Жената зодия Овен/21

• 27 902
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
Зайче,  Hug

Много се вълнувам, като си помисля само как ще я гушкам и сърцето ми започва да подскача  Heart Eyes

Това определено са най-приятните мигове в живота.....

# 106
  Зайко, толкова е мило това, което си написала. Heart Eyes
А пък Бенджи така е накупила всичко за беборана, че не е оставила луфт за армаган  Mr. Green Е, аз поне измислих нещичко, ама има предвид, че се спука да купува варнеската лудетина  Hug

# 107
  • при моите деца .....
Ще си лягам след "От местопрестъплението" и като оправя Марти.
Хубава вечер и сладки сънища

# 108
  • при моите деца .....
Добро утро!

Не мога да пропусна да се разпиша в темата, която ни събра!
Хубав ден!
Успешен да е за всичики овенки!
Любимата ни приятелка телец - мисля, че успешно релаксира....
Но тя ще ни разкаже след СПА уикенда в следата на седмицата  Grinning

# 109
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУ newsm68 и от менееееееей Laughing

Аз да сложа един по голям чай, че Боби тая сутрин ни е сложила чай все едно във малки ракиени чашки Wink
Аз сложих и малкУ ром Wink

# 110
Добро утро и от мен.....

# 111
  Пепии, видях малките кученца! Боже, добре че не съм наблизо, иначе нямаше да се удържа и да ги намачкам  Heart Eyes И защо нещо тъжно ми прозвуча ти?  Hug
  Фейсбук и скайп са хубаво нещо, но не съм съгласна да изоставяме темата. И да знаете ще ръчкам всяка от вас  Twisted Evil
  А аз рисувам влюбени роботи  Joy

# 112
И от мен добър ден. Вълнувам се за чаканите бебчета. Преди Нова Година  се родиха двечки на мои дружки. Мъжаги единия 4.100 кг, другия 4.400.

Аз съм болнава, след Новогодишния купон. Кашлям като дърт пушач/не че не съм/. Младежа до вчера беше сърдит, че не бе пуснат на новогодишен тинейджърски купон. Този път бащата отказа и аз минах метър. Един път и аз да постигна нещо, без да съм виновна.  Joy Joy Joy Joy Joy

Довечера ще имам гости  ище се спася по-рано от работа. Много ме мързи, така да знаете.

# 113
  Пепии,  И защо нещо тъжно ми прозвуча ти?  Hug

Кога бе,Ели е било това?!......

# 114
Да се разпиша и аз, преди Ели да ме е смъмрила  Grinning
Посрещнахме НГ в Бургас. Мога да кажа, че във всеки аспект, това беше едно странно и необичайно посрещане, нито хубаво, нито лошо. Синът ми се влюби в пантеона, който се намира в Морската градина и заяви, че там ще си празнува рожденният ден  Joy
Откакто се завърнахме, лежа и спя по цял ден. Това е изключително необичайно за мен. Какво ми става?  newsm78 Започнах отново да ходя на тае бо, но го давам по - леко, не изпълнявам качествено движенията. Засега, никъде нищо не ме боли. Надявам се, постепенно да вляза във форма, без последствия за здравето ми.
Прочетох във ФБ чудесните новини от бременните и много се радвам за тях. А за Бенджи и Зайчето и аз съм в очакване. Дано ражданията и на двете минат по вода и по най - лесния, възможен начин!
Не влизам в Skype тия дни, мързи ме, не се сърдете!

# 115
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Я да сложа по удно "зимно" капучино

Дива и мен нещо ме мързи, пия кафе и ще трябва да ставам за сготвя.
Хубав ден!

# 116
  • при моите деца .....
Добро утро!
Слагам кафе и бързам да почерпя - днес празнувам имен ден

Днес не планувам празнуване, няма да имам и треноровка, може да се отдам малко на домакинстване.

Хубав ден!

# 117
Добро утро и честит имен ден на Боби и на всички,които празнуват днес!
Да сте много щастливи!
И моята половинка празнува днес, да ми е жив и здрав!

# 118
Честит имен ден на всички Йордановци , Данчета и т.н. - всички, чиито имен ден е днес!
Да сте живи и здрави!

# 119
Добро утро на всички мами Овен! Прочетох : За детската любов към нездравословната храна е виновна... мама!!! и много бързо се разсъних - нещо не съм съгласна или поне в моя случай , поне, не се получава като при плъховете. Аз не обичам сандвичи , а синът ми обича много...дори през бремеността ми - все супи и сокове ми се ядяха, а сухата храна ми беше направо гадна/извинете за жаргона/  Sick

Общи условия

Активация на акаунт