина, ноооо изобщо не се получи, ходи 1 месец и беше много напрегната, постоянно плачеше, будеше се нощем с кошмари и все питаше кога е събота и неделя, за да не ходи на градина, беше кошмарно и спряхме градината. После зимата беше тежичка и депресарска, поразболях се, но и това мина.
Много се зарадвах на Кали за постижението, ще го опитам и аз това, от вече 3 години не пуша и си сложих едни килца, дето не мърдат изобщо надолу, само качвам допълнително по още 5 и ги свалям пак същите Joy
Сега сме по морската градина по хладинките, скоро ще ходим на южното моренце, че нашето ни е тясно Joy и малко, после ще се върнем в Силистра до септември и така обикаляме страната, чудим се къде да се скрием в жегите.
Това е за сега от нас много целувки и прегръдки за всички септемврийчета от Поли.

# 578
Здравейте и от мен Simple Smile Не съм писала 100 години... А виждам сега само хубави новини тук  Grinning

Бегби, Честито мила, желая ти много лека и безпроблемна бременност и здраво пухкаво бебче на финала да си гушкаш  Hug

Все повече майчета се навиват за второ бебче и много ви се радвам да знаете!  Hug Hug Hug Ние се помайваме само, а то времето лети...

Мейче
, и на теб голамо БРАВО за килограмите! Ти си герой и ще пребориш и останалите 10  Hug

бабитка, Браво и за вашите постижения - мама знае най-добре наистина!  Peace

Hug  bouquet на всички

# 579
Ескарина, хайде де Simple Smile) Макар че аз какво подканвам, при нас стана: ИЗНЕНАДАА Laughing

# 580
Не съм влизала година и повече и кво да видя - те темите си вървят Hug Hug Hug Честито и на другите бременни, дано всичко си върви по план и се радваме на още слънца.
Ески, хич не се помайвайте, ми идвайте бързо в отбора Heart Eyes Сега отивам да ви чета, че нищо не съм прочела още и пак ще се включа Mr. Green

# 581
Мариии, ама ние сме горе-долу с един термин май Simple Smile) Hug

# 582
 Hug Hug Hug Почти Laughing
Мале Калииииииииииии, -25 кг - завиждам ти и то хич не благородно за успеха! Браво!  bouquet

# 583
  • София
Мари, Бегби, честито на вас  Hug !
Лека бременност ви желая и разкошни, здрави бебчета на финала!

За килограмите - нещо съм се занемарила напоследък. Искам още 10 да сваля, но лятото (парадоксално!) не мога да съм на режим, защото не удържам без сладолед и сезонни плодове  Blush . Живот и здраве, след РД на Тони, ще се взимам пак в ръце.

Това лято ние няма да пътуваме никъде, ще сме си в София, защото на мъжа ми му предстои командировка, която не е ясна кога точно ще се случи, въпреки че вече е отпуска.
Най-много да си направим пътуване за ден-два до Банско, Боровец или другаде, но близко до София.
Тони го спряхме от градина за времето ни за отпуск и сега се гледаме вкъщи.
Това са горе-долу новините от нас.
Весело лято желая на всички  Hug !

# 584
  • Бургас
Мари, леко бременеене и сладко и усмихнато бебче на финала!
Остават ми още 5 дни и аз излизам в заслужен отпуск. Доста се изморих и нямам търпение да почивам. И Алекс няма търпение да почине малко от градината.
Хубав и прохладен ден Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт