СЕПТЕМВРИйчето расте и не млъква то въобще!

• 68 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Привет на всички  Hug
Отдавна не съм ви навестявала, но просто нямам грам време. Младежа ни изненада и се роди месец и половина по-рано от предвиденото, а тъкмо бяхме си получили ключовете от новата квартира и да не ви казвам как се гледа бебе и се подрежда жилище едновременно. Добре че майка ми беше дошла иначе не знам как щеше да се вместим в графика за изнасяне-нанасяне.
Иначе сме добре, кърмим се на поискване през час и половина-два, цока на 2 "рунда" по 15-20минути с почивка посредата за смяна на памперса и събуждане. Неонатоложката каза, че е нормално така  защото е по-малък и много бързо се изморява. Родих го нормално - 47см/2,4кг. - вчера го теглихме и е почти 4кг Simple Smile Наложи се да постои два дни в легло с подгряване, подаваха му кислород, вливаха му система, 4 дни му биха антибиотик, и за моя голяма радост нямаше никакви усложнения. Започнах от втората вечер да го слагам на гърда и той започна да наддава. Стояхме само 5 дни в болницата, слава богу! Сега сме вкъщи и всички знаете как е - мама ходи цял ден по пижама, къде яла, къде пила, но най-често опитваща се да си навакса със съня. Това 12 разово хранене направо  ми взима силите, но пък детенце наддава с добри темпове и това е най-важното.
Другата седмица ще си вземем най-после и Яна от Велинград. Надявам се да е добричка и послушна и да оставя бебо да спинка.
"Викат" ме да давам манджата Simple Smile
Чао и целувки за всички   bouquet

# 586
  • София
Честита ви радост, Ади! Hug

# 587
Честита радост и от мен:)))) Важното е, че всичко е ок. Младежът много добре наддава. Ния също беше 2,400 като ни изписаха, а сега на 6 м. е 7,500. Кърменето много изморява. Дано Яна е послушна, защото с двама е голям екшън:) Аз за 5 м си върнах кг от преди да родя.Няма спирка.

# 588
Леле Адиии, герой си ти Simple Smile)
Да ти е жив и здрав малкия юнак  Heart Eyes Heart Eyes
Аз както напоследък постоянно се оплаквам,ч е ми тежи, май-май по-добре да си мълча  Embarassed

# 589
Момичета, не можете да си представите колко ми е приятно като чета за новите бебенца! Връщам се с носталгия назад  Embarassed Не мога да повярвам, че наближава 5тия РД на детенце...

Ади, да Ви е жив и здрав юнака (и от тук)
Мари, Бегби - изживейте прекрасно всеки миг от бременеенето и леко раждане  Hug Hug

# 590

Мари, Бегби - изживейте прекрасно всеки миг от бременеенето и леко раждане  Hug Hug

Hug Hug

# 591
  • Бургас
Ади, честито!
Много се радвам за малкия юнак. Все така дад наддава малкия юнак. Пожелавамм ти Яна да е много грижовна, мила и добра сестра!
Много прегръдки от нас!

# 592
Ади, честито и тук - да ви е жив и здрав малкият юнак!   bouquet Ти си голям герой и съм сигурна, че се справяш отлично с всичко  Hug А най-важното е, че всичко е наред!  Peace

На другите брененни майчета желая леко бременеене в това горещо време и сладки пухкави бебчета на есен  Hug Hug Hug

Честит рожден ден и на всички малки пораснали септемврийчета, които вече станаха на 5 годинки! Да са живи и здрави, да растат щастливи и много да радват мама и тати!  nbirthday  Gift Tada

Това лято от басейн успяхме да се заразим с някаква бактерия и на Деси й се появи ужасно зелено  Sick течение. Пробвахме всякакви ванички с какво ли не. Накрая все пак си изпи антибиотика й и мина, слава Богу!  Praynig Разбира се още в началото направихме всякакви изследвания и антибиограма включително, но не бързахме с антибиотика, обаче нямаше как. Важното е, че помогна! Познайте дали ще я водя скоро на басейн??... Тази година ни беше за първи път и явно с основание съм се притеснявала да не я водя досега.  Naughty

Ние сме в Ямбол сега, и тук е жега, но не е като в Русе. Там жегата те притиска като в менгеме и те изцежда зверски. Тук в Ямбол са направили страхотна детска площадка в парка, всъщност са обновили целия парк-остров. Много е красиво, а детските съоръжения са шведски и повярвайте ми, не бях виждала повечето от тях досега, но са много идейни  Wink Деси много й харесва да играе там. Обаче ми е голямо диваче и на моменти направо подлудява всички, но пък в другата част от времето е направо душица! Да ни е жива и здрава, пък с белите, инатите и щуреенето ще трябва да се справим!  Praynig

Весели празници поркай предстоящите рождени дни на септемврийчетата ви желая!  Hug

# 593
Ески, много неприятно Sad Добре е, че сте овладели проблема, но ме ужаси с тази бактерия  Confused Трябва да има контрол върху обществените плажове, най-вече, защото се посещават от много и различни хора.
На вас весело изкарване в Ямбол и да пуснеш снимки от новия парк  Hug

# 594
  • у дома с любимите си хора
Ади,честито и от мен!Важното е,че сте добре и всичко е приключило благополучно.

# 595
  • София
Екси, ние бяхме за Великден в парка в Ямбол и течеше още ремонт, май даваха кадри набързо по някое предаване (мисля, че Бойко Борисов беше на откриването и по бтв сигурно съм гледала). И преди си беше много хубав (когато аз бях дете), но сега сигурно е още по-хубаво!
Много неприятна случка с басейна. Sick

# 596
Ади, честита подранила слънчева радост Hug - аз се зарових днес във фейсбука,че те позагубих и видях кога си писала за раждането Shocked - много се изненадах и зарадвах.Важното е,че сте добре с малкия юнак Peace
Днес се присетих,че започнаха рождените дни на нашите септемврийчета и затова искам да пожелая на всички щастливо детство,много игри, успешно учение - нали започват предучилищна - и на нас, мамите, здрави нерви,че никак не е лесно,но пък е толкова хубаво.
Бременлинки, стискайте краката и здрави бебчета на финала ви пожелавам Hug

# 597
Илианче, Аня, имам снимки на площадката във ФБ в албума Summer time Simple Smile

Илианче, съгласна съм, и по-специално на басейните - в детския басейн, където стана случката, който е 2 на 3 метра, отделен на поне 8 метра от басейна за големи, влизаха тинейджъри  Close и дори големи хора, защото има една гъба, по която тече вода и става като душ. Та големите влизаха да се разхладят, за да не си плащат за басейна за големи  Shocked Shocked Shocked Уникална простотия... Аз не знаех, че е така, като заведох Деси. А пък чух добри отзиви от други, които са ходили на този басейн. Всъщност ходихме там два пъти и първият път нямаше много хора и в детския бяха само малки деца. Но втория път беше такова каквото ви го описах по-горе... просто нямам думи!

Сами, как предучилищна? Не са в четвърта група предучилищна? Ти сега ме шашна!  Grinning

# 598
  • Варна
Ооо, Ески, как не си в час Simple Smile От две години се говори, че вече от 5 години градината е задължителна и е предучилищна. Който не е ходил на градина до сега, задължително трябва да тръгне на 5, за да може ез проблеми да запише 1 клас. Те толкова много говориха Simple Smile как си изтървала Simple Smile

# 599

Hug благодаря ти Дани, при мен почти не усетих кога минаха 7 месеца, че правим як ремонт на една къща и всичко ми е между другото Mr. Green
Ади, честита радост - макар и със закъснение! Бъдете щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт