Отговори
# 75
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, бърз запис от мен, и за да не остане запис само, да кажа, че днес ние ходихме на кино на Рапунцел. Щерката - много доволна, естествено от сега ме обработва и за 3д филма на Уинкс, но за тогава мисля да я изпратя с мъжа ми  Laughing
Аз последните 2 дни имам киселини от нищо направо. Ставам зверски гладна, не смея да хапвам нищо. Днес едно кис. мляко и като се върнахме следобяд, вече имах киселини. Не знам от какво вече... Ама чакам с нетърпение да ми минат всеки път. Аз вземам понякога Гастроцид, но май последния път не ми помогна.
Лека вечер от мен  Hug

# 76
  • София
Привет!
Да се разпиша и аз, понеже от няколко дни не съм се включвала. Иначе всичко е наред при мен, бебка си стои на мястото засега  Laughing. Бях на консултация с кардиолог, предписа ми бета-блокер за случаи на нужда и се разбрахме, като постъпя за раждане да ми определи и антибиотиците, които трябва да ми дадат за сърцето. Само не разбрах дали ще ми попречат да кърмя по някакъв начин  Rolling Eyes. Иначе по темите:
Прането - нищо не съм прала още. Ние се оказахме в изходна точка - търсим си квартира, та дано се окаже прав докторът ми, че имам още много време и няма причина да тръгна да раждам по-рано.
Нова година - утре заминаваме при свекитата. И дано да няма някакви извънредни ситуации, защото не ми се мисли къде ще търся лекар насред нищото (да не говорим, че едната вечер няма да има кола, а и през останалото време сигурно всички възможни шофьори ще са на градус). Мисля позитивно обаче, там има прекрасна камина и вече си представям как ще си позволя малко вино пред нея.
Големината на бебетата - изрично питах моя лекар малко ли е бебето, понеже имах такива подозрения с резултатите от феталната. Той ме успокои, че сега тепърва ще расте много. И това, че на този етап е кило и половина не означава, че на финала няма да е 4 кила. Затова и според него няма смисъл да го гледаме всяка седмица. Чак след 20 януари, за да решим как ще раждам - тогава вече ще са по-ясни големина, позиция и пр.
За ксилометазолина - аз съм си патила преди време от тези капки и сега упорито ги избягвам. Спомням си, че ги слагах дълго време въпреки написаното в листовката, носът ми си беше все запушен, ако пропуснех и вечер без тях не се търпеше. Накрая им хвърлих вината, трудно ги спрях, но и хремата ми изчезна веднага Whistling

# 77
  • Варна, морето, сините вълни...
Oх аз да ви се оплача милото нали пътува насам и сутринта спукал гума автобуса още в Гърция, а резервната която сложили стърчали разни телове от нея  #Cussing out и сега са някъде преди Благоевград и пак спукали. Това с Юнион Ивкони. Как може такова нещо направо съм възмутена. Сега чакат от София някой да им занесе гума  #2gunfire #2gunfire Каква безотговорност. Преди няколко дена даваха по БТВ мисля че беше как един автобус за Варна нещо се повредил и хората стояли цяла нощ на студа. Дано сега не стане така, че много се притесних Confused Praynig
Е оплаках се  Blush

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 20:39 от mimi_jobnoto

# 78
Мими, не се тревожи, така няма да оправиш нещата. Скоро ще се гушкате, така че още малко търпение! Hug

# 79
  • София
Aма честно- тия от Юнион Ивкони са големи глупаци. Мъжа ми познава собственика и сега като му казах пак вика Иво Дебелия пак се е проявил.... Twisted Evil

# 80
Ей,момичета направо ви признавам днес с бързото писане!Първо да се запиша чак на 6-та страница и да кажа БЛАГОДАРЯ на Еспиноза и на Амидала за темата и заглавието   bouquet.Ние от сутринта тръгнахме на път и вече сме във Враца при сестра ми.Заедно с тях ще празнуваме Нова година и рождения ми ден!
Целувки от нас!

# 81
Добър вечер мацки Hug
Нещо нямам настроение, че баткото ни се разболя след рожденият си ден и с един гаден бронхит със зверска кашлица, измъчи се милият ми Cry
Извинявам се, на всички които пропуснах да честитя именните дни, но да знаете,че сте били в мислите ми и мисленно съм ви ги  честитила Blush
Янчето, радвам се че не е вагинално кървенето, и дано бързо да се оправиш Peace
Ох, Лори знам какво преживяваш Hug, ще видиш какви хубави дечица ще си имаме накрая Praynig
Със първата си бременност нищо не знаех и не четях и всичко беше наред, а сега колко страхове, какви диагнози(в началото), уж ме напускат тези страхове, но за малко, винаги си го имам страха от това което чух в 4 месец Confused
Стига с черните мисли и оплаквания Crossing Arms
Вчера си взех 45 болничен с обменната карта ,която вкл. всички изследвания които са ми правени до момента и списъка който искат за тази болница!
Гледаха ни на ехограф и беборанката  ми вече се е завъртяла с главичката надолу, расте си и за пръв път от началото си отговаряше на седмиците Heart Eyes, док каза че плацентата си ни е добре Praynig, първа степен на зрялост е!
Питах го  за кг, и не ми каза точно (в смисъл не ги е измервал, а се води по това на колко кг отговаря в тези седмици, казва около 2.100-2.200-  така че имам чувството че налучкват)
 Първото ми детенце уж вървеше едро и голямо и аз очаквах поне 4 кг бебе, а то се роди 3,100 (10 дена)- преди термин

За дрешките, всичко съм изпрала и изгладила,моят багаж също е събран  ooooh!- остана ми само чаршафи за родилки да взема с размери (80/100; и 60/90 май бяха, искат ги от болницата, за подлагане под родилката по време и след раждането, да не се цапат чаршафите ни от кръв) и превръзки за родилки, които са много по-евтини в аптеката Peace
Другите неща са- спално бельо, чехли,
- за бебчето пелени, дрешки, одеалце, хавлийка, пелени и памперси.
Остана ни само да си вземем матрачето, което е поръчано.
За друго не се сещам, но вече в последствие ще се докопува Peace
Лека  и спокойна вечер от нас момичета Hug

# 82
ами момичета,незнам какво да казвам...бая страх си брах-а съм самичкаааааа Confused,болеще си доста...аз нямам болезнен цикъл,а и с батето не съм минавала през този етап на раждането и сега ми е спек Rolling Eyes....ама нейсе,ще видим тази нощ как ще я карам,определено няма да се спи...и още нещо искам да ви питам
тези които си слагат глобули някакви вагинално...усещате ли разлика там долу newsm78......аз имам и то голяма Confused едно плитко и странно ми е Crazy

Айде да не ви заминавам повече-няма нищо от тогава,може да е било само единична някаква newsm78

# 83
  • Варна
Здравейте!
Днес се разделих с колегите и ми беше едно странно... 2 години с еднакви хора и еднакво ежедневие не е малко..а сега..кой знае какво ме чака

# 84
Иве  Hug стискам палци да е някаква фалшива тревога  Praynig
Пепелно, сега други 2 години те чакат, още по-хубави  Wink  Hug
И аз нищо не съм изпрала, но поне вече си купих прах  Laughing
Странно, че на мен доктора нищо не ми е давал като документи, но пък има още изследвания да ми пуска, предполагам че за това....Да не дава Господ по-рано да раждам,че нямам нищо нагласено  Rolling Eyes
На НГ сме си вккъщи с едно приятелско семейство. Мъжа ми ще прави пълнено пиле, гостите ще носят предястие/снежни човечета от сирена и палачинкова торта/, аз ще правя салатата и тортата  Grinning
Янчето  Hug
Мими, много лошо нашумя тази транспортна фирма. Дано всичко вече е наред  Hug

# 85
Ейййййййййй, не мога да ви смогна....
Да взема да се разпиша, че то стана догодина.
Добре сме. Онези болезнени контракции спряха, сега си имам подготвителни само, т.е. само стягания. КОгато ме хванаха се бях спекла яко, щото баткото така тръгна да се ражда. Болката е една - от яйчниците към кръста и те опасва. И това на всеки 4-5мин. Та ако някоя има такива болежки веднага да отива на лекар.  Naughty
За НГ - не сме решили още мна 100%. Или ще сме си сами в нас, или с едно приятелско сем. у тях. Ама на мен 2-ия вариант нещо не ме кефи особено. Първо че пак ще трябва да се съобразяваме с някой, разходите ще са двойни (а в момента не ни е много розово) и не на последно място - те са в Манастирски ливади ние в Младост. Та прибирането ни е мноооооооооого зле. Ама ще вдим де.
За храненето на бебо - беше си на режим на 3 часа още почти от началото. Но той от 20-ия си ден беше на смесено хранене и то предимно на АМ. Сега мисля пак така с режим да е.Баткото ми се отучи сам от нощното хранене може би нямаше и 3 месеца. Ама аз тъпо и упорито поне до 4-ия месец го будех да яде  hahaha  С hahahaега определено няма да е така.
За ехографите - хич не им вярвам на 100%. Като ме приеха да раждам миналия път (раждането беше започнало и бях с 4см. разкритие) го измериха 3,300кг. а той след няколко часа се роди 2,980кг. 20 дни преди термин. Хич да не им се връзвате.
За дрешките - леле хора, оказа се че имаме дрехи за тризнаци поне... #Crazy   Изкарах на Любо най-бебешките дршки и изпрах само долните - бодита, ританки и камизолки, за да видя дали има съсипани и трябва ли нещо да се купува. Ми кво да ви кажа, имаме може би около 16 бодита, 7-8 комплекта блузка с ританки, още по толкова само блузки и само ританки. Ужас....Само плюшените гащеризончета с 9бр. newsm78  Всичко ще се пере пак заедно с другите неща, но към средата на януари. Което ме подсеща, че и прах трябва да си купя. Ама се чудя прах ли да е или течен САНО?
А и нищо не съм си купила още за багажа за болницата. Като помня от миналия път май само нощници и лигнин трябва да се купят. Мисля в старата тема бяхте казали че ще носите превръзки вместо лигнин. Една позната акушерка ми каза че изрични искат да е лигнин защото на визитациите се следи и това - какъв цвят е кръвта, има ли съсиреци, а тези неща не се виждали много добре на превръзка, защото в 95% от тях има гел който попива много бързо и променя цвета. Та бих ви посъветвала да си вземете все пак един пакет БЯЛ лигнин. Не от оня тъмния дето те жули от всякъде, а един беличък и мекичък. В пакети като салфетки е. Аз взимах 3 парчета, разгъвах ги веднъж и ги слагах едно върху друго. После сгъвах като превръзка. Искам да ви кажа че течове не съм имала. После вкъщи си минах на превръзки.
Айде че стана баси фермана...

Искам да ви питам за името - искам този път да е на нашите, ама пусто никаква комбинация не ми идва на акъла. Какво да е между Станка и Марин?

# 86
maria_m Единственото, което в момента ми идва в акъла между тези две имена е - Станимир newsm78
Ще го измислиш,не се притеснявай Hug

# 87
Ейййййййййй, не мога да ви смогна....
Да взема да се разпиша, че то стана догодина.
Добре сме. Онези болезнени контракции спряха, сега си имам подготвителни само, т.е. само стягания. КОгато ме хванаха се бях спекла яко, щото баткото така тръгна да се ражда. Болката е една - от яйчниците към кръста и те опасва. И това на всеки 4-5мин. Та ако някоя има такива болежки веднага да отива на лекар.  Naughty
За НГ - не сме решили още мна 100%. Или ще сме си сами в нас, или с едно приятелско сем. у тях. Ама на мен 2-ия вариант нещо не Искам да ви питам за името - искам този път да е на нашите, ама пусто никаква комбинация не ми идва на акъла. Какво да е между Станка и Марин?

ужас...ей такива бяха ooooh!..............а не не няма да раждам Naughty

Име- Стамен се сетих,на един познат Rolling Eyes

# 88
nadejdata Какво матраче си поръчала,че аз още не съм взела матрак newsm78 Ама то не са латексови,дунапренени,с кокос и т.н. И аз се чудя какво да взема newsm78

# 89
anilevI Стискай още миличка,няма да раждаме,имаме още време Praynig Не пиеш ли нещо за тези контракции? Аз пия едни разтворими таблетки на Либра - по 2 на ден,сутрин и вечер - казват се Biolectra.

Общи условия

Активация на акаунт