Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 199
  • 558
  •   1
Отговори
# 345
 Става ми смешно като се сетя за шишето на Медела. Още в болницата реших да го пробвам. С акушерката сипахме млякото и го давам на бебка. Смуче-смуче и нищо не гълта и се нерви. Изчетохме всички инструкции и така и не успях да разбера защо пуска трудно. Така си стоеше. Използвам шишетата на Томи Типи и съм доволна.
 Помпите на Медела са страхотни. Имах и ръчната и Swing (за кърмаческия ми стаж от 20дни) Rolling Eyes. Естесвено препоръчвам Swing.

# 346
Благодаря ти за споделеното мнение! Май ще пробвам първо с включения в комплекта Calma биберон и ще преценя допълнително. Иначе съм планирала да купя стерилизатор на Tommee Tippee, в комплекта на който има и шишета, тъй че ще имам варианти. А ти шишетата на ТТ обикновените ли ползваш или тези против колики? Simple Smile

# 347
  Не бързай да купуваш второ шише на Медела. Ако имаш помпата с шишето най-добре го отвори и пробвай колко вода пуска. След като родиш виж бебчето дали ще пие от него и тогава купувай. Пък и ако сте на кърма едно шише ще ви е достатъчно.
 Шишетата са обикновените. Не виждам смисъл в антиколиковите. И нашият стерилизатор е на ТТ.

# 348
Да, определено така ще направя. Помпата още не съм я купила, тази или другата седмица планирам. Но ще тествам, много мерси. Simple Smile
Предполагам си доволна от стерилизатора? И помпата би влязла в него без проблем, нали, че не съм сигурна колко действително е голям.

# 349
 4астите на помпата са съвместими със стерилизатора. Доволна съм от него. Преди да го вземеш виж дали ще влезе в микровълновата, защото някой стерилизатори са по-големи.

# 350
Аз всъщност мисля да си взема парния стерилизатор на ток, но не уточних Simple Smile 

# 351
Аз всъщност мисля да си взема парния стерилизатор на ток, но не уточних Simple Smile  

Нашият е за микровълнова. Според мен е по-добър, тъй като другият заема пове4е място. Нашият кухненски плот е малък, а стерилизатора го местя и прибирам навсякъде.

# 352
Да, предполагам е по-компактен, но мъжът ми не иска да ползваме микровълновата за бебето, дори и за стерилизатора, та затова Simple Smile

# 353
Да, предполагам е по-компактен, но мъжът ми не иска да ползваме микровълновата за бебето, дори и за стерилизатора, та затова Simple Smile
Да но този за микровълнова стерелизира за 8 мин. На другия ако не му прецениш водата може и час да го прави

# 354
Ами нямам още опит, не знам, но уж пише, че 5 мин му трябвало.. ще видим Simple Smile

# 355
Аз имах на чико електрически и за милровълнова на dr browns.
Електрическият редиш шишетата и слагаш вода! Включваш и той сам изключва като му свърши водата!
Тоз за милровълнова -редиш шишета, слагаш вода и пускаш микровълновата на съответните минутки! Не чакаш да извира вода!

# 356
Мерси за инфото. Ще го мисля пак, а и тези за микровълнова са по-евтини, но едва ли ще убедя мъжа ми ... Simple Smile

# 357
Съжалявам, че спамя, ама моя мъж много ми помага! Но никога не се бърка в избора ми за неща за бебето. Говоря за мъж, който я храни, преоблича, мие шишета, спи с нея като и растат зъби или е болничка

# 358
 Всичко за бебка избирам и купувам аз. Не се допитвам до него, а пък не го и вълнува. Едва ли стерилизатора за микровълнова е вреден, но определено е по-компактен от електрическия. Вкъщи имаме и този на ТТ, който е за едно шише, който също е много добър.

# 359
  • София
А ти шишетата на ТТ обикновените ли ползваш или тези против колики? Simple Smile
Въпросът не е към мен, но т.к. имам опит се включвам. Ползвах в началото тези с антиколиковата система - наистина вършат работа, в бибата не остава никакъв въздух. (Определно бибероните на тези шишета са най-близки до сученето от гърда, а имам опит вече с доста марки.) Обаче в един момент реших да махна системата и да ползвам само шишетата с по-голям номер биба, ама не става - течаха. Та купих ново шише, защото ги харесвам и съм доволна.

А всъщност, ако ще кърмиш, не ти трябва да се запасяваш със шишета. Аз с батковците давах няколко пъти чай п/в колики и това ни беше ползването на шишетата. После като пропиха вода чак около годинката направо с неразливащи се чаши.

Общи условия

Активация на акаунт