Жената зодия Овен/21

• 27 918
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
  • при моите деца .....

Добро утро!!!!
Сядам с кафе и препечени филийки!
"Отвори очи и виж
красотата на живота.
Изпълни сърцето си
с чувства
и усети
неговото вълшебство!
Това е той - живота
и ти си в него!
Не бъди търговец на щастие,
Подарявай го и то само
ще се върне при теб,
чрез усмивката
на любим човек,
чрез приятелското рамо,
чрез чувството,
че има смисъл
да продължиш напред !!"

Хубав почивен ден!

# 151
  • Varna
ДобрЮутрУУУУ
Бобич, ти като ги пляскаш тез закуски, лапаш ли нЯщУ от тях, или само за такива кото мене които не спазват диети ги слагаш Hug Wink Благодаря ти, мила  bouquet

КОКОЛИНЧЕ, Hug
Тука съм Душе, ама не ми се пишеше.

Сега за гУспУжа Корсетова, която се сравнява със Ориенталска танцьорка. Та и слагам аз Ино линкчИ на Ина колежка, бивша спортистка а след това и инструкторка по Ориенталски танци в Станбул. Та да види какви баджаци има и да види колко и е задника до зИмята. Па да вземе да сЪ засрами, щом толкова е надебеляла smile3534 Аз лично бих искала да съм толкова дебела, кЪт кУлежката Асена Wink Пък Корсетчето тогава нека ми завижда на дебелината на Ориенталска танцЬОркЪ newsm47

http://www.youtube.com/watch?v=HYHkaEsms5s

# 152
  • при моите деца .....
Ех, завиждам на Асена и за умението да танцува и за фигурата...
Искам и аз ориенталски танци - поне 2-3 пъти да посетя....
Делтич, хапвам, днес 2 препечени филии....  Hug

# 153
  • Varna
Бобич, нИмой бе Душо, само две прИпечени филийчици, да не ти прилошее Hug Аз тъкмо приключих със Пепеляшката работа. Добре, че поне нямаше да готвя. Доволна съм, какво свърших, правя се неустоима, и да видим дали БатЮ шЪ мЪ заведе някъде. Отида да даде капаро за нов климатик и останя някъде из кафенетата, а аз съм му намислила ТурЦки ристУрант Wink Отдавна не съм ходила там, прияде ми се нЯщУ комшийскУ smile3508

# 154
Добър ви ден! Simple Smile

Делте, no comment! Голямо засрам  Embarassed

Това ми трябва - някой да ми набие канчето, че най- накрая, да спра да се тъпча  Laughing

Обаче аз имах предвид този тип танцьорка: http://mqsto.com/video/5116

# 155
  • при моите деца .....
Ха, добър ви ден....
Сега ставам от сън....  Embarassed Явно в повече ми е умората, пък и домакинската работа няма да избяга...
От 18 съм на имен ден по женски, после на механа - семейно.
Хубава вечер!

# 156
  • Varna
Преди малко и аз се прибрах.
Като излязохме към един и нещо, че чак сега се прибираме и мятам прането за гладене. Тъкмо добре изсъхна днеска на слънчице.

КОРСЕТЧЕ,
Има мнго дебели душе, но тази която си показала, е факир. Ний шЪ гледаме да стигаме Асенчето, ама ти със тия трите мижави кила, скоро и ще я надминеш. нЪл тИ знам дупарата бе маскара, я стига рИва. ВсичкУтУ Увен тЪ видЕ Grinning
Отивам да гладя чаршафоци и дрехи.....ко да праЙш, съдбааааа Wink

# 157
Цял предиобед бях в магазина, по точно - в съседната сладкарница. Ами то толкова много познати и приятели се бяха разщъкали заради хубавото време...
Тук положителни температури не сме имали от поне месец, днес стигна цели 2 градуса и слънчице се показа. Красота!
Я да мълчите, кльощи такива! Дебели  били! Кратунките ви са дебели  Joy

# 158
Мацки,живот и здраве на 10ти април летим.Купихме билетите. Peace
Искам среща с колкото се може повече овни newsm68 newsm68 newsm68

# 159
  Хайде овни, присъединявайте се! Да направим пролетта с Коки една голяяяма среща. Simple Smile
Коки, страхотно се радвам  Hug Hug Вчера разглеждах албума със снимки от наши срещи ( в компа ми де) и толкова мило ми стана..даже проследих как сме ставали все по-задружни и близки по снимките. Ако тази година не съм ви казвала:
Обичам ви!
Нямам с какво да се похваля, дните ми едни и същи- кафе, закуска,рисуване, обяд, кафе, рисуване. Но ми е хубаво де, не се оплаквам. И двете ми момчета са у дома с мен, като мога ги поглезотвам Simple Smile. Искам вече да ми замирише на пролет и да търся в гората горски кокичета.

# 160
... и минзухари.

# 161
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУуу wavey

ХаДи, че е caffee time, че Бай Араб иска да ни поналей пУ Ино каЙве Wink

Закуската я подминахме гледам всички. Аз направо на обяда шЪ сЪ мятам, със дУмашнУтУ винцИ smile3508

# 162
# 163
anbeta,ти не си ли от Варна?
Я бързо се включвай в срещите на варненки! Hug

# 164
  • при моите деца .....
Добро утро!

Почти не съм спала, Марти вдигаше постоянно висока Т - радвах се като видя 37.6
Повърна 2 пъти....  Sad
Сега ще се приготвям за работа, татко й ще я гледа, ще ми е много притеснено, но се надявам днес вече да действа АБ...
Аз също се разболявам.... трябва да увелича чая.

Хубав ден и спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт