Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 153
  • 558
  •   1
Отговори
# 360
А всъщност, ако ще кърмиш, не ти трябва да се запасяваш със шишета.

Това и аз исках да попитам,но викам да не прозвучи като заяждане.
Silveto ,имаш ли намерение да кърмиш?Ако е да,един съвет от минала по твоя път. PeaceСега ако мога да върна времето,бих постъпила точно така.
Наблегни сега,докато имаш свободно време на четене на подфорум ''Кърмене"'',защото с появата бебето няма да имаш време да проучиш всичко,а повярвай ми,има много въпроси после.Ако не знаеш как да постъпваш при дадени проблеми с кърменето,може много бързо да се откажеш или да откажеш бебето.
Ако кърмиш(което е най-доброто и полезно за детето ти,смятам знаеш),даже и стерелизатор няма да ти е нужен.Искаш най-доброто за него(стерелизатор за МФ ти се струва вреден,което е бял кахър според мен),това е най-доброто.
Не се презапасявай излишно с шишета и стерел.Такива неща се купуват и в движение.

# 361
Ха, нещо съм изпуснала последната комуникация. Simple Smile

Веселото, Малиш, идеята е, че мъжът ми е против микровълновата като цяло, не че не е я ползваме в ежедневието, но си коментира от време на време колко била вредна, та затова съм се насочила към електрически.

Аня, Evana, много мерси за споделения опит! Определено искам да кърмя и силно се надявам да имам кърма. И да, вече разбрах, че няма смисъл да се запасявам със шишета Simple Smile .  А що се отнася до подфорума Кърмене, мерси, ще го прегледам още тези дни, определено по-добре сега, отколкото после да се панирам.

Благодаря ви, мамчета   bouquet

# 362
Информирай се добре за кърменето! Мен ми бяха казали, че в родилното ще ми обяснят всичко! След раждането имах много шевове и ми дадоха детето 1 час и повече след раждането! Бях много уморена и не ми дадоха да закърмя. Голяма грешка! Никой не ми обясни нищо! Доста проблеми имахме. Но се кърмихме 5 месеца

# 363
Добре, че все пак си кърмила, по-добре от нищо Simple Smile

Мда, общо взето и мен с това ме успокояват, че сестрите ще ми обяснят всичко, но явно по-добре да не разчитам.

# 364
Добре, че все пак си кърмила, по-добре от нищо Simple Smile

Мда, общо взето и мен с това ме успокояват, че сестрите ще ми обяснят всичко, но явно по-добре да не разчитам.

Kнигата на Грю Нюнландер (ако не греша нещо в името) ''Азбука на кърменето'' е много полезна.

# 365
Чудесно, веднага ще я проверя къде я има налична. Много благодаря Simple Smile

# 366
  • София
Чудесно, веднага ще я проверя къде я има налична. Много благодаря Simple Smile

Силвето,

Пиши ми на лични още ако не си я взела. Аз я имам.

# 367
  • София
Ако си в БГ изобщо не разчитай на това, по-вероятно е да те откажат, дори и в големите болници. Tired
Ако имаш въпроси за кърменето можеш да ми пишеш на лични (да не разводнявам темата тук). Момчетата ги кърмих почти по 2г. всяко, сега малката не я кърмя, просто защото не съм я раждала аз. Simple Smile

# 368
Благодаря ти, Аня! Все още не съм много запозната и нямам конкретни въпроси, но като започна скоро да чета (ще взема книжката от Алекс, а и на подфорума за кърмене хвърлям вече поглед), сигурно ще изникнат и ще се възползвам Simple Smile

Иначе браво за 2-те години! Отдавна май не бях чувала за толкова дълъг период на кърмене Simple Smile

# 369
  • UK
Ако си в БГ изобщо не разчитай на това, по-вероятно е да те откажат, дори и в големите болници. Tired
Ако имаш въпроси за кърменето можеш да ми пишеш на лични (да не разводнявам темата тук). Момчетата ги кърмих почти по 2г. всяко, сега малката не я кърмя, просто защото не съм я раждала аз. Simple Smile

Това обаче не е меродавно за всички големи държавни болници! Аз родих в АГ Варна и съм очарована от целия екип лекари и акушерки. Всички от деня, в който ми връчиха едното бебе (вкл и педиатъра, който минаваше на визитация сутрин) обръщаха внимание и наблягаха на кърменето. Непрекъснато ме проверяваха Crazy имам ли кърма и ме насърчаваха да започвам, да се пробвам и пробвам!!!! Peace

# 370
  • София
Браво на лекарите ти бих казала!
Моите впечатления са от Шейново, миналата година моя приятелка роди там, нещата не се бяха променили от преди няколко години, когато аз раждах там.

Иначе браво за 2-те години! Отдавна май не бях чувала за толкова дълъг период на кърмене Simple Smile
Щом си се зачела в кърмаческия, ще срещнеш още доста. Wink  Hug

# 371
Аня и в Майчин дом е така. Съжаляваам за спама

# 372
  • UK
Някакви отзиви за шишетата на д-р Браун?

# 373
Аз ползвам тез шишета и съм изключително доволна. Кърмихме е и се дохранвахме! Многото части не биват да те приресняват, защото техният стерилизатор събира 4 шишета. Аз изплаквах и събирах 4 накуп. Мия и стерилизирам

# 374
  • UK
Аз ползвам тез шишета и съм изключително доволна. Кърмихме е и се дохранвахме! Многото части не биват да те приресняват, защото техният стерилизатор събира 4 шишета. Аз изплаквах и събирах 4 накуп. Мия и стерилизирам
Hug
И ние се кърмим и дохранваме, само че моят стерилизатор е на Авент, незнам там дали биха се събрали?

Общи условия

Активация на акаунт