Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 155
  • 558
  •   1
Отговори
# 375
В стерилизатор на чико съм събирала 5 със широко гърли на др броунс' въпрос на подход. Имах електрически на чико и за микровълнова нс др броун

# 376
Днес взех от новите на Авент, надявам се да сме доволни и двете   Grinning

# 377
Блонди,кой номер биберон взе?Това е Натурала на Авент,нали?
Моята пие с тройката,добре и е за сега,мисля че следващият номер 4 е с цепка.Ако си взела по-голям номер,сподели дали не тече много.

# 378
Евана, аз взех допълнително за след 6м, с 4 дупчици, но нямаше нужда, защото и с 1, и с 4 дупчици, все ще ги режа  Mr. Green така че можеше да си оставя двете от самото шише.
Моята мома пие само нощем мляко и не диша, докато пие, та действаме с голяма дупка  hahaha

# 379
  • UK
Днес взех от новите на Авент, надявам се да сме доволни и двете   Grinning

Ние ги ползваме и сме доволни  Crazy

# 380
Биберони и шишета на Авент  Peace Имах подарък две шишета на Чико от големите,също съм доволна

# 381
 Коя марка са тези шишета, които имат индикатор за температурата на течността вътре?

# 382
  • София
Томи Типи и д-р Браун.

# 383
Ние ползваме на НУК.Имаме 2 стъклени,едно малко от 120мл,и едно голямо от 210мл,които са с каучуков биберон.И две малки пак на НУК,едното е със силиконов биберон,едното с каучуков от по 150мл.Ние сме изцяло на АМ,давам и чай и вода и влизат в употреба всички шишета,а от другият месец и голямото ще ползваме.
Биберони-залъгалки имаме две на НУК от каучук,и една ни подариха ония ден на МАМ от силикон.Давам и със каучук и със силикон,както шишета така и залъгалки,и приема и от двата типа  Laughing
Доволна съм много от шишетата на НУК! Heart Eyes

# 384
Здравейте,ами някой интересувал ли се е от какъв материал са произведени шишетата ?

# 385
Здравейте,ами някой интересувал ли се е от какъв материал са произведени шишетата ?
Аз изрично държах шишетата да са ми от PP от безопасна гледна точка. Стъкленото шише се чупи лесно и е тежко.

# 386
Аха да,ами аз имах предвид по-дълбоко проследяване на материала,вредни химикали,вредни пластмаси.До колкото съм чела за производствата ,стъклените шишета са по-безвредни когато става въпрос за топли храни в него и отделянето на вредни вещества.Но все пак не съм толкова запозната и за това питам ...

# 387
Аха да,ами аз имах предвид по-дълбоко проследяване на материала,вредни химикали,вредни пластмаси.До колкото съм чела за производствата ,стъклените шишета са по-безвредни когато става въпрос за топли храни в него и отделянето на вредни вещества.Но все пак не съм толкова запозната и за това питам ...
Аз няма как да не съм запозната съм материалите. Работя на място където опаковките са важни. PP - то на хубавите шишета като авент, др броун и др е много добро! Издържа на стерилизация и горещо и вряло. Основна грешка е, че много мами ги търкат с четка. Абсолютно излишно ако се ползват за мляко, вода, чай! Каши и пюрета не се дават с шише! От четката се нараняват и е предпоставка за развитие на микроби

# 388
  • Оптимист по принуда
Малиш,мила,това за четката ми беше много полезно.Аз със четка ги мия,но е много мека,пак ли е проблем или да мина на гъбичка  newsm78

# 389
Деми ако слижиш чайче в шишето и то не се оцветявя значи не е надрано!

Общи условия

Активация на акаунт