Какви шишета и биберони използвате за вашите бебета?

• 90 127
  • 558
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Simple Smile
В крайна сметка аз се спрях на Авент стъклените шишенца по 120 мл ,дано да са хубави Simple Smile Малко по скъпички са ,ще ги видим Simple Smile
По добре инвестирай в 240 мл

# 436
Хммм добре

# 437
  • София
за мен са ненужни първите 6-7 месеца големите шишета  Rolling Eyes

# 438
за мен са ненужни първите 6-7 месеца големите шишета  Rolling Eyes

Зависи от детето. Ние бяхме ма смесено хранене. И на 3 навършени месеца пиеше по 120-150 мл Ам

# 439
  • у дома
Да, добре е да си има и големите. След втори месец са си нужни заради количествата АМ  Peace

# 440
Здравейте Simple Smile
В крайна сметка аз се спрях на Авент стъклените шишенца по 120 мл ,дано да са хубави Simple Smile Малко по скъпички са ,ще ги видим Simple Smile
Не смяташ да кърмиш, нали? Защото ако кърмиш шишета не ти трябват. Аз си взех само едно - за всеки случай и от магазина, от който купихме кошницата за кола, ни подариха комплект на Др. Браун. Та се оказах с 3, които ми бяха крайно излишни. Кърмя, за протокола. Peace

# 441
ами аз искам много да кърмя!!! но ми искат шишета и от болницата (не знам защо!!!) много се притеснявам за кърменето да не би да нямам кърма Sad

# 442
Ти още от сега си започнала да се съмняваш в себе си.
Аз си повтарях като мантра: "Аз съм най-добрата майка за моето дете, имам достатъчно кърма за него". Не знам дали действа, но е факт, че нито за секунда не съм се осъмнила, че кърмата не ми стига. И именно заради мотивацията ми за кърмене, реших да си купя едно-единствено шише, за всеки случай.

# 443
Ох добре Simple Smile и аз така ще правя!!

# 444
Ти още от сега си започнала да се съмняваш в себе си.
Аз си повтарях като мантра: "Аз съм най-добрата майка за моето дете, имам достатъчно кърма за него". Не знам дали действа, но е факт, че нито за секунда не съм се осъмнила, че кърмата не ми стига. И именно заради мотивацията ми за кърмене, реших да си купя едно-единствено шише, за всеки случай.
Ох добре Simple Smile и аз така ще правя!!

Joy Joy Joy Ох, извинете ме,ама ''не мога да се сдържа''!

# 445
 Joy  Joy и на мен ми се стори смешничко, ама не такова грубо смешно  Joy Много е сладичко това за мантрата и отговора - Ох, добре и аз така ще правя !!!  Joy

# 446
След като преминах през какви ли не марки, накрая купих ето тези Simple Smile и направо се родих. Перфектни! Никакви забележки.

260мл са ни идеални. В 240 не става, като сипя 210 вода и не събирам после 7 мл мляко. Взимах и по 240, но са прекалнео големи и трудно ги мия.

П.С. В контейнерите за бедни снабдих поне 10 бебета с неодобрени шишета  Laughing

# 447
Да на Томи Типи са хубави и аз съм доволна. Скоро й купих на МАМ, но само като ги види и започва да реве   #Crazy

# 448
Радвам се, че ви забавляваме ,но на мен изобщо не ми стана смешно  Simple Smile защото повече се притеснявам за това дали ще кърмя от това как ще родя

# 449
Да на Томи Типи са хубави и аз съм доволна. Скоро й купих на МАМ, но само като ги види и започва да реве   #Crazy
Всичко е до дете! Моето томи типи не ги хареса, а от авент се оригваше много!

а доколкото притеснението дали ще кърмиш - това ще ти изиграе лоша шега!

Общи условия

Активация на акаунт