Жената зодия Овен/21

• 27 709
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
И ще ви почерпя с шоколадово суфле. Голям съм спец.

Умря циганката дето ме хвалеше. ххахаххахахаах

# 76
И ще ви почерпя с шоколадово суфле. Голям съм спец.

Умря циганката дето ме хвалеше. ххахаххахахаах

Ти само гледай да не умре печката, че ще си издирваме суфлето като имот в центъра на Лондон Simple Smile  Laughing
Да ти е живо и здраво братчето!
Подарих на моя мъж картината "Прегръдката" Simple Smile Мисля, че беше абсолютно подходяща  Wink

# 77
  • при моите деца .....
Добро утро!

Да се разпиша - започнах 2011 с 15-часов работен ден, след малко отивам, че има закуска.....
Мечтая за почивка ..... от утре съм пак на работа......
Но - здраве да е!
За всичките ми любими овенки - да намираме време за всичко през 2011!
Ели, пропуснала съм вчера да честитя на мъжа ти  Embarassed - виновата.... Да е жив и здрав!
Хубав ден!
Ако имам сили да движа пръсчетата на ръцете - ще се разпиша пак като се прибера....  Grinning

# 78
Ели, и аз като Боби съм виновна пред теб, че вчера пропуснах да ти честитя именника.
Да ти е жив и здрав, много щастлив и много, много да те глези и гледа Simple Smile  Hug

# 79
  • Varna
Хайде и аз ЕличкО и от тука да ти Честитя на Именничето. Да е на две места, да хване по голям дикиш........Та, много, много здраве, там мечтата му за неговоло любимо работно местенце да стане както той си го желае, и разбира се късмет, че без него също не става newsm18  bigdance2 newsm18 лИбУФта си я има Wink

БОБИЧ,
Абе жИна кВа почивка беее, ти като почиваш пак препускаш някъде брЯЯЯ, спри сЪ малко деее....тогава може и малко почивка да има Laughing
ИначИ, благодарско за кафенцИ Hug

# 80
  Добро утро  Embarassed Боби, взимай пример от мен- докато не легнеш, почивка не се брои Mr. Green
А защо се казват празници- защото са празни от работа дни  Mr. Green
Благодаря за пожеланията за момчето му, предадох му и той благодари   love001
Мислихме да се разходим днес до Двете кули-новия МОЛ, да видим аджаба какво толкова има там  Grinning

# 81
  • при моите деца .....
Ели, ще те послушам  - прибрах се, хапнах и отивам да полегна.....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 82
ехооо,тате си е тук Laughing,прибра се снощи в 2ч-днес ще празнуваме пак нова година Joy JoyЕлиии-да ти е жив и здрав именника (на патерички)и пак на патерички-тук във форума-честит имен ден на ДЖЕЙ!!!!  bouquet

# 83
  • при моите деца .....
Привет!
Релаксирам с кафе през компютъра, след сън.... опитвам да се настроя за работа....
Асе, весел празник!!!!!  Laughing

# 84
  • Varna
ПЕПИЧ, Hug
Във албумчИтУ сложих две три снимки които правихме на 31 Декември малко преди 24 часа и там съм сложила и три снимки на чийз кейка да го видиш.

Момичета гледайте, то снимките почти като ония които правихме около месец, когато сложиха новогодишната украса. Много си приличат и тези които правихме във навечерието на Нова година на входа на Морската градина. Затова май само две снимки съм сложила от там, другото от нас и меАничката за която съм ви говорила.

# 85
  • Кюстендил
Честита нова година, мили момичета Hug
Пожелавам ви много здраве и късмет, много поводи за усмивки и прекрасни мигове с хората, важни за вас!

Много съм уморена, утре ще се отчитам качествено. Лека нощ!

# 86
  • при моите деца .....
Лека  нощ от мен!!!
Трепетче, приятна почивка!
Едно голямо Гуш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 87
  Днес беше хубав ден, утре ще бъде още по-хубав  Laughing Забавлявахме се като деца, утре вече ще се сериозни  bowuu
Когато си мислете, че нищо хубаво не ви се случва- замислете се, че не ви боли зъб, мама е жива, навън няма ядрена война, можете да обелите портокал на детето си. Струват ви се съвсем нормални неща? Да, нормални са, но ако ги няма?...
Нова не е нова мантра, не чета и не назубрям готови рецепти и реплики..Някой път слагането на контраст е достатъчно, за да видите колко е хубав живота.

# 88
  • при моите деца .....

Започвам работната седмица... Дано бързо се настроя на педагогическа вълна, нали от тази работа бях ваканция  Mr. Green!
Хубав ден, по-хубав от вчерашния! Ели,  Hug
Спорна седмица!

# 89
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Честита ни нова визия на форума.....
Днес - преминах на режимно хранене, малко да повлезна в нормални граници....
Ходих на танци - отрази ми се добре, особено след 2-часова следобедна дрямка  Mr. Green
Сега чакам малко време да мина да си изпия АБ.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт