Жената зодия Овен/21

• 27 915
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Кокич, честит празник на детенце! Да е жив и здрав, щастливо и беладжийско детство му пожелавам!
Бенджи, я не се скатавай, ти именик нямаш ли?  Thinking
Аз имам три броя : баща, сестра, племенница и черпя бобони и вино Simple Smile

Ели, какво да кажа.....всичко излезнало от ръцете ти е прекрасно! Фен съм ти, да знаеш Simple Smile

# 136
Зайче хвана ме.
Имам именник  Blush

Слагам и аз почерпка.

А Зайче, живи и здрави да са ти и тримата именника  Hug

# 137
  Да са ви живи и здрави имениците-бащи, синове, братя, мъже и т.н. по родовото дърво   bouquet

# 138
Честото на всички именници!
Коки,Зайо,Бенджи........  bouquet

# 139
Ох, че съм заблеяна.  ooooh! ooooh! ooooh!

Коки, честит ти именник и на теб Simple Smile  Hug

# 140

Честито на всички празнуващи днес!  bigdance2

Специални поздрави за сина на Коки!    Tada

# 141
Честито на имениците! Да носят с радост името си!Ако има някой, който да забрави някоя годишнина, то това съм аз. Всъщност вече си ме знаете.
Обаче това е важна годишнина и едно от най-умните неща, които съм сътворявала в живота си - вчера стана една година, откакто не пуша!
Черпя по този повод

# 142
  • при моите деца .....
О, Лейди, това е повод за отбелязване.... разбрах за какво е подарък СПА уикенда  Mr. Green - заслужен е!
БРАВО!
Честито на всички, които празнуват отново.
Пия мляко с нес, къпя се и отивам на работа.
Хубава вечер!

# 143
И от мен най-искрени пожелания за всички именници.

И хубава събота и неделя ви пожелавам.

# 144
честито на всички и от мен!при нас е весело,тате още си е у дома,разходки,пазаруване....в неделя и брат  ми с каката и племенниците ще минта...веселоооо Mr. Green

# 145
Лейди, гигантски поздравления! Това е голямо постижение! Hug

Връщам се от тае бо и докато чакам пералнята да се врътне, ще драсна тук - там някой ред.
Единият крак ме боли отпред и отзад, а другият само отпред. Въобще, красота! Mr. Green
Мърдам там някак, колкото да не е без хич. Обаче съм + 3кг. и ще ходя на тренировки, че задника ми е стигнал до земята, а баджаците ми са като на турска кокона  Sick Вече ставам за ориенталска танцьорка  Joy
Слава Богу, тази вечер не съм на имен ден и отървах голямото плюскане и пиене.
Утре има детски рожден ден, което означава отново софра и гадни калории. Затова смятам да засиля мъжО да отиде. И без това, много се харчи сред майките, ще си прекара добре  Mr. Green

Ели, виж колко съм примерна! Wink

Лека нощ! Аз се отправям към luvbed

# 146
ех, corset, че забавен изказ имаш, разведри ме преди лягане, че се сетих , когато и аз ходех на тае бо  #Crazy лека нощ

# 147
Корсет, мен нищо не ме боли - ни отпред, ни отзад  Joy Което не ми пречи да си дебелея. Ама пък то тука все кльощи - нека има разнообразие  Grinning

# 148
  Корсетче, ще спечелиш тиквения медал по примерност  Laughing  Hug А ти дръж болните си крака на раменете на милото  Mr. Green И изобщо не се пробвай да ме изместваш от поста-най-закръглена кадъна на емирството! А уж съм на диета ( дръжки, днес ядох спагети)  Embarassed и правя гимнастика. А казват, че от креватна  не се слабеело, а само се хубавеело  Joy Joy
Лейди, честито! И страхотно се радвам за постижението ти!
И да ви кажа, май съм полудяла. Бях сигурна, че съм разказала за срещата ни днес с Делтичка, Ягодинка и Медузка, а сега не виждам поста си.. Има 2 нови снимки в нашето албумче Simple Smile

# 149
Благодаря ви! Hug

Честито със закъснение на Зайчето,Бенджи,Пепи!Да са ви живи и здрави имениците!  bouquet  bouquet  bouquet

Лейди,честита годишнина!Това си е голяма победа!Поздравявам те!И аз съм минала по този път и знам колко силна воля е нужна! Hug

Делте,къде забегна? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт