Жената зодия Овен/21

• 27 730
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
добро и от мен.ние станахме в 7ч.закусихме,оправих и след малко навън с Оливия.чакам тази нощ или утре рано сутринта татето да се прибере  Heart Eyes-че минаха 3 седмици....

# 571
  • Varna
ДобрЮутрУУУУ  Hug
И вместо картинка за добро утро ви слагам този линк, защото обожавам слънцето, а как иначе нали е жълто Wink  http://www.youtube.com/watch?v=IbUl_E-R91Q

БОБИЧ,
Пак си сготвила беее, паааак Hug

АСЕ,
Весели ти очони People Angel  Kissing Heart Heart Eyes  remybussi kiss  ей така те виждам и те чувствам преди посрещането thumbsup

# 572
  Добро утро! Не ми се карайте, няма закъде да бързам и проспивам половината ден.. Blush
Вчера със Зорито коментирахме украсата на тортата да бъде моделирана от мен. Не съм убедена, че ще се справя, но ще пробвам първо с глина мога ли. А за тези, които нямат време да четат никъде- решихме да си поръчаме торта- все пак се срещаме точно в нашия си месец Simple Smile и всички сме рожденички Simple Smile
  Боби, твоя талант никой не може да настигне- редуване на работа и забаления на макс  Hug

# 573
Цоп троп, ето меее. Ще се постарая да не ви изпускам вече  Grinning
А я светнете сега каква среща заформяте? Гледам и във фейса пишете, ама нещо не съм в час.

# 574
  • Varna
ЦВЕТЕЕЕЕЕЕЙ, ЦВЕТЕЕЕЙЙЙ Hug
Абе момиченце, къде изчезна бе, де се скри бе. Почти не минава среща, без да те споменем, без да кажем на момичетата които не бяха още във темата, как до последно стоеше преди да родиш Митака, пред компютъра, и как той се пънеше и не искаше да излиза Laughing  
Имахме си една мама такава като тебе, тя преди дни роди, и нейната щерка, такава дръпната...не ще и не ще да излиза Joy
Как е Митака, как е щерката. Направи ли ремонта тогава, туко що родила а и със друго малко детенце на ръце.???
Хайде, чакаме те тука на килимчИтУ да кажеш де така ни изостави, без да знаем, сърдиш ли се, що ли Hug
А иначе, имаме среща Овнетата във Варна. Така се реши, да е тука.

# 575
 Цвети, здрасти и от мен. Ти изчезна май скоро, след като се появих, но също ми липсваше, а Делтичка колко те е споменавала..Срещата ще бъде на 16 април във Варна. Избран е ресторанта о хотела за приходящите. Общо взето това е, един вид хем ще празнуваме общия си рожден ден, хем ще се срещмен с тези, с които не сме се виждали Simple Smile

# 576
Ей, че хубаво сте го измислилиииии. А да знаете, че на 17-ти е Цветница, аааааа?  Mr. Green
Аз тогава мислех да си правя РД-то, че явно няма да е по-рано, та тогава 2 в 1. А сега ме вкарвате в мисли ей.
Делте, Делтеее. Децата са добре (е, къде сополиви, къде не, ама нормално за сезона). Миташки сега спи, щото диване, не се спира. А като са двамата с кака му заедно...ох леле (вчера почиствах, днес е по-голяма лудница и от преди да почистя hahaha), но голям калпазанчо става. Понеделник Юлето прави 3г и 2м, а Миташки вторник 1г и 6м. По някога ми идва да избягам  Joy, ама нали съм ОВЕН бееее, навикам се, може и бой да изядат и ми минава  Mr. Green
А къв ремонт съм правила тогава не помня вече. Нали знаеш, че аз все местя и нещо ново да има  Grinning Сега чакам да дойде времето за мартениците - ще продавам, майчето ги твори. Има много добри попадения, може да разгледате - http://ukrasa.snimka.bg/advertising/martenici-s-k-smetcheta.569898.all
А за изоставянето - абе как ще ви се сърдя бееее, такива сте ми душици - овчици. Абсурд! А и аз не съм от хората дето бързо се сърдят. По-скоро трябва вие да ми се разсърдите, че да не ви търся  Wink Но по стечение на обстоятелствата просто не ми остава време. Добре, че ме добавихте във фейса, че да намеря време да се разпиша и тук, ама няма да ви изпускам вече.
Даже и в орифлеим май ще се регистрирам, че да не би да имам малко свободно време  Joy Накрая ще взема да тегля една майна на всичко, че идва хубаво време, и да си ви чета вас, да ви се радвам, и с Миташки (и каката когато не е на градина) да ходим по разходки.
Целувки на всички виии   love001
(абе какви са тия рокли дето прехвърляте във фейса, а?)

# 577
  • при моите деца .....
Добър вечер!
На червено вино съм - да си отпусна душицата

Наздраве!

# 578
  • Varna
Ами, Цветенце, красиви рокли прехвърляме и си мИчтаЙм Wink

# 579
Бързо да признаете всички талантите си...
Да ям шоколад  Mr. Green

# 580
  • при моите деца .....
Добро утро!

Как сте днес, овенки?
Аз рано-рано се заех с педикюра си в домашни условия - нокътчетата вече ме убиват   Embarassed Embarassed та е належащо - сега си правя вана със соли и душ гел.....
Днес пак малко ще поработя - трябва да правя ДДС....
Ще ви наглеждам.
Зайче, Бенджи, как сте, как са малките принцеси?
Приятен, изпълнен с положителни емоции и усмивки почивен ден!!!
С позитивна нагласа и усмивка, хубавите моменти са гарантирани. Simple Smile

# 581
  • Varna
БОБИЧ,
Ти като нищо и салон за педикюр може да отвориш #Crazy Много таланти имаш, Душата, многУУУ. Аз няма да издам какъв талант имам.....щото нямам Rolling Eyes

# 582
Май във фейса сте по дейни Simple Smile
Делте, ама то хубави рокли бе душа? Пък аз съм и посвалила някое килце, та вече и аз си мечтая за хубави роклетаааа.
Пък аз чак сега пускам компа. Спах до 11, после малко поразчистих, гладих до към 14ч, хапнахме с децата, после ги сложих да спят, аз се изкъпах и измих цялата баня, взех че се епилирах, почистих вежди, оправих нокти, даже се и лакирах (нещо което не съм правила сигурно година, за разлика от каката  Whistling). Чак мъж ми вика "ти за кой се правиш хубава"  Joy Ами така е, като обикновено не се правя хубава, правя впечатление, вземе да ме ревнува сега  Grinning
Та така, посвършихме работа днес, доволна съм. Даже мъж ми сготви, зълва ми мина прахосмукачка (децата помагаха), тя изми чиниите, та така.
Рапорт даден  Mr. Green

# 583
  • Varna
Еееее, Цветенцеееей,
То голяма работа си свършила днеска по себе си бе. Хайде от сега нататъка, да можеш да крадваш време за себе си, и като те питат за кого се правиш хубава, да казваш- За себе си Wink
но и за останалите, да ми се радвате Wink пък и на мен да ми е кеф!!!

# 584
  • Сливен
рапорт приет  Party
аз отивам да си наготвя супата
аз готвя вечер след 21 като заспи малкия
уф аз пък не съм се правила хубава от мнооого време ,ама с тези излишни кг хич не ми е готино и нещо си ми е паднало самочувствието

Общи условия

Активация на акаунт