Жената зодия Овен/21

• 27 710
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
  Изобщо не ми допада новата визия. А и не виждам какво провокира смяната..
И като гледам не дразни само мен. Бе голяма работа, ще се чуваме май все по-често в скайп..

# 91
  • Кюстендил
Привет! Обещах да се отчета подробно!
На 31.12 се окривих от работа, прибрах се в 18.00 вкъщи и към 20.00 вече бяхме седнали на препълнена маса с група проверени другари. Посрещнахе новата година, спокойно, но весело и към 4.00 с последни сили се хоризонтирах - след 20 часа на крак. По обяд се размърдах, направих шкембе чорбица и пак събрах групата, трябваше да свестим душите. После при мама за малко и вечерта в 22.00 заминах на шефа на рожден ден. Размазващ купон до 4.00 и в 7.00 отворих кафето. Прибрах се вкъщи със сетни сили с мисълта за душ и легло...и щом влязох ми звъннаха едни приятели, че ще дойдат да се видим...как оцелях до 22.00 не знам, но спах 8 часа без да помръдна...но пък ми беше забавно Mr. Green

Новата визия ще я преживея, ама старата си беше екстра. Те хората са казали - "Ако нещо работи не се опитвай да го дооправиш!"

Хубава нощ ви желая, чух че някакви "...иди" ще падат от небето!

# 92
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Трепетче, вълнуващи и натоварени са били дните ти по празниците!
При нас е зима - ще ходя да си намеря колата, нейде под снега....
Хубав ден!

# 93
Добро утро и от нас с малкия  Wink
Боби,мерси за кафето,сипвам си втора чаша

# 94
Боби,много рано си станала.
Ние бяхме на кръстник,изкарахме си супер.Добре,че сме на една пряка,прибрахме се пързаляйки.Изпратих детето на градина,и сега ще си почиваме с мъжо...

# 95
Добро утро! Hug
Хайде и аз да се разпиша! Party
Ние пък се оглеждаме за билети и сигурно тази седмица ще ги купим.Най-вероятно ще се приберем на десети април.Така,че стягайте се за среща. Peace
След малко потеглям за работа.Имаме нови десени найлон,които са много яки.

Успешен ден на всички! Heart Eyes

# 96
Чакаме Ви Коки...........................................

# 97
Идвамеееее.................... Hug

# 98
  • Varna
Да пийнЪ и аз от каЙвету smile3508

И аз хич не харасвам новУтУ дизайн на фОрОмО rotfImao Мандахерцам екрана налявУ, надяснУ и много се нервя, мамка му #Cussing out

КОКИЧ Hug
ХаДи, идваЙ, ниЙ смИ тука и тЪ чакамИ със широко отворени прегръдки- преброй ни Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 99
Коки, стягаме сеееееееееееееееее Hug

# 100
Кокиииии, кроим роклите и тъчем червената пътека!  newsm44
Супер, организацията трябва да е перфектна.  Grinning Чакаме те вече  Hug
Меганчо, страшен бебок имаш, нали е твоето дете на подписа?
Боби, тенкс за кафето  Grinning
Сняг във Варна няма, но ми изглежда студено и ако не се наложи няма да си покажа носа навън Mr. Green

# 101
Ааа,моето е диването,даа .Сега лежи и ми пее,но май ще се приспиваме скоро.
От днес имаме проблем с ноктите на големите пръсчета на краченцата-забрали са му, като мехурче със нещо зеленикаво вътре...май ще го водя на лекар.

# 102
Овенки, за много години!
Здрави, усмихнати и много положителни да сте!
Аз имах проблем с достъпа до сайта и затова чак сега ви поздравявам!

# 103
 Оооо, Зайкоо, толкова се радвам да те "видя"!!!
Само че при нас само със здрасти няма да минеш  Grinning Искаме мааалко по-подробен отчет.  Hug Вече за теб и Бенджи почва обратното броене, мислим ви и затова ни успокойте.

# 104
Еличко  Hug
Почна се обратното броене-да, голям шаш. До края на месеца я чакаме момата. Имам си и дата за секцио, дано устискаме до тогава. Не бях взела нищо за бебето.....до днес и май няма да мога да се спра Simple Smile
Като цяло се чувствам добре, не смея да се оплача, защото знам, че всяко неразположение е до време, а и като се размечатя за срещата с малкото чекне, съвсем забравям за кръст, гъз и т.н.  Joy
Много се вълнувам, като си помисля само как ще я гушкам и сърцето ми започва да подскача  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт