Ясновидци (врачки) - трета тема

• 424 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Ama mama na kiki,защо ходиш от мошеник на мошеник.Ако не съм закъсняла вече,те съветвам да не ходиш при тази жена.Аз съм ходила и абсолютно нищо не позна,говори само за някакви камъни,които да си закупиш,сигурно пак в нейния джоб отиват парите.Защо отиваш при нея ,нали беше доволна от Христов?Наистина прочетох как се е стекъл живота ти,тежко е,но не си само ти.На много хора им се случват толкова лоши неща на куп,не случайно са казали лошото не идва само!Не си давай повече парите по тези шарлатани,насочи енергията и парите си към нещо добро и ти сама го направи за себе си.А пък и тези хора могат реално да ти навредят,да ти нарушат аурата,за мен те са много големи грешници,които ако има господ някой ден ще накаже.

# 556
Някой ходил ли е при човек в София, от когото да има добри впечатления?

# 557
Някой ходил ли е при ходжа Радко в Долни Чифлик  newsm78

# 558
  • гр.Варна
Ama mama na kiki,защо ходиш от мошеник на мошеник.Ако не съм закъсняла вече,те съветвам да не ходиш при тази жена.Аз съм ходила и абсолютно нищо не позна,говори само за някакви камъни,които да си закупиш,сигурно пак в нейния джоб отиват парите.Защо отиваш при нея ,нали беше доволна от Христов?Наистина прочетох как се е стекъл живота ти,тежко е,но не си само ти.На много хора им се случват толкова лоши неща на куп,не случайно са казали лошото не идва само!Не си давай повече парите по тези шарлатани,насочи енергията и парите си към нещо добро и ти сама го направи за себе си.А пък и тези хора могат реално да ти навредят,да ти нарушат аурата,за мен те са много големи грешници,които ако има господ някой ден ще накаже.
не съм написала,че съм доволна от Христо,а че мои познати са и дано да помогне и на нас!
Притупа ме за 2 минути и каза,че имам магия, от която пълнея и че трябва да се отключи и почти нищо не може да каже....чашата ми била много объркана от магията!!! Rolling Eyes
Ходих вече при Марияна.Не мога да кажа,че ми позна страшно много,но за доста неща от миналото беше права.Тя смята,че нямаме магия,а някой е погледнал с лоши очи на нас...каза ми да направя разни неща..някаква черна кокошка трябва да се заколи и т.н.дълго е...
Но Христо ми каза,че ни вижда в чужбина,първо каза мъжа ми,а после,че и аз ще замина,а Марияна каза,че вижда мъжът ми в чужбина,но не и мен...ние ще сме тук.Каза,че сме кандидатствали за зелена карта(което е така вече 11г),но няма да спечелим,а и не ни и трябвало,защото в края на годината се очакват големи земетресения и природни бедствия в източната част на Америка.....каза още,че сме били в лош период,но всичко се оправя....дано е права.
При Христо ходих в понеделник,но още не ми се е обадил,за да ми даде вода,на която трябва да бае, за да "отключи черната магия"....имам съмнеж,че хич няма да звънне,ама всичко се връща...
аз спирам с гледачките вече:)стига толкова:)

# 559
.....каза още,че сме били в лош период,но всичко се оправя....дано е права.
аз спирам с гледачките вече:)стига толкова:)

това и аз ти го казах още преди дни,без да съм врачка! Wink
Просто остави нещата да се успокоят и всичко ще е ок! Peace
И наистина спри с врачките-само се вкарваш във филми!

# 560
Аз също ходих при Марияна преди около 1 месец /даже няма и толкова/ Отдели ми доста време около 30 минути,доста неща ми каза. Говори ми доста за работата ми, направо ми каза какво работя, на кой етаж живея. Имам проблеми със стомаха на нервна почва и ми се случва да повръщам...думите и бяха " ау,повръщаш ама не си бременна" Grinning Мога да кажа ,че съм доволна.

# 561
Аз моля,ако някой знае номерът на гледачката от Ресен(Великотърновско) да ми пише на лични. Предварително благодаря!

# 562
  • В страната на чудесата
[Искам да попитам някой обаждал ли се е на следния телефов 090015507 - Руми и как се свърза . Аз от много време се опитвам но не успявам . Някъде напред в темите бях чела за нея . Моля някой да сподели.

# 563
Здравейте, отдавна ви следя, но не съм писала до сега. Нямам много "опит" с врачките. Миналата година ходих при Цветанка Рангелова - това, което ми каза още не се е сбъднало. Не казвам, че не познава, просто още не е станало...не знам колко време трябва да мине. Като дете съм ходила да ми леят куршум при един турчин тук в София. SMS-си съм пращала на една ясновидка Катя, която я видях от интернет и абсолютно нищо не ми позна.

# 564
  StopЗа жалост , този телефон е изключен от няколко дена. Имаш ли някакъв друг номер?/??  bouquet

# 565
  • София
Здравейте, проверете за актуален телефон на Цветанка Рангелова   във facebook. Мисля, че имаше телефоните там.

# 566
  • София-Лагера
0888 326711 на този тел си записах час.

И така ,да кажа и аз,слава богу ,че споделих с приятелки какво ми каза тази жена иначе щяха да ме помислят за луда.
Юни ,юли нищо не те чака ,ще имаш предложение за август и септември.
И познайте????????????????????
Днес ми предложиха бизнес който започва в края на лятото Shocked
Просто  нямам думи.

# 567
И аз ходих при нея  (Веселина) ....нищо не ми каза, направи ми някакъв масаж, с който регулира енергията.Познатата която ме прати  при нея е очарована.Позна, че иска да забременее, че има миома и че бебето ще е ин-витро...на мен нищо кокретно не ми каза освен, че енергийните полета са ми обърнати.Въпреки всичко и пазя телефона.Иначе има една Албена, близо до Пловдив май е в Рогош и  всички познати, които са ходили там много я хвалят.Каза, че ще се женя скоро ако стане вече може и да и повярвам хахаха Simple Smile.

# 568
Здравейте на всички  Grinning Честита Нова година.
Чисто нов участник във форума съм,но отдавна го следя и съм изчела всички публикации.
Така сега относно хората от гр.Пловдив -  ходила съм на мнооого ясновидци /кои лъжат по-добре,кои по-малко/,от класацията тотално отпадат Ивелина и Мария Асенова,Джамиле от Изгрев ме налъга доста добре за направени магии,естествено ми поиска 130лева за развалянето им,само при Марин не съм ходила,има една гледачка Веси в Смирненски гледа на рожденни дати и на кафе - каза ми около пет неща три се сбъднаха,някак на последните две може би аз не съм склонна да повярвам ,но времето ще покаже,последно посетих Махмут - човека на 100% ми позна неща от миналото и настоящето за бъдещето към края на юли мога да кажа дали е познал /ако ходите говори мноооого развален български и гледа на кафе,заредете се с търпение и обезателно питайте ако нещо не разбирате от това което говори/.
Има една жена в града при която ходя от 10год. и никога не ме е излъгала,лошото при нея е че отговаря единствено на въпроси които ти зададеш,пише на един лист йероглифи и си ги чете след това - нея я препоръчвам със сигурност.
Всички за които говорих горе взимат колкото им оставиш.Телефони няма да публикувам,за да не ме нападнете че рекламирам.Ако някои реши пращам координати на лични.
  Моля те дай ми и на мен кординатите.

# 569
Аз пък все си мисля,че тези "гадателки",които отговарят само на конкретни въпроси,са меко казано шарлатанки!
То така и аз мога да врачувам! Питаш ме-отговарям ти! Като ти кажа каквото искаш да чуеш-си доволен и ми вярваш! Така се получава!
Аз определено сериозно се замислям дали да не стана Маг Сиса!!! Mr. Green
Или да е нещо по-мистериозно като например Съншайн... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт