Отдавна не съм ви навестявала, но просто нямам грам време. Младежа ни изненада и се роди месец и половина по-рано от предвиденото, а тъкмо бяхме си получили ключовете от новата квартира и да не ви казвам как се гледа бебе и се подрежда жилище едновременно. Добре че майка ми беше дошла иначе не знам как щеше да се вместим в графика за изнасяне-нанасяне.
Иначе сме добре, кърмим се на поискване през час и половина-два, цока на 2 "рунда" по 15-20минути с почивка посредата за смяна на памперса и събуждане. Неонатоложката каза, че е нормално така защото е по-малък и много бързо се изморява. Родих го нормално - 47см/2,4кг. - вчера го теглихме и е почти 4кг
Наложи се да постои два дни в легло с подгряване, подаваха му кислород, вливаха му система, 4 дни му биха антибиотик, и за моя голяма радост нямаше никакви усложнения. Започнах от втората вечер да го слагам на гърда и той започна да наддава. Стояхме само 5 дни в болницата, слава богу! Сега сме вкъщи и всички знаете как е - мама ходи цял ден по пижама, къде яла, къде пила, но най-често опитваща се да си навакса със съня. Това 12 разово хранене направо ми взима силите, но пък детенце наддава с добри темпове и това е най-важното. Другата седмица ще си вземем най-после и Яна от Велинград. Надявам се да е добричка и послушна и да оставя бебо да спинка.
"Викат" ме да давам манджата

Чао и целувки за всички

течение. Пробвахме всякакви ванички с какво ли не. Накрая все пак си изпи антибиотика й и мина, слава Богу!
Разбира се още в началото направихме всякакви изследвания и антибиограма включително, но не бързахме с антибиотика, обаче нямаше как. Важното е, че помогна! Познайте дали ще я водя скоро на басейн??... Тази година ни беше за първи път и явно с основание съм се притеснявала да не я водя досега. 
Деси много й харесва да играе там. Обаче ми е голямо диваче и на моменти направо подлудява всички, но пък в другата част от времето е направо душица! Да ни е жива и здрава, пък с белите, инатите и щуреенето ще трябва да се справим!
Добре е, че сте овладели проблема, но ме ужаси с тази бактерия
и дори големи хора, защото има една гъба, по която тече вода и става като душ. Та големите влизаха да се разхладят, за да не си плащат за басейна за големи