Отговори
# 90
АnilevI, не се спичай излишно, но ако продължават по-добре отиди да те прегледат. Преди това гаврътни магнезий и но-шпа. А ако имаш утрогестан, пъхни двенки. На мен така ми спряха - 1 магнерот, 2 но-шпа и 2 утрогестана влагалищно.
За името и аз само Станимир се сещам. Искам обаче да има и имен ден, а също и галено име. А Стамен е хубаво име, но имаме в родата доста кофти човек с това име и няма да е то.

Рал, ние взехме пяна и кокос комбинирано. На Арбор. Казаха ни от няколко места че е много добро като вариант. Беше към 70лв. за 60/120. Иначе не ги мислете толкова тея матраци - баткото докато не му направихме лятото стая и не сменихме леглото съответно и матрака, си спеше на дунапренения матрак, който беше към кошарата му (ТРЕНД на Бертони) и не е имало проблеми. Нито се деформира, нито нищо. А голямо скачане беше.

# 91
maria_m Нашата кака спа на дунапренен,защото такъв ни подариха наши приятели и въобще не съм се замисляла за други вариянти. Обаче го подарихме заедно с нейното легло и сега трябва да купувам наново. И като направих едно проучване се зачудих,но май и ние ще вземем кокос и пяна Peace А ти от София ли си? Знаеш ли тук къде продават на Арбор матраци? newsm78

# 92
Айде добър вечер и от мен, добрах се най-накрая да напиша, то сте писали, писали, обсъждали различни теми...
Ние днес се шляем само по хорските къщи, на 4 гостита бяхме, като цветарки  Laughing
Да се отчета по обсъжданите теми:
Пране - нищо не съм прала, ще пера след Нова Година;
Нова година - ще сме при едни приятели. Меню не сме обсъждали още. Не ме притеснява прибирането, защото все още съм активен шофьор. Така че паля колата и готово Simple Smile
Запушен нос - нямам;
Линии - нямам;
Подготвителни контракции - само като се преуморя или ходя повече пеша;
Хранене - мисля на поискаване;
Аз също съм се спряла на матрак от Арбор - кокос и пяна.
Светле, твоя мъж голям късметлия, такива сте принцески и двете  Hug
Още нещо исках да пиша, ама пуста бременна глава...

# 93
Марийка, аз съм пристрастна за Станимир и искам да ти кажа, че има имен ден на Стефановден. Аз също не знаех, но случайно разбрах миналата година. За мен това е най - прекрасното име на света!  Sad

# 94
Да от София съм. Ние го взехме от Пигис Хаус заедно с креватчето.             http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/40/7/%D0 … 1%80%D0%B0%D0%BA-

# 95
maria_m Благодаря Hug За креватче съм си избрала - Валери на Арбор Grinning

# 96
И аз се спекох тази вечер-нямам уж болки,ама ме стяга на често-поне 10 пъти ми стана така тази вечер. Така стяга, че не мога въздух да си поема,че и бебешора рита точно тогава и имам чувството,че ще ми изтекат водите ей сегичка. Ама пия по два Диаспорала на ден и не смея повече да пия,че си е голяма дозата магнезий от тях. Някой беше казал,че ако не са контракциите, като си пипне с пръст корема и бил мекичък-ами аз от месец не знам що е мек корем-и със, и без контракции корема ми е твърд много, на камък, само контракцията я усещам как се стяга, като с колан.
Нашият матрак е дунапренен. За каката взехме кокос и пяна и съм много доволна-не е мръднал вече 4 години.

# 97
Няма защо   bouquet  bouquet
Нашето е Верокио, че аз исках да няма плътни страници, че миналия път не ме питайте как съм закрепвала обиколниците  #2gunfire

Това как го разбирате?
http://www.mytoys.de/Theraline-Schwangerschafts-Kaiserschnitt-un … a.ca01.06/1653210

# 98
Миме,единственото което ми хрумва е Станимир...
Момичета с контракциите- стискайте,има време... Praynig
Матрака ни е дунапренен-не е мръднал.Ние го ползваме 3години и преди това кумувете ни са го ползвали около година и нещо...
Нова Година сме си вкъщи с приятели.Меню не сме измислили.

# 99
  • Русе/Germany
Мале мале едва ви изчетох Simple Smile Да се запиша ма 7стр. и аз. Май вече доста бързо ще ни свършват темичките в това студено време.
За прането нищо не съм прала, чакам да се изместим и тогава ще пера и гладя.
Аз исках да ви питам как да си изчистя пералнята преди да пусна дрешките на бебо. newsm78 С прах без прах? Колко градуса? Ще съм много благодарна за инфото Simple Smile
За запушения нос бях писала преди време за този ми проблем, е още съм си с него но се примирих че ще е така до края Simple Smile няма как.
Ох и аз се чудя за тези матраци, но пък като се замисля мие на какви сме спали като сме били бебета чак ...... Ще видим татито като си дойде какво ще решим. Първо малко освежаване на спалнята и тогава ще ги мислим тези неща. Днес да ви кажа май доста се поизморих и много ме беше стегнал корема, чак се изплаших и пих едно но-шпа Sad Май вече не трябва да правя нищо, то почти свърши де но все пак. Ох ох да мине и този месец и ще си отдъхна да ви кажа. Хайде че дълго стана. Аз пера пердетата и ще трябва да ги чакам че да hang да могат до утре да изсъхнат.
Хайде сладуранки чао за сега от нас. После може пак да пиша Simple Smile
А за името maria_m и аз само за Станимир се сещам.

# 100
записче и от мен в новата тема  Flutter
ние с мъжо днес наглеждахме детенцето на едни приятели докато спи, че те имаха малко работа навън. Ако знаете как се стрясках при най-лекия звук от бейбифона. Иначе мамата всичко си ми обясни какво да правя, ако се разплаче. Ама пак доста си бях притеснена, все страниците от изчетените книги за деца прелиствах в главата си.. ooooh! А мъжо толкова спокоен го раздаваше, даже като се размрънка детето, отиде да и сложи биберона. Дано малко се поотпусна за нашето бебе по-нататъка и това сега да беше само, защото детето е чуждо.. Confused
maria_m аз доколкото разбрах и доколкото си представям от описанието това е колан памучен с някакво джобче, където може да пъхаш различни възглавнички. Едната е с костилки от череши, тук съм виждала да ги продават, ама мънички за бебчета при колики. Слагаш я в микровъновата да се нагрява и после си я поставяш на болезненото място. Препоръчват я тук при болки в кръстта и подготвителни контракции. Другата възглавничка е с някакъв гел и я препоръчват при болки след цезарово сечение, май е изолирана с нещо..Ама да ти кажа малко измислена работа ми се струва за тея пари. Аз като ме заболи кръстта си пълня с топла вода от тези гумените шишета, които продават в аптеките и те изобщо не са чак толкова скъпи. При контракциите не знам дали е добре да се слага топло, аз изчаквам да ми мине.
Иначе истинска контракция ми се случи и на мен по-миналата нощ, но за щастие само една. Събудих се с втвърден корем и болки в кръстта и яйчниците, подобни на меструалните. Станах, разходих се до кухнята, пих един магнезий и се върнах в леглото. След малко отмина. Честно казано малко си се постреснах и още на другия ден реших, че почвам да стягам багажа за родилното, че знае ли се  Confused Дано не зачестят, ама то вече време наближава, може би е нормално да ни спохождат от време на време..  Whistling

# 101
clover_d, радвам се  Hug

# 102
Все си мисля, че предния път моите подготвителни контракции ме почнаха чак в 9-ти месец. Сега много от рано си ги имам и аз. Добре, че не са болезнени  Rolling Eyes
Щях да пиша на Лори, но съм забравила - имах същите притеснения, че няма да чувам бебето докато спя /по принцип спя като пор/. Но въобще не се оправдаха  - при най-лекото проскимитяване бях като пружина до леглото. Не знам как ни е създала природата, но майката е винаги на щрек. Е, има случаи, понякога и бащата  Grinning  Hug

# 103
  • София
Да си кажа - и мен коремът доста ме стяга последните дни, а си пия редовно магнезия (е, дозата ми не е кой знае колко висока, но хич не ми се искаше да се повишава). Просто коремът ми става на камък и си го усещам много стегнат. Струва ми се, обаче, че и бебето допринася, май все още не се е наместила, върти се в разни странни пози най-вече напречно и определено на моменти доста "опъва"  Joy.

# 104
Аз пък спрях магнезия  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт