Жената зодия Овен/21

• 27 724
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
Много моля да бъда извинена от всички мацки в темата!
Нещо забравям за мамата напоследък newsm78

Лейди, дано си се оправила вече Peace

# 601
  • Сливен
здравейте мацки
бързо оздравяване на болните
включвам се набързо
компа ми тотално се сдуха,постоянно се изключва сам,а снощи след като се изключи за 10 мин 5 пъти не пожела да се включи повече
утре мъжо ще го води на доФтор и не се знае колко време ще съм "наказана"
големия син болен ,предната седмица пак беше болен,не било грип а настинка и се лекувахме уж,ама то нали си е голям овен и не си пи хапчетата като хората и сега пак
преди малко му ударих една яка разтривка с ракия и аспирин и го чакам да се изпоти ,дано да не го лепне на малкия
хайде лека ви нощ и дано да е до скоро

# 602
  • Варна
Лейди оправяй се .

# 603
# 604
  • при моите деца .....
Добро утро!

Лейди, как си днес?
miriams28, как е детето? Дано бързо излекувате и компютъра...
Делти, за старостта се шетувам, нали тази година съм абитуриентка  Laughing
Фран, извинена си, ако обещаеш понякога и тук да се обаждаш....
Майчета, как сте с малките принцеси?
Мира, как е захранването? Да се покажеш с лещите.
Коки, Нери, Пепи, Пепа, Меганчо, Маргалче, .... за всички овенки много целувки и прегръдки.
Пожелавам ви днес да имате повече поводи от вчера да се усмихнете...
Пожелавам ви да бъдете заобиколени от усмихнати хора... за да може да се насладите на деня заедно....

# 605
Добро утро!!! 
 morning

# 606
Добро утро,Боби мерсиии за закуската и кайвето  Hug
Емко тези дни е крив,мъчат го зъбите и се занимаваме постоянно,че да не плачка..
Който е болен-бързо да оздравява  Hug

# 607
  • Varna
Здрасти тайфата newsm10

# 608
Здравейте и от мен, още ми е зашеметено, не съм се оправила напълно и силите са ми много малко, но трябва да стягам редиците, нямам време за глезотии.  Grinning
Делти, мини да видиш в стадото.

# 609
  • Varna
МинаФ, Ледич, Hug
Благодарско, писах ти на два пъти. Ако трябва и по мобилния ще ти се обадя, ама ей сЯ ще ти звънна бееее Wink  ЗвъняФ, ама като си busy woman не можах да ти чуя гласеца меден. smile3534

# 610
ЗвъняФ, ама като си busy woman не можах да ти чуя гласеца меден. smile3534

Joy Joy  bouquet
Ти си доктор Куин - лечителката, разсмя ме!

# 611
Какво си праикате мили ми овчици Hug
Аз от днес съм на детоксикация. Днешния ден почти мина (толкова ми се спи, ама как няма като легнах в 1ч, и се въртях, а станах в 7  Tired), та ще лягам рано, и без това ми е гладно, но ще издържа. Колко му е, само още 2 дена Simple Smile После има около 2-3кг на минус. Абе имам си една мечтаааа, на РД–то да съм 51кг, ама дали? Че дек изпуснах детокса и от 53 станах 55. Сега гледам 54-55 държа, ама искам да сваляяяяяя. Та да видим след сегашния и мартенския детокс на колко ще задържааааа.
То само бедра, дупе и малко паласки останаха де, ама...може би лятото като започнем разходки да ги постопя Rolling Eyes

# 612
  • Varna
ЦЕТЕНЦЕ,
Вие със Мирето сте големи юначки, големиии беееййй newsm10 Успех, мацко, до тука си стигнала, и по далече ще стигнеш. Със тия двете юначета, и 50 кила ще станеш Wink

# 613
добро утроо.аз съм станала в 2ч.Оли започна да кашля...преди малко се успокои и заспа.аз съм на мляко с нес и чакам да стане 5ч,че да будя мъжа-ще го изпращам.черпя кафе и отивам във стадото'' да си водя монолог ако няма никой  hahaha

# 614
  • при моите деца .....
Добро утро, Ася!
Добро утро, СТАДО!
Асе, дано се оправи Оли. След 2 пъти грип миналата седмица Марти започна да кашля много дълбоко, не можеше да се изкашля - в топлото време бяха излизали в градината и .... синузита....
нямаше нищо на гърдите, просто кашляше от задна хрема от синузита...
Заведи я на лекар да си я преслушат....
Днес си поспах - станах в 6.20  Laughing
Цвети, разгледах снимките - аз паласки.... излишни килограми не видях... Перфектна си! Аз цял живот ще се боря с 3-4 плаващи килограми.... но далеч от твоето тегло....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт