Жената зодия Овен/21

• 27 931
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
  Запис и почерп  Heart Eyes  Blush
Бенджи, помързелувай още малко, че не остана. После режима пак ще си влезе в ритъм- хубавицата ще го наложи  Hug
 Лейди, радваш ме бе момиче! Даже като се сдухаш пак си свежа кат' морковче в туршия  Flutter И иди и покажи красивите и силни рога на несъобразителните съседи!
 Делти, пристигна ли момчето ти, че съм пропуснала?
 Днес ще ходя на изложба с две овенки и отсега ми е едно хубаво на душичкатааа  Heart Eyes Grinning

# 196
  • Varna
ЕЛЧОК, ЛЕЙДИ,
Да кажа за Диваненце, че питате. Пристигна снощи към десет без десет вечерта, наше врема. Добре минал полИтЪ. Така каза, но и така звучеше. А аз отпадам от изложбата, но утрЯ отивам да я зърна...нъл съм на трИнИроФки по това време. Тъкмо ще излизам от едната и ще влизам във другата, когато вие ще сте там.

КОКИЧ,
Научихме се наистина да гледаме и прогнозата на ЛондонЯ Wink
А тука като пролет, и забравих да ви кажа, преди два дена мисля, по телевизията показваха, кокиченца във Смолян....там където има най много сняг. Цъфнали около Нова Година Grinning   И те милите, нямат търпение да посрещнат Пролетта, като нас Овнетата Laughing

# 197
Делте, и аз си имах кокиченца още по Нова година,а климатът тук е свиреп - влага и студ. И като забръсне северозападния... Ама тая година има милост времето, не ни тормози много.

Момичета, вчера спрях всякаква строително-монтажна дейност още на момента, обадих се на собствениците на комплекса и разбиха стената в обедната почивка. Ама трябваше да яхна метлата, а и моята служителка не се сетила да ми се обади. Съответно имаше напътствие как при всякакви обстоятелства трябва да ми се обажда.  Разбра ли, Оли-боли? /това щото и тя чете във форума  Joy/, а и в понеделник имам среща със собствениците на комплекса за разглеждане на въпроса за клауза в договора "кой кога може да върши шумни и пречещи на другите магазини работи". Казах. Хау  Joy

# 198
  • при моите деца .....
Ех, Лейди, браво! Искрено се възхищавам - това ми липсва на мен ..... кротко яхвам метлата - само вътрешно страдам и всичко си върша.....
Любими овенки,  Hug
Ще можем да си спретнем беседа - мами овенки на първолаци - както бъзещите майки и ние сме 3  Laughing

# 199
  • при моите деца .....
Привет!!!
Дано вече се оправя и да ходя на танци, че днес напрежението 2 пъти ме изкара извън нерви - е не само напрежението от работата - та на танците се разтоварвам психически....
Да пусна снимки на нови диван
не го улових добре, не са добре подредени възглавниците, не съм го изчистила с четка, но .... харесва ми, да споделя с вас
http://prikachi.com/images.php?images/150/2858150h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/152/2858152E.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/164/2858164v.jpg

Хубава вечер!

# 200
  • при моите деца .....
Ех, пак сама си пиша, но ако някой намине да ви пожелая лека нощ!!!!

# 201
Лека нощ! И приятни сънища!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:43 от lady_Blu

# 202
Боби, диванчето е много готино Peace
Утре ще пиша, обичкам ви Hug Heart Eyes

# 203
  Боби, да ти е честито диванчето! Страхотно ми хареса! Обаче му трябва едно цветно петно на бялата стена отзад  Mr. Green
И иди виж утре във ФБ какви сладурски и проникновени изненадки ни е сервирала Лейди Simple Smile

# 204
  • при моите деца .....
Добро утро!
Пийвам кафе, сервирам и на вас  и отивам във ФБ

Хубав ден!
Петък е!
Дано получа заслужена почивка през уикенда....

# 205
 Здравейте и от мен love001
Боби, добре, че си ти иначе ще си умрем гладни тука Wink Hug.
Днес малкия не го пуснахме на детска градина и сме си двамата вкъщи. Довечера ще си имам гости, а утре ще идва една моя приятелка от Добрич и ще обикаляме цял ден по магазините.
Коки, понеже все не мога да те хвана на линия в скайп Wink много се радвам , че скоро ще се видим Party нямам търпение да дойде април месец Hug.
При мен нищо ново и за това не пиша Wink но ви чета и ви се радвам поотделно Hug.
Ели, драснах два реда както ми нареди вчера  Laughing.
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 206
 Лелеее, ще ми излезе нов прякор тук  smile3506 - фелдфебелката  Laughing
То не беше дърпане на учи, то не беше свирене за сбор на плаца, то не беше мъмрене пред строя  Mr. Green Сега Лейди ще вземе да ме докара с униформа  Joy Лейди, само мустак не ми слагай  Joy Joy Joy
Да ви се оплача- страдам от сънн болест. Или апатия. Днес подобрих рекорда си от ставане в 12.30. Отварям очи и гледам едно готино слънце.. Сефте от седмица.
М/у другото беше хубаво на изложбата. Подивих се на нещо, което и след 3 живота не мога да постигна.  Grinning

# 207
  • Varna
Дрън, дрън Ели, те пък не могат като тебе.
Мене пък въобще не ми сгря душата тая изложба. Съседната галерия къде, къде по слънчеви неща имаше. 
Твоите картини са толкова слънчеви и със настроение.
И не си фелдфебелка бе, припомняш на някои мацки, че ни има и тука. Я виж никоя не ти се разсърди и ти вдигна джангър. А мене във една тема ме на правиха на нищо, че им припомням да пишат. Така, че давай напомняй, някой път може и аз да забравя да пиша тука Hug

# 208
  • при моите деца .....
Привет!
Пораздвижихме темата, особено стадото...
усмихнахте сутринта и вечерта ми и всички глупости, които ме нервираха през деня бяха забравени!  Hug
Видях се и с 2 приятелки, бяхме на гости на едната, хапнах домашни бухтички, пих 1 чаша домашно червено вино....
сега бих пийнала чаша вино с вас, но вкъщи има само уиски...., но виртуално НАЗДРАВЕ

Хубава вечер!

# 209
  • при моите деца .....
"Добро утро! Радвайте се хора!
Много се обичайте сега!
Обгърнете със любов простора.
Тук.И днес. И на мига!"

Добро утро!
Сервирам кафе и закуска

Отивам да се приготвям, че в 10 съм на козметик.
Днес мисля да съм примерна домакиня да изчистя, изпера, а може да изведа Марти на разходка.
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 09:32 от * Боби *

Общи условия

Активация на акаунт