Жената зодия Овен/21

• 27 727
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
 И аз да се отчета към края на деня. Сина ми вече е при сестра си, аз днес умерено мързелувах. Всъщност свърших доста неща като например да си оправя шкафа с гримовете и козметиката  Joy Joy Изчистих и банята-адски досадна и омразна работа.
А след малко ще се изтъркуля с любимото си мече в леглото  Heart Eyes

# 586
  • при моите деца .....
Добро утро с усмвка от мен!!!!!
Честит празник на влюбените във виното и пияните от Любов!!!!
Сервирам тематична закуска и кафе с обич за всяка любима овенка! Обичам ви!

НОВАТА СЕДМИЦА ЗАПОЧНА ОТ ДНЕС, ДА Е УСПЕШНА И СПОРНА!

# 587
# 588
  • Varna
ЧЕСТИТ ТРОФОН ЗАРЕЗАН- ВАЛЕНТИНОВ!!! smile3503

# 589
  Благодаря за прекрасната тематична закуска, Боби!

Обичайте, бъдете обичани, оставене се в този най-сладък плен.  Hug Hug

Наздраве и с чудесния ни празник-Трифон Зарезан Simple Smile

# 590
Честити празници на всички,кой каквото празнува-Трифон Зарезан Wine Glass  и Свети Валентин!   Kissing Heart

# 591
  • Варна
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ.НЕКА ВИ ЗАЛИВА ЛЮБОВ И РУЙНО ВИНО

# 592
  • Сливен
честито на всички празнуващи без значение по кой повод,нека имате най-прекрасната вечер

# 593
  • при моите деца .....
Лека нощ!!! Дано за вас е романтична, незабравима....

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 06:02 от * Боби *

# 594
  • при моите деца .....
Добро утро!

Днес трудно станах, много ми е уморено като не съм почивала събота и неделя....
Днес ме чака натоварен ден - ще претичвам от една работа на друга, а и Марти е вкъщи, та и до тук ще наминавам.... в края на деня ще се разтоваря с тае-бо.
Прятен ден!

# 595
Добър ден!Извинете ме за отсъствието ми,но вчера бях на работа,вечерта имахме гости,късно си легнах.И тази сутрин изпратих мъжо и детето,нахраних малките и пак легнах.Откъпали сме със Зара до 11 часа.В 12.30 дойде една колежка на кафе,след това се заех с размразяването на хладилника и фризера,почистих,събрах всичко във фризера на хладилника и изклюх другия фризер,стига е горял ток и той.Днес се каня да посетя Глобул и да си взема телефон.Да си направя подарък сама...

# 596
А на мен ми е лошо. едва мърдам днес. Явно е хранително отравяне - цяла нощ гадене и повръщане.

# 597
  • при моите деца .....
Привет!!!
А на мен ми е лошо. едва мърдам днес. Явно е хранително отравяне - цяла нощ гадене и повръщане.
Лейди,  Hug Hug Hug, бързо оправяне....
А на мен ми е уморено..... безкрайно уморено, а е едва вторник.... остарявам.... имам нужда от почивен ден....  Mr. Green
Хубава вечер!

# 598

О, мила ми Лейди, оправяй се по-скоро. И като един непоправим оптимист ще ти напомня, че дори хранителното натравяне има плюс- прочистване на организма и смъкване на някое друго килце  Hug

# 599
  • Varna
ЛЕЙДИЧ Hug
Муц, муц муц, по бързо да ти мине Приятелко, ама бързо, чуваш ли Hug

БОБИ,
Стига сЪ праЙ и ти...била остарялава. Като се товариш толкова много, как няма да ти е уморено, #Cussing out Вземи сЪ У ръце и стига си дрънкала глупости Hug

Общи условия

Активация на акаунт